Kapas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2022 Γεια σας παιδια. Εχω ενα glx εχω τα λαστιχα τα michelin city pro εδω και 6.000 χιλιομετρα τι μου προτινετε να βαλω ωστε να αντεχουν σε βροχη και να εχουν καλα κρατιματα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.718 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2022 2 χειμώνες ντελίβερι με CityPro έμεινα πολύ ευχαριστημένος και έφαγα άπειρη βροχή. Εγώ αυτά λέω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2022 (τροποποιήθηκε) Αρκετα καλά τα city pro, έλεγα να τα ξαναβάλω αλλα τελίκα φόρεσα τα καινούργια city extra. Νομίζω το καλύτερο λάστιχο που έχει βγάλει η michelin, είναι μια μίξη ME22 και ΜΤ65, δοκίμασε αυτά καλύτερα City extra Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2022 από τον Spiros77 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.718 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2022 πριν 12 ώρες, το μέλος Spiros77 έγραψε: Αρκετα καλά τα city pro, έλεγα να τα ξαναβάλω αλλα τελίκα φόρεσα τα καινούργια city extra. Νομίζω το καλύτερο λάστιχο που έχει βγάλει η michelin, είναι μια μίξη ME22 και ΜΤ65, δοκίμασε αυτά καλύτερα City extra Βγαίνουν και σε 80/90-17 και 70/90-17; Ενδιαφέρον φαίνονται...από κράτημα σε στεγνό πως πάνε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2022 πριν 3 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Βγαίνουν και σε 80/90-17 και 70/90-17; Ενδιαφέρον φαίνονται...από κράτημα σε στεγνό πως πάνε; Βγαινούν σε όλες τις διαστάσεις, απλα επειδή είναι καινούργιο μοντέλο ίσως πρέπει να το παραγγείλεις πρώτα. Απο κράτημα κορυφαία και νομίζω οτι ζεσταίνονται και γρήγορα. Πίσω εγώ προτιμώ το κλάσικό 2.75 (μπροστά πάντα 70/90) είναι αρκετά ποιο άνετο στις λακούβες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.718 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2022 πριν 3 ώρες, το μέλος Spiros77 έγραψε: Βγαινούν σε όλες τις διαστάσεις, απλα επειδή είναι καινούργιο μοντέλο ίσως πρέπει να το παραγγείλεις πρώτα. Απο κράτημα κορυφαία και νομίζω οτι ζεσταίνονται και γρήγορα. Πίσω εγώ προτιμώ το κλάσικό 2.75 (μπροστά πάντα 70/90) είναι αρκετά ποιο άνετο στις λακούβες. Μια χαρά τότε. Προς το Πάσχα αν είναι θα ψάξω αν είναι σε βουλκανιζατέρ πιστεύω θα τα βρω, δεν θα υπάρξει θέμα. Έχω από το 2016 τα CityPro και γενικά έψαχνα για κάτι το διαφορετικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες