Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα, πρόκειται να κάνω μια αγορά σχετικά με το συγκεκριμένο μηχανάκι θα ήθελα να ακούσω μερικές προτάσεις αλλά και συμβουλές ,καθώς πρόκειται για την πρώτη μου αγορά <<μηχανής>>.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δηλαδή το μηχανάκι είναι ο κανονικός όρος για τη μοτοσικλέτα, αλλά το <<μηχανή>> δεν είναι;

Τελοσπάντων το Ninja 250 προτείνεται για νέο αναβάτη.

Εχεις δει κάποια συγκεκριμένη αγγελία; Αν ναι, δώσε το λινκ να πούμε γνώμες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ninja 250R (1) : https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/321169831-kawasaki-ninja-250-r
ninja 250R (2) : https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/16588054-kawasaki-ninja-250-r?event=from-seen-by-others

ninja 250SL https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/319277810-kawasaki-ninja-250-sl

Σκέφτομαι πολύ το SL υπάρχουν κάποιες διαφορές με το R ,καθώς το ένα είναι μονοκύλινδρο (SL) και θα ευχαριστιέμαι καλύτερα την ροπή του.
Τέλος πάντων τα ήθελα κάποιες συμβουλές σχετικά με την οδήγηση του αλλά και τι πρέπει να προσέχω όταν πάω να κάνω μια τέτοια αγορά.
(επίσης, στο 2ο λινκ για το SL τι ακριβώς έχει κάνει στην εξάτμιση ,διότι φαίνεται σαν να έχει προσθέσει μια <<μεμβράνη>> εάν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι.

Τροποποιήθηκε από τον nikolas641

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα και το suzuki, γιατι ειναι πιο καινουριο, εχει abs και εχει και θα ειναι στην εγγυηση ακομα.

https://www.car.gr/used-bikes/suzuki.html?make=12858&make=242&model=10317&pg=1&sort=pra

Το ειχε η κοπελα μου για 2 χρονια, πρωτο της μηχανακι. Το δωσαμε με ουτε 3500 χιλιομετρα, τα μισα τα ειχα κανει εγω. Δεν εκαιγε τιποτα, και παραεξω βγαινει ανετα (2 φορες το καναμε διαδρομη 400km και αλλα τοσα γυρνα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύετε αξίζουν 600 με 800 ευρώ παραπάνω για ninja 250SL χρονολογίας του 2019 από ένα ninja 250R χρονολογίας του 2009-2011; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος nikolas641 έγραψε:

Πιστεύετε αξίζουν 600 με 800 ευρώ παραπάνω για ninja 250SL χρονολογίας του 2019 από ένα ninja 250R χρονολογίας του 2009-2011; 

Και λιγα ειναι, το ενα ειναι μηχανη 3ετιας και το αλλο 10+

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι θα μου συμβουλεύατε να προσέχω περισσότερο στην αγορά μεταχειρισμένης μηχανής;
Επίσης, γνωρίζετε πόσο θα κοστίσει μια μεταφορά μηχανής από μεταφορική στα 300 χλμ.;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 ώρες, το μέλος nikolas641 έγραψε:

Επίσης, γνωρίζετε πόσο θα κοστίσει μια μεταφορά μηχανής από μεταφορική στα 300 χλμ.;

Το εισητηριο του ΚΤΕΛ να πας μέχρι εκει, και τις βενζίνες να γυρίσεις. Αν είναι δυνατόν να μην πας να το φέρεις μόνος σου.

πριν 13 ώρες, το μέλος nikolas641 έγραψε:

Τι θα μου συμβουλεύατε να προσέχω περισσότερο στην αγορά μεταχειρισμένης μηχανής

Τον ιδιοκτήτη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Το εισητηριο του ΚΤΕΛ να πας μέχρι εκει, και τις βενζίνες να γυρίσεις. Αν είναι δυνατόν να μην πας να το φέρεις μόνος σου.

Τον ιδιοκτήτη!

Μιλάω για μεταφορική. Άμα ήταν εφικτό να το μεταφέρω από μόνος μου δεν θα έκανα αυτή την ερώτηση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου αυτο το μηχανακι δεν σηκωνεται ουτε με 1η!Αν μπορεις κανε λιγο υπομονη να παρεις τουλαχιστον καποιο 600αρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 10 ώρες, το μέλος Powerman έγραψε:

Φιλε μου αυτο το μηχανακι δεν σηκωνεται ουτε με 1η!Αν μπορεις κανε λιγο υπομονη να παρεις τουλαχιστον καποιο 600αρη.

O 600ρης

ΤΟ 600ρι

Οχι ότι το υπόλοιπο που έγραψες έχει κάποιο λογικό νόημα, αλλά τουλάχιστον να μην γράφουμε σαν πίθηκοι που βαράνε τα πλήκτρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Αν αλλάξει πίσω ένα γρανάζι με 10 δόντια περισσότερα θα κάνει.

Όχι το μπροστινό? :crazy: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος karellen έγραψε:

Όχι το μπροστινό? :crazy: 

Το μπροστινό όχι… το μπροστινό ΟΧΙ…

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

O 600ρης

ΤΟ 600ρι

Οχι ότι το υπόλοιπο που έγραψες έχει κάποιο λογικό νόημα, αλλά τουλάχιστον να μην γράφουμε σαν πίθηκοι που βαράνε τα πλήκτρα

Δηλαδή για ένα γράμμα που έγραψα λάθος μου λες ότι βαράω τα πλήκτρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 24/4/2022 at 11:26 ΜΜ, το μέλος Powerman έγραψε:

Nα περιμένω για 600 δύσκολο...αν και δεν θα έχω και καθόλου εμπειρία για να πάω κατευθείαν σε 600.
Εσύ τι θα μου πρότεινες στα 250 με 300cc;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δεν είμαι υπέρ κάποιος μάρκας,αλλά να κοιτάξεις να βρεις το πιο προσεγμένο που θα βρεις στην καλύτερη τιμή.Επειδή θα χρειαστείς να το μεταπουλήσεις σε 2-3 χρόνια.Ένας φίλους μου πήρα πριν 1,5 χρονο ενα Beverly 300 με 3990€ και τώρα του το ζήτησαν 3800€.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 ώρες, το μέλος Powerman έγραψε:

Ένας φίλους μου πήρα πριν 1,5 χρονο ενα Beverly 300 με 3990€ και τώρα του το ζήτησαν 3800€.

Η αύξηση τιμών οφείλεται στο ότι υπάρχει μεγάλυτερη αναμονή στις παραδόσεις νέων οχημάτων και σε κάποιες περιπτώσεις μικρότερη παραγωγή, ο κόσμος στράφηκε ξανά στο μεταχειρισμένο για λόγους ανάγκης, αργά ή γρήγορα η τιμές μεταχειρισμένων θα επανέλθει εκεί που ήταν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως βλέπω ότι οι τιμές έχουν ανέβει σε όλα,απο motocross 125 μεχρι supersport 1000,ούτε εγώ μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς αυτό το φαινόμενο,ίσως φταίει ότι δεν πωλούνται πλέον τόσο πολλά καινούρια μηχανάκια.Το Beverly του 21 έκανε 3990 και το επόμενο μοντέλο,αυτό που βγαίνει τώρα δηλαδή έχει 4800,έχουν πάρει αύξηση και τα καινούρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολίγον τι αργά απαντώ, αλλά υγεία.

Εγώ θα έλεγα για το 250SL, που ανέφερες. Όχι πως το 250R είναι κακό, αλλά δεν παύει να είναι μια μοτοσυκλέτα 14ετίας, ενώ το SL δεν έχει πάνω από μια 5ετία. Είναι πιο καινούριο και πιο φρέσκο τεχνολογικά. Ότι αντέχει και η τσέπη σου βέβαια...επίσης το 250SL θα είναι και πιο οικονομικό σε κατανάλωση. Το οποίο καλώς ή κακώς, με την πλέον οικονομική κατάσταση, έχει αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία.

Πάντως αυτό που με ξενερώνει λίγο στο 250R είναι αυτό:

wYmRmu8.jpg

2008-2011 ήτανε....δεν μπορούσαν να το κάνουν, να μην μοιάζει με κοντέρ του 1994; Είναι σχεδόν ίδιο με την παλιότερη Ninja 250 δεκαετίας '90. Και τι στο καλό, γιατί η Αμερικάνικη έκδοση (με καρμπυρατέρ) έχει δείκτη βενζίνης, ενώ η injection έκδοση που ήρθε εδώ έχει μόνο λαμπάκι ρεζέρβας; 

Anyway...και τα δυο είναι καλά για αρχάριο αναβάτη. Την γνώμη μου πάντως στην έδωσα. 

Τροποποιήθηκε από τον ShapeshifterGR98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Ολίγον τι αργά απαντώ, αλλά υγεία.

Εγώ θα έλεγα για το 250SL, που ανέφερες. Όχι πως το 250R είναι κακό, αλλά δεν παύει να είναι μια μοτοσυκλέτα 14ετίας, ενώ το SL δεν έχει πάνω από μια 5ετία. Είναι πιο καινούριο και πιο φρέσκο τεχνολογικά. Ότι αντέχει και η τσέπη σου βέβαια...επίσης το 250SL θα είναι και πιο οικονομικό σε κατανάλωση. Το οποίο καλώς ή κακώς, με την πλέον οικονομική κατάσταση, έχει αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία.

Πάντως αυτό που με ξενερώνει λίγο στο 250R είναι αυτό:

wYmRmu8.jpg

2008-2011 ήτανε....δεν μπορούσαν να το κάνουν, να μην μοιάζει με κοντέρ του 1994; Είναι σχεδόν ίδιο με την παλιότερη Ninja 250 δεκαετίας '90. Και τι στο καλό, γιατί η Αμερικάνικη έκδοση (με καρμπυρατέρ) έχει δείκτη βενζίνης, ενώ η injection έκδοση που ήρθε εδώ έχει μόνο λαμπάκι ρεζέρβας; 

Anyway...και τα δυο είναι καλά για αρχάριο αναβάτη. Την γνώμη μου πάντως στην έδωσα. 

Τι γνώμη έχεις για αυτή τη μηχανή (ότι μπορείς να καταλάβεις από τις ψώτο) https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/319277810-kawasaki-ninja-250-sl
στην εξάτμιση να φανταστώ είχε κάποιο ατύχημα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος nikolas641 έγραψε:

ότι μπορείς να καταλάβεις από τις ψώτο

Καταρχάς, βλέπω ένα θαμπό μπροστινό φανάρι. Άρα μάλλον την είχε αφημένη μόνιμα στον ήλιο για να θάμπωσε έτσι.

Πινακίδα διπλωμένη, έχει φάει και 1-2 μπάτσες από ότι φαίνεται...το τελικό εξάτμισης αμα κρίνω από τις μικρές γραντζουνιές ή είχε στατική πτώση ή έφαγε κάνα όχι και τόσο σοβαρό καπάκι στον δρόμο.

Στις μεγάλες φωτό, στην 5η φωτογραφία όπως κατεβαίνεις, αν δεν με απατάν τα μάτια μου στο καπάκι του μοτέρ το Kawasaki φαίνεται να έχει κάτι σημάδια, ίσως από πτώση. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Κατά τα άλλα, δεν βλέπω να έχει κάτι άλλο...δεν ξέρω, κάτι δεν μου κάνει κλικ στο συγκεκριμένο.

Ερώτηση όμως, για πόσο budget μιλάμε; 

Τροποποιήθηκε από τον ShapeshifterGR98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Καταρχάς, βλέπω ένα θαμπό μπροστινό φανάρι. Άρα μάλλον την είχε αφημένη μόνιμα στον ήλιο για να θάμπωσε έτσι.

Πινακίδα διπλωμένη, έχει φάει και 1-2 μπάτσες από ότι φαίνεται...το τελικό εξάτμισης αμα κρίνω από τις μικρές γραντζουνιές ή είχε στατική πτώση ή έφαγε κάνα όχι και τόσο σοβαρό καπάκι στον δρόμο.

Στις μεγάλες φωτό, στην 5η φωτογραφία όπως κατεβαίνεις, αν δεν με απατάν τα μάτια μου στο καπάκι του μοτέρ το Kawasaki φαίνεται να έχει κάτι σημάδια, ίσως από πτώση. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Κατά τα άλλα, δεν βλέπω να έχει κάτι άλλο...δεν ξέρω, κάτι δεν μου κάνει κλικ στο συγκεκριμένο.

Ερώτηση όμως, για πόσο budget μιλάμε; 

ευχαριστώ , για το μπατζετ υπολόγισε κοντά στα 2900 ευρώ.

Τροποποιήθηκε από τον nikolas641

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα