Jump to content
Kapas

Λαστιχα για παπι

Recommended Posts

Γεια σας παιδια. Εχω ενα glx εχω τα λαστιχα τα michelin city pro εδω και 6.000 χιλιομετρα τι μου προτινετε να βαλω ωστε να αντεχουν σε βροχη και να εχουν καλα κρατιματα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

2 χειμώνες ντελίβερι με CityPro έμεινα πολύ ευχαριστημένος και έφαγα άπειρη βροχή. Εγώ αυτά λέω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρκετα καλά τα city pro, έλεγα να τα ξαναβάλω αλλα τελίκα φόρεσα τα καινούργια city extra. Νομίζω το καλύτερο λάστιχο που έχει βγάλει η michelin, είναι μια μίξη ME22 και ΜΤ65, δοκίμασε αυτά καλύτερα

City extra

Τροποποιήθηκε από τον Spiros77

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 ώρες, το μέλος Spiros77 έγραψε:

Αρκετα καλά τα city pro, έλεγα να τα ξαναβάλω αλλα τελίκα φόρεσα τα καινούργια city extra. Νομίζω το καλύτερο λάστιχο που έχει βγάλει η michelin, είναι μια μίξη ME22 και ΜΤ65, δοκίμασε αυτά καλύτερα

City extra

Βγαίνουν και σε 80/90-17 και 70/90-17; 

Ενδιαφέρον φαίνονται...από κράτημα σε στεγνό πως πάνε; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Βγαίνουν και σε 80/90-17 και 70/90-17; 

Ενδιαφέρον φαίνονται...από κράτημα σε στεγνό πως πάνε; 

Βγαινούν σε όλες τις διαστάσεις, απλα επειδή είναι καινούργιο μοντέλο ίσως πρέπει να το παραγγείλεις πρώτα. Απο κράτημα κορυφαία και νομίζω οτι ζεσταίνονται και γρήγορα. Πίσω εγώ προτιμώ το κλάσικό 2.75 (μπροστά πάντα 70/90) είναι αρκετά ποιο άνετο στις λακούβες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος Spiros77 έγραψε:

Βγαινούν σε όλες τις διαστάσεις, απλα επειδή είναι καινούργιο μοντέλο ίσως πρέπει να το παραγγείλεις πρώτα. Απο κράτημα κορυφαία και νομίζω οτι ζεσταίνονται και γρήγορα. Πίσω εγώ προτιμώ το κλάσικό 2.75 (μπροστά πάντα 70/90) είναι αρκετά ποιο άνετο στις λακούβες.

Μια χαρά τότε. Προς το Πάσχα αν είναι θα ψάξω αν είναι σε βουλκανιζατέρ πιστεύω θα τα βρω, δεν θα υπάρξει θέμα.

Έχω από το 2016 τα CityPro και γενικά έψαχνα για κάτι το διαφορετικό. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα