Jump to content
giwrgosegw

MT 03 ή G 310 R

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους! 
Νεος στη παρεα κ θα ηθελα γνωμες πανω στο θεμα. 
Μετα απο 5 χρονια σε παπια κ 10 σε σκουτερ τωρα στα … γεραματα ( 40 πλεον) ειπα να αλλαξω λιγο. Εχω ενα σκουτερ nmax 155 το οποιο θα κρατησω για να κανω τη «λαντζα» κ θελω να παρω κατι στα 300-400cc. Μετα απο μια μικρη ερευνα εχω καταληξει αναμεσα το MT 03 και το G 310R. (μιλαω παντα για καινουργιο)Θα ηθελα , ως πιο γνωστες στο θεμα τις αποψεις σας . Το mt πιο γρηγορο, πιο αξιοπιστο λογο Τζαπαν αλλα προσωπικα τα 3 χρωματα του 22 με οδηγουν καρφι γιαβτο bmw ! του οποιου με «τρομαζουν» τα σερβις του! καλημερα-80€!!

Σας ακουω…
Ευχαριστω για το χρονο σας κ παντα ορθιοι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Από τη στιγμή που θέλεις μια μικρή μηχανή πάνε για το MT που έχει και δικύλινδρο μοτέρ, επίσης πιο δυνατό με σχετικά μικρή διαφορά σε βάρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι πως μονο το ΜΤ σκεφτομουν αλλα με χαλανε τα χρωματα. Περαν των αλλων πιστευω πρέπει να το βλεπεις καθε μερα κ να γουσταρεις. Το μαυρο … «πολυ μαυρο αχαρο» κ το αλλο με τις τιρκουαζ ζαντες μου κανει λιγο καγκουρικο (μαλλον λογο ηλικιας 🙂 ) 

Το ρημάδι το bmw ειναι πολυ πιο ομορφο κ διαβασα οτι εχει πιο σύγχρονο εξοπλισμο .

Αλλες αποψεις παιδια;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα ασχολούμουν με το BMW, δεν έχω ακούσει κάτι θετικό.

Το Yamaha είναι σίγουρα περισσότερη μηχανή και δικύλινδρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι σ αυτο δεν εχεις αδικο. 

Κ χρωμα; πιστευεις το γκρι με τις τιρκουαζ ζαντες θα ναι πιο ομορφο απο κοντα; υπαρχει καπου (εστω σε ΜΤ 07-09-10) να δω το χρωμα; ξερει κανεις; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχίζεις τα τηλέφωνα σε εμπόρους Yamaha για το τι έχουν διαθέσιμο να δεις. Ίσως και κάποιο test ride.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεχρι τωρα εχω δει ενα Μτ 07 μαυρο . γενικα ολοι μου λενε οτι δεν υπαρχει τιποτα ουτε μεταχειρ. ουτε ξερουν ποτε θα φερουν κ τι! γενικα πολυ φλου η κατασταση . 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά υπάρχει έλλειψη σε οχήματα οπότε λογικό. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή.

Ή μπες σε κάποια ομάδα (φόρουμ ή στο facebook πχ) με Yamaha που κάποιοι μπορεί να έχουν τέτοιες μοτοσυκλέτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει σύγκριση στο "αντικειμενικό" κομμάτι, το MT είναι ανώτερο σε όλα. Αυτό με τα χρώματα που λες, έχεις κι ένα δίκιο. Το cyan storm βέβαια δεν το θεωρώ τόσο άσχημο, προσπάθησε μπας και το δεις από κοντά και αλλάξεις γνώμη. Τώρα, αν δε σ αρέσει δε χρειάζεται να το βασανίζεις παραπάνω, η επιλογή είναι εκ των πραγμάτων αρκετά συναισθηματική. Αλλά προσπάθησε να το δεις από κοντά.

(υ.γ.: Αστείο που η Yamaha έχει τα MT125 και 300, στην κατηγορία HYPER naked)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 λεπτά, το μέλος A-nik-i έγραψε:

Ναι αστα να πανε. Υπάρχει και το R1..........25 στα supersport

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος A-nik-i έγραψε:

Δεν υπάρχει σύγκριση στο "αντικειμενικό" κομμάτι, το MT είναι ανώτερο σε όλα. Αυτό με τα χρώματα που λες, έχεις κι ένα δίκιο. Το cyan storm βέβαια δεν το θεωρώ τόσο άσχημο, προσπάθησε μπας και το δεις από κοντά και αλλάξεις γνώμη. Τώρα, αν δε σ αρέσει δε χρειάζεται να το βασανίζεις παραπάνω, η επιλογή είναι εκ των πραγμάτων αρκετά συναισθηματική. Αλλά προσπάθησε να το δεις από κοντά.

κατανοητο. στο θεμα κοστος σερβις κ μεταπώλησης;; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί πας να μπλέξεις με ινδικό με σηματάκι BMW; 😛

Καλύτερα να πήγαινες στο KTM 390 που έχει γίνει καλή δουλειά παρότι "ινδικό"

Δεν υπάρχει κανένα σημείο που το BMW να κερδίζει το Yamaha, και σε μεταπώληση και σέρβις.

Τροποποιήθηκε από τον Wolf1138

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ φιλος βοηθησες αρκετα … οποτε παιρνω ΜΤ κ … βαβω χαχαχ (κ αυτοι γιατι σταμάτησαν το ασπρο που μ αρεσε) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 λεπτά, το μέλος giwrgosegw έγραψε:

οκ φιλος βοηθησες αρκετα … οποτε παιρνω ΜΤ κ … βαβω χαχαχ (κ αυτοι γιατι σταμάτησαν το ασπρο που μ αρεσε) 

Κάνα περσινό πουθενά, κάνα τέτοιο; Car.gr - Yamaha MT-03 '21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψαχνω φουλ . παιρνω τηλ κ λενε δεν υπαρχουν. 

βγαλε την αγγελία τοτε να το παρουμε αποφαση 🙂  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω το ΜΤ-03 από το 2016 (τότε που τα χρώματα ήταν όμορφα 🥰🥰), πραγματικά στην κατηγορία του είναι μοναδικό. Το G310 το έχω οδηγήσει, δεν συγκρίνεται καν. Είναι στην κατηγορία του CB300r της Honda. Το MT-03 αν και 300 κυβικά, πιο πολύ συγκρίνεται με το CB500 της Honda.

Πάρα πολύ αξιόπιστο, δεν  μου έχει βγάλει τίποτα.

Φυσικά έχει αρκετά μειονεκτήματα, είναι ένα μηχανάκι Α2 οπότε η Yamaha για να το κάνει φθηνό πρέπει να κόψει από παντού. Οι αναρτήσεις για μια νορμαλ χρήση είναι οκευ, αν θέλεις κάτι εξεζητημένο θα απογοητευτείς. Τα φρένα είναι απλά οκ. Το γκριπ του γκαζιού έχει μια απίστευτα μεγάλη διαδρομή. Αν είσαι πολύ ψηλός θα σε κουράσει σε μεγάλα ταξίδια (ναι κάνει και ταξίδια, ταξιδεύει άνετα - αν αντέχεις τον αέρα δηλαδή - με 140-150 στην εθνική). Είναι ο κύριος λόγος που σύντομα θα το αλλάξω.

Εφόσον όμως όπως λες θα κρατήσεις το nmax, κοίτα και το MT-07. Αν θέλεις να το πας βήμα-βήμα πάρε ένα μεταχειρισμένο MT-03 κράτα το 1-2 χρόνια και μετά ανέβα κατηγορία. Εφόσον δηλαδή το nmax το κράτας για  την χρηστικότητα, κοίτα η δευτερη μηχανή να καλύπτει την διασκέδαση σου(χώμα/ταξίδια/πίστα/βόλτα/ό,τι θες τελος παντων).

Τροποποιήθηκε από τον warez

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχικα σ ευχαριστω για την απαντηση. Σημερα βρηκα (επιτελους ΜΤ που το χαν παει για σερβις) κ ανεβηκα. Η θεση οδήγησης με βολεψε πιο πολυ απο το 310. Κ πλεον αποφάσισα. Οχι δεν ειμαι ποκυ ψηλος …αλλα ουτε καν … κανονικος ! χαχαχ 1.70 με το ζορι! οποτε βασικός λογος     στην επιλογη ειναι που παταω πιο καλα κ που νιωθω πιο ανετα. Κ στο ΜΤ ειμαι οκ! 

Τωρα μενει να «χωνέψω» το χρωμα 🙂 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 λεπτά, το μέλος giwrgosegw έγραψε:

Τωρα μενει να «χωνέψω» το χρωμα 🙂 

Με το καλό να το πάρεις και μόλις αρχίσεις να το καβαλάς θα ξεχάσεις και χρωματα και τα πάντα, μόνο χαμόγελο θα έχεις, εγώ πράγματα που με την πρώτη μάτια τα κορόιδευα βρέθηκα να τα ερωτεύομαι στη συνέχεια…

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

…μεγαλη αληθεια!! αλλα τις ζαντες ψηνομαι να τις βαψω χαχαχχαχ ( αν δεν τις ερωτευθω) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 29 λεπτά, το μέλος giwrgosegw έγραψε:

…μεγαλη αληθεια!! αλλα τις ζαντες ψηνομαι να τις βαψω χαχαχχαχ ( αν δεν τις ερωτευθω) 

Υπαρχει και η επιλογη να τις περασεις ενα plasti dip που δεν ειναι μονιμη βαφη και το ξηλωνεις οποτε θελεις, επισης θα παρεχει και προστασια απο λαδια και σκονη  που δεν θα ερχονται σε επαφη με το μαμα χρωμα της ζαντας, τι ειπα παλι ο ποιητης... θα το κανω και γω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωωω κ. Ποιητα! δεν ηξερα καν την υπαρξη του!! καλο ακουγεται. αν εχεις κανα link στειλε αν μπορεις (αν κ θα τονψαξω στο γουγουλε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω στο γουγλη το είδα, επίσης τσέκαρε και τη χρήση του σε κανένα βίντεο στο YouTube.

Τώρα κατά πόσο αντέχει σε χημικά - καθαριστικά αλυσίδας δεν το γνωρίζω..

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα