Alx13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2022 Καλησπέρα παιδια Έχω ενα μηχανάκι 50cc και θέλω να το βελτιώσω ισα ισα να μην ζορίζεται....Αρκετοί μου λένε αν δεν θέλω κάτι φοβερό να αλλάξω ηλεκτρονική για να ανέβουν οι στροφές και θα έχει καλύτερη απόδοση . Θέλω την βοήθεια σας να αλλάξω ηλεκτρονική ή οχι ,γιατί έχω διαβάσει πως μπορει να δημιουργήσει πρόβλημα η αλλαγή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2022 Γιατί αυτοί που σου προτείνουν να αλλάξεις ηλεκτρονική δεν σου λένε και τι/ποια να πάρεις? Μήπως πετάνε μια εξυπνάδα απλά για να την πούνε? Το τελευταίο πράγμα που θα βελτιώσεις σε ένα μηχανάκι είναι η ανάφλεξη, για να φτάσεις εκεί πρέπει να μεσολαβήσουν πολλά στάδια βελτίωσης. Τι μηχανάκι έχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alx13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2022 πριν 2 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Γιατί αυτοί που σου προτείνουν να αλλάξεις ηλεκτρονική δεν σου λένε και τι/ποια να πάρεις? Μήπως πετάνε μια εξυπνάδα απλά για να την πούνε? Το τελευταίο πράγμα που θα βελτιώσεις σε ένα μηχανάκι είναι η ανάφλεξη, για να φτάσεις εκεί πρέπει να μεσολαβήσουν πολλά στάδια βελτίωσης. Τι μηχανάκι έχεις? Δεν μου πρότειναν κάτι συγκεκριμένο απλά μου είπαν με ηλεκτρονική θα δεις διαφορά.....Για αυτό και ρώτησα στην ομάδα για να πάρω γνώμες και βοήθεια....Προφανώς δεν άλλαξα χωρίς να το ψάξω καλά ,γιατί διάβασα πως αν αλλαχτεί μονο ηλεκτρονικη και το μοτέρ ειναι στοκ θα παθει ζημεια Εχω ενα Daytona Smile 50cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.726 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2022 Η ηλεκτρονική δεν θα δώσει κάτι, περισσότερο placebo effect είναι. Γιατί απλά δεν το κάνεις 72αρι να τσουλάει λίγο καλύτερα; Κλασσική, δοκιμασμένη λύση, χωρίς να χρειαστεί να δώσεις μια περιουσία και παραμένει αξιόπιστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alx13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2022 πριν 5 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Η ηλεκτρονική δεν θα δώσει κάτι, περισσότερο placebo effect είναι. Γιατί απλά δεν το κάνεις 72αρι να τσουλάει λίγο καλύτερα; Κλασσική, δοκιμασμένη λύση, χωρίς να χρειαστεί να δώσεις μια περιουσία και παραμένει αξιόπιστο. καλησπέρα φίλε και ευχαριστώ για την βοήθεια σου Θα μπορούσες μήπως να μου πεις τι χρειαζετε να κανω για να το κανω 72αρι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.726 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2022 πριν 15 ώρες, το μέλος Alx13 έγραψε: Θα μπορούσες μήπως να μου πεις τι χρειαζετε να κανω για να το κανω 72αρι; Ένα καλό κυλιδροπίστονο, ή πας τον κύλινδρο που έχεις τώρα πάνω, στον κάνουν ρεκτιφιέ και βάζεις απλά ένα μεγαλύτερο πιστόνι. Χιλιοστά δεν γνωρίζω πόσο πάνε αυτά. Ρυθμίζεις και το καρμπυρατέρ και είναι έτοιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2022 πριν 40 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Ένα καλό κυλιδροπίστονο, ή πας τον κύλινδρο που έχεις τώρα πάνω, στον κάνουν ρεκτιφιέ και βάζεις απλά ένα μεγαλύτερο πιστόνι. Χιλιοστά δεν γνωρίζω πόσο πάνε αυτά. Ρυθμίζεις και το καρμπυρατέρ και είναι έτοιμο. https://www.daytonamotors.gr/model/smile/ Για ψεκαστο 50αρι σκούτερ τα πρότεινες αυτά, όχι για GLX. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.726 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2022 πριν 31 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Για ψεκαστο 50αρι σκούτερ τα πρότεινες αυτά, όχι για GLX. Oops... Σε αυτή τη περίπτωση, μήπως κάποια βελτίωση σε μπίλιες και βαριατόρ μήπως; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2022 πριν 30 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Σε αυτή τη περίπτωση, μήπως κάποια βελτίωση σε μπίλιες και βαριατόρ μήπως; Ίσως το μόνο που αξίζει να γίνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2022 Βρες μοτερ απο Daytona Miro 125 ειναι bolt on μετατροπη και θα ειναι και 50αρη στα χαρτια δεν θα περναει ΚΤΕΟ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες