ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2022 Ένα από πιο αξιόλογα άτομα που γνώρισα σέ αυτό το χώρο δεν είναι πια μαζί μας... Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.956 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2022 Καλό ταξίδι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.938 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2022 ετσι ξαφνικά ? Ξερουμε κατι παραπάνω, κάποιος ? Τι να γραψει και τι να πείς ? Καλό δρόμο, Γιάννη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2022 Ο Γιάννης ρε Λια? Τι έγινε ρε γμτ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2022 Λυπηρό, καλό ταξίδι Γιάννη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2022 (τροποποιήθηκε) Θανασάκη μου, η επάρατος τον κέρδισε δυστυχώς... Πάλεψε για κάνα χρόνο, πήρε το ημίχρονο, αλλά ήρθαν οι μεταστάσεις... Α ρε Γιαννάκο... Θα μου λειψεις όσο λίγοι... Η εξώδιος εκολουθία θα γίνει την Δευτέρα 14/2 και ώρα 11:30π.μ. στο κοιμητήριο της Καισιαριανής... Αντί στεφάνων, η οικογένεια φρόντισε να υπάρξει κουτί που θα διατεθεί σε ίδρυμα παιδιών, για όποιον θελήσει να παραστεί και να τιμήσει τον αδερφό μας... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2022 από τον Pappous Vatraxos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2022 Κρίμα. Μακάρι να μην ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Ήταν καλός άνθρωπος, με χαμόγελο και ευγένεια πάντα. Κουράγιο στους δικούς του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2022 Αγαπητός χαμηλών τόνω ευγενης ήπιος και προσηνής έτοιμος πάντα να προσφέρει την βοήθεια του, έτσι τον θυμάμαι. Γιάννη παλικάρι μου καλές βόλτες στη γειτονιά των αγγέλων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2022 Απο τους πολυ συμπαθεις ανθρωπους, παντα με το χαμογελο και με τον καλο τον λογο. Πολυ κριμα να χανονται νωρις τοσο καλοι ανθρωποι. Κουραγιο στους δικους του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2022 Τόσες βόλτες με τον Γιάννη και άλλοι τόσοι καφέδες. Είχα χρόνια να τον δω, αλλά ακόμα έχω στο μυαλό μου την εικόνα ενός καλού ανθρώπου γεμάτο χαμόγελο και ενέργεια. Ανθρώπος που θα έδειχνε τον σεβασμό που είχε μέσα του ακόμα και στον πιο μικρό της παρέας. Πολύ λυπηρά νέα... Κουράγιο στους ανθρώπους που ήταν δίπλα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2022 Καθαρό βλέμμα, αγνή ψυχή, λόγια ουσίας χωρίς περιττά μπλα μπλα, ένα χέρι βοηθείας σε όποιον το χρειαζόταν και πάντα χαμογελαστός. Υπέροχος άνθρωπος, από τους (πολύ) λίγους!! Και πάντα με θετική αύρα, ξεκάθαρη. Ακόμα και όταν μιλούσες στο τηλέφωνο μαζί του, σου έφτιαχνε τη διάθεση με το χαμόγελο που είχε όσο μιλούσε! Γιαννάκο, στεναχωρήθηκα πολύ που έφυγες, ξαφνικά και αθόρυβα. Ο παράδεισος βγήκε κερδισμένος και εμείς χαμένοι. Καλό σου ταξίδι, καλή αντάμωση ρε άρχοντα... Εύχομαι δύναμη στους αγαπημένους του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2022 Καλό ταξίδι Γιάννη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2022 Δεν ήξερα τον άνθρωπο καθόλου (ούτε σαν nickname μου θύμιζε κάτι) αλλά το οτι βλέπω να μαζεύονται στη σελίδα αυτή να γράψουν δύο λόγια άτομα που έχω πολύ καιρό να δω μέσα, μου λέει πολλά για το ποιόν του ανθρώπου και το άγγιγμα που είχε στους γύρω του. Λυπάμαι πολύ για την απώλεια που νιώθουν η οικογένεια και οι φίλοι του, συλλυπητήρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2022 (τροποποιήθηκε) Έγραφε αραιά και που στο ΜΒ. Μοναδική φορά που ιδωθήκαμε με το Γιάννη σε μια κοπή πίτας του ΜΒ στην Πάτρα (το '14?) και ακόμα τον θυμάμαι για την ευγένεια και το χαμόγελό του. Καλό ταξίδι ρε Γιάννο. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2022 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2022 (τροποποιήθηκε) Έχω χρόνια να γράψω...... ούτε την πλατφόρμα δεν αναγνωρίζω μετά τις τόσες αλλαγές. Ήταν κάπου στο 2009, όταν πήγα οικειοθελώς να κάνω μια δοκιμή ενός TDM-900 σε μαγαζί της Μεσογείων χαμηλά, για λογαριασμό του φίλου Ηλία. Εκεί, έτσι άξαφνα εμφανίστηκε μπροστά μου απ' το πουθενά ένας άγνωστος μέχρι τότε σε μένα και μου συστήθηκε ως μέλος moto99. Πιάσαμε λίγο την κουβέντα με τον Γιάννη, εκεί στο πεζοδρόμιο. Μού έκανε κλικ, τον συμπάθησα αστραπιαία! Ζυγάκια και οι δύο βλέπεις........ Δε θυμάμαι πώς ακριβώς, αλλά από κείνη τη στιγμή γίναμε αχώριστοι. Μια φιλία άδολη και αγνή. Ο Γιάννης υπήρξε πάντα ο ορισμός της λέξης δοτικότητας. Σε σημείο να ντρέπεσαι και να μην ξέρεις πώς να του το ξεπληρώσεις. Τον Tweety ο Γιάννης τον έλεγξε και μαζί αποφασίσαμε ότι άξιζε να τον πάρω. Το αμάξι μου, ο Γιάννης το έλεγξε κι αυτό, πηγαίνοντας μαζί ένα 2ήμερο μέχρι Θεσσαλονίκη για να το δούμε. Σπίτι του συνέχεια, ατέλειωτες ώρες στην αυλή να περνάμε όμορφα. Κι εκείνος πάντα κάτι έκανε, ποτέ δεν καθόταν, Για καφέ πήγαινα κι επειδή είχε ήδη πλύνει με το πλυστικό όλα το οχήματα, μού 'λεγε "κάτσε να σε κεράσω ένα πλύσιμο στη μηχανή". Ντρεπόμουν και τον μάλωνα, εκεί αυτός. Κάποτε του είπα ότι με κάνει να νοιώθω τόσο υποχρεωμένος, που είχα φτάσει στο σημείο να ψάχνω απεγνωσμένα τρόπο να του ξεπληρώσω κάπως τα όσα είχε κάνει για μένα και ότι δε μου έφταναν 5 ζωές για να το κάνω. Γέλαγε..... "άσε μας ρε φατσούλη, ξεκόλλα". Αυτό που δεν μπορώ ν' αντέξω σ' αυτή την ιστορία λοιπόν, είναι το ότι ίσως είχα την ευκαιρία να τον ξεπληρώσω κι εγώ προστατεύοντας τη ζωή του, όταν ένα πρωί ήρθε στη δουλειά μου και μου μίλησε για έναν μικρό όγκο στον αστράγαλο. Τον θερμοπαρακαλούσα να πάει σε ογκολόγο ν' αποκλείσει το κακό σενάριο. Επέμενε να εμπιστεύεται κάτι ορθοπεδικούς. Δε με άκουσε, ήταν νωρίς τότε, αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνονται έγκαιρα γμτ. Είμαι συγκλονισμένος, αν και ήξερα τί θα γινόταν. Έστελνα τις εξετάσεις του στον αδερφό μου στην Αγγλία και γνώριζα. Ό,τι καν να γράψω γι' αυτόν τον άνθρωπο, θα είναι φτωχό, δεν υπάρχουν οι λέξεις. Για μένα ο Γιάννης δε ήταν φίλος, ήταν ο μεγάλος μου αδερφός. Ο αδερφός που με είχε πάντα κάτω απ' τις φτερούγες του. Έτσι τον ένοιωθα, έτσι θα τον κρατήσω στην καρδιά μου για πάντα. Μεγάλε μου αδερφέ, καλό Παράδεισο. Δεν έπρεπε να φύγεις από κοντά μου, μου λείπεις αφάνταστα...... Μ' έμαθες να σκέφτομαι λύσεις και πατέντες, μ' έκανες πιο άξιο άνθρωπο κι αυτό θα στο χρωστάω όσο ζω. Σ' ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου, έστω και γι' αυτά τα λίγα χρόνια. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2022 από τον Kostas-MotoLover 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2022 Πω πω. Τι λόγια να πω και τι να γράψω για να εκφράσω την στεναχώρια μου. Εξαίρετος Άνθρωπος με το Α κεφαλαίο. Πάντα με το χαμόγελο, πρόθυμος να σε βοηθήσει ανιδιοτελώς σε ότι και αν του ζητούσες. Καλό ταξίδι Γιάνναρε, μεγάλη τιμή μου που σε γνώρισα. Καλές βόλτες εκεί πάνω στις γειτονιές των αγγέλων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2022 Κρίμα... Καλό ταξίδι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2022 Καφες του ΜΒ μια φορα κι έναν καιρο καπου το 2011 στη καφετερια της λιμνης του Μαραθωνα και ψαχνομουν για μηχανή.Ξαφνου ο Γιαννης από διπλα: "εχεις δει τη CBF της Honda;"O ανθρωπος που εξαιτίας του εχω τη συγκεκριμενη μηχανή. Σ'ευχαριστω πολύ Γιαννη για τις συμβουλες σου, για τη οποια βοηθεια, για το ηθος σου, την ευγενεια σου, το χιουμορ σου και τη παρεα σου στις βολτες και στους καφεδες μας. Ας είναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει. Καλο παραδεισο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2022 Καλό ταξίδι στον άνθρωπο.. Καλή δύναμη στους δικούς του.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2022 Καλο ταξιδι Μια φορα ειχαμε βρεθει σε εναν καφε του φορουμ στο πορτο γερμενο, νομιζω το 2014,οτι ειχα παρει το triple. Η αληθεια ειναι δεν θυμομουν καν τη φυσιογνωμια του αλλα μολις ειδα τη φωτο μου ηρθε αμεσως στο μυαλο...ευγενικος,με πολλες γνωσεις γυρω απ τη μοτοσυκλετα και τροπους.Πραγματα που οσο πανε και σπανιζουν. Καλες βολτες εκει ψηλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες