Jump to content
RoadKiller

Triumph Sprint RS 955i 2003

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Ύστερα από μια εμπειρία ενός ΧΤ600Ε και αφού το έδωσα (με βαριά καρδιά) μετά από 2 σχεδόν χρόνια με ξαναέπιασε η μανία του να πάρω μηχανή...

Επειδή έχω δει αρκετές μηχανές και γενικότερα (πιστεύω) έχω μια ιδέα , θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τη συγκεκριμένη μηχανή. Δε θέλω να τη συγκρίνω με άλλη μηχανή απλός θα ήθελα να μου πείτε για αυτή συγκεκριμένα.

Σκοπός μου για να σας βάλω λίγο στο μυαλό μου να καταλάβετε είναι να πηγαίνω καμιά Κυριακή εξόρμηση με την κοπέλα μου καμιά 300-400 χιλιόμετρα και πάλι πίσω (δεν αποκλείω και πιο μακρινές αποστάσεις προφανώς) Ιδανικά και λόγο της ηλικίας μου (23) θα ήθελα κάποιο supersport αλλά επειδή μια επιλογή σαν και αυτή θα είναι ταλαιπωρία και για τους δυο μας γι' αυτό κλείνω προς τα κει... 

Ελπίζω να μη σας κούρασα..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

(Αν δεν είμαι στο σωστό θέμα θα παρακαλούσα να μεταφερθεί το ποστ)

Τροποποιήθηκε από τον RoadKiller

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οι μοτοσυκλέτες της Triumph με τον 955 κινητήρα, τις τελευταίες χρονιές πριν αυτός αντικατασταθεί από τον 1050, είχανε φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο εξέλιξης, και είχαν απαλλαχθεί από τα προβλήματα των πρώτων χρόνων του 955.

Θα σου έλεγα, ότι είναι μια καλή μοτοσυκλέτα, αν ξέρεις τι ζητάς(=ένα κάπως παλιάς κοπής sport touring, πιο παλιό από την εποχή του σε αίσθηση) , κι επίσης, αν ξέρεις να διορθώνεις μερικά πραγματάκια μόνος σου ή έχεις έμπιστο μηχανικό. Μια μοτοσυκλέτα τόσων ετών, όλο και κάτι θα ζητάει, όχι απαραίτητα βλάβες με κόστος, αλλά μικροπραγματάκια π.χ. ένα ρελέ μίζας, μια ανόρθωση, κανά καθάρισμα, κανά rebuild των δαγκανών στα φρένα κ.ο.κ.

Με αυτά τα δύο σαν δεδομένα, καλοτάξιδο σου εύχομαι. Χωρίς αυτά όμως, ίσως θα έπρεπε να δεις και κάτι άλλο, λίγο πιο μοντέρνο, και λίγο πιο mainstream στην κατηγορία.

Α και να το δει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μηχανικός που να ξέρει που τα πάνε τα τέσσερα ε από ΑΥΤΕΣ τι μοτό ε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φοραει παρομοιο κινητηρα το tiger.Aπροβληματιστιος,ταξιδιαρης και δεν μπορεις να πεις οτι εβγαλε βλαβες.Κοστος επισκευων,συντηρησης κλπ αρκετα χαμηλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δες κατι πιο μπανικο πιο καλοπουλημενο και με καλυτερη ανεμοκαλυψη. και abs ακομα καλυτερα. τοσο μεγαλα ταξιδια με τετοια μηχανη δικαβαλο νομιζω θα μπλεξεις. αν ειναι κολλημα σου πασο αλλα δεν τη λες και μηχανη καψουρα τη συγκεκριμενη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα