ifigeneia1234 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2022 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σε όλους, Είμαι νέα οδηγός, μόλις πήρα το δίπλωμα κατηγορίας Α1 όπου ισχύουν τα εξής: Μηχανές μεγίστου κυβισμού 125 cm3, μεγίστης ισχύος 11 kW (14.96 hp) και λόγο ισχύος προς βάρος μικρότερο από 0,1 kW/kg, και μηχανοκίνητα τρίκυκλα, των οποίων η ισχύς δεν υπερβαίνει τα 15 kW. Η ερώτηση μου είναι η εξής, από πάντα λάτρευα τα chopper και αναρωτιόμουν αν γνωρίζετε κάποιο μοντέλο με κυβισμό 125 cc που να μην έχει συμπλέκτη μιας και υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός στο δίπλωμα. Είμαι αρκετά άσχετη και κάνω τώρα το ξεκίνημα μου ως οδηγός μηχανής. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Ιφιγένεια Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2022 από τον ifigeneia1234 ορθογραφικά λάθη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2022 Χωρίς συμπλέκτη, δεν υπάρχει. ΕΧΕΙΣ δίπλωμα που δεν επιτρέπει με συμπλέκτη? Δεν το βλέπω στον ορισμό της Α1 όπως το γράφεις. Με συμπλέκτη, υπάρχουν διάφορα κινέζικα όπως πχ της Keeway Μία διόρθωση μόνο, αυτή η κατηγορία ονομάζεται cruiser (η καμιά φορά θα το δεις και custom). Chopper σημαίνει ιδιοκατασκευή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2022 Καλημέρα Το Α1 με τι μηχανάκι το έδωσες; Εγώ πχ που το έδωσα με παπί (ταχύτητες μεν, χωρίς συμπλέκτη) κανονικά δεν μου επιτρέπει να οδηγήσω 125αρια με συμπλέκτη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cr3a7ur3 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2022 Honda Shadow 125 Yamaha Virago 125 Kawasaki Eliminator 125 Όλα όμως έχουν συμπλέκτη. Shadow και Eliminator δεν νομίζω να βρεις Ελλάδα. Το Virago μόνο παίζει. Αυτό + ότι είναι και πολύ παλιά μοντέλα... πριν 2 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Εγώ πχ που το έδωσα με παπί (ταχύτητες μεν, χωρίς συμπλέκτη) κανονικά δεν μου επιτρέπει να οδηγήσω 125αρια με συμπλέκτη. Παρανομίες. Ντροπή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2022 πριν 46 λεπτά, το μέλος Cr3a7ur3 έγραψε: Παρανομίες. Ντροπή. Μα δεν έχει συμπλέκτη εμένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ifigeneia1234 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2022 πριν 4 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Καλημέρα Το Α1 με τι μηχανάκι το έδωσες; Εγώ πχ που το έδωσα με παπί (ταχύτητες μεν, χωρίς συμπλέκτη) κανονικά δεν μου επιτρέπει να οδηγήσω 125αρια με συμπλέκτη. Καλημέρα! και εγώ με παπί χωρίς συμπλέκτη το έδωσα το δίπλωμα. Είπα να ρωτήσω μήπως υπήρχε κάποιο μοντέλο τύπου cruiser (όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω) που να μην έχει συμπλέκτη, αλλά μόνο ταχύτητες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2022 Δυστυχώς, δεν υπάρχουν γενικά μοτοσυκλέτες (είτε cruiser, είτε street κλπ) που να είναι χωρίς συμπλέκτη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες