Kapas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2022 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα παιδια.Εχω την εξης απορια. Εχω ενα astrea 57 πιστονι και 54 διαδρομη και 28 καρμπ. θελω να μου προτινετε ενα σωστο γραναζωμα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2022 από τον Kapas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2022 Δεν υπάρχει στάνταρ συμβουλή περί γραναζώματος. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσεις είναι αν θέλεις περισσότερες τελικές ή επιταχύνσεις,γιατί το ένα είναι αντίθετο του άλλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.757 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2022 Ανάλογα τι θες... Μικρότερο γρανάζι μπροστά ή μεγαλύτερο πίσω = καλύτερο άνοιγμα αλλά μικρότερη τελική Μεγαλύτερο μπροστά ή μικρότερο πίσω = λίγο περισσότερη τελική αλλά θα ανοίγει λίγο πιο αργά Γενικά πάντως στα παπιά, το 14-34 είναι το πιο "ισορροπημένο" κάπως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kapas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2022 Αυτη τι στιγμη φοραω 15-36 συνηθως για πορεια και βολτες θελω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.757 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2022 Νομίζω μια χαρά είναι το 15-36. Αν θες πορεία όπως λες, τότε πήγαινε σε 34Τ πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kapas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2022 Επισης αυτη ρι στιγμη το στρωνω οταν το στρωσω τι λαδια μου προτινετε να βαλω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.757 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2022 (τροποποιήθηκε) Αγνό παρθένο ελαιόλαδο φυσικά...καλαμποκέλαιο για υψηλές επιδόσεις. Από όσο ξέρω τα Astrea 10W-30 παίρνουν, αλλά στην δική σου περίπτωση γιατί δεν ρωτάς καλύτερα τον μάστορα που στο έφτιαξε; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2022 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kapas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2022 Εγω εβαζα 15-50 λεω να βαλω η 10-40 η 20-50 Motul αλλα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2022 Θα βάλεις τα λάδια που λέει ο κατασκευαστείς και αυτά που έβαζες και νωρίτερα. Το ότι είναι υπερκυβισμένο το μηχανάκι δεν αλλάζει κάτι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.757 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2022 (τροποποιήθηκε) Με κάμποσο ψάξιμο στο φόρουμ βρήκα και αυτό: Είναι το manual του Supra. Το μοτέρ ίδιο ακριβώς με το δικό, αλλά το κακό είναι πως είναι στα Ινδονησιακά. Συνεπώς το Google Μετάφραση θα γίνει φίλος σου... Στα λάδια πάντως λέει SAE 10W-30, άρα αυτό το λάδι θα χρησιμοποιήσεις. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2022 από τον ShapeshifterGR98 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kapas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 @ShapeshifterGR98 εψαξα στο συγκεκριμενο manual και σε ενα για glx και λεει καλο ειναι το 20-50 και απο κατι αλλες πηγες ακουσα οτι ειναι καλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.757 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 πριν 59 λεπτά, το μέλος Kapas έγραψε: @ShapeshifterGR98 εψαξα στο συγκεκριμενο manual και σε ενα για glx και λεει καλο ειναι το 20-50 και απο κατι αλλες πηγες ακουσα οτι ειναι καλο Η Honda στο συγκεκριμένο manual του Supra, το οποίο ξαναλέω έχει ίδιο μοτέρ με το δικό σου, προτείνει τα 10W-30 λάδια. Από εκεί και πέρα, για τα λάδια θα ακούσεις πολλές γνώμες...ο άλλος πχ μπορεί να σου πει πως στο GLX βάζει τηγανόλαδο από κεφτεδάκια και δουλεύει σαν ραπτομηχανή. Επίσης μην ξεχνάς πως δεν έχουν όλα τα μοτέρ τα ίδια κράματα μετάλλων. Εγώ θα έβαζα αυτά που προτείνει το manual για το μηχανάκι μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2022 Η ελληνική παπακοκοινωνία, πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή, ότι επειδή ΚΑΠΟΤΕ τα παπιά της δεκαετίας ΄80 χάιντε και '90 βάζανε 20w50, δεν σημαίνει ότι και τα σημερινά παπιά είναι για 20w50. Προοδεύει ο κόσμος Χαρίλαε, τα σύχρονης τεχνολογίας, 10w30 ή 10w40 βάζουν. Μην βάζετε 20w50 ρε σεις, θα τα ρημάξετε. Θα τα ρημάξετε έτσι κι αλλιώς θα μου πείτε, αλλά τουλάχιστον μην τα ρημάξετε για τέτοιο λόγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες