Mixalis12345 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα έχω ένα vf185 και χθες ενώ ήμουν στον δρόμο με Δευτέρα ξαφνικά άκουσα ένα κρακ(έντονο θόρυβο) σαν κάτι να εσπασε και μου εσβησε...Το έχω ένα χρόνο και μου είχε σβήσει πάλι πριν πολύ καιρό αλλά χωρίς κάποιο θόρυβο...Τι μπορεί να προκαλέσε αυτό τον έντονο θόρυβο;Ευχαριστώ πολύ όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει... Υ.Γ Μετά πήρε κανονικά με την μίζα χωρίς κανένα θέμα... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2022 από τον Mixalis12345 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.342 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 Μην το πηγαίνεις τις Δευτέρες. Πηγαινέ το τις άλλες μέρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalis12345 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 Και λέω δεν θα εμφανιστεί κανένας εξυπνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.342 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 Αρκετά έξυπνος να μην πάρει Γκορκολομηχανάκια, σίγουρα. BTW το ''κρακ'' είναι κρότος, όχι θόρυβος. Ο θόρυβος έχει την έννοια της διάρκειας, το κρακ είναι κάτι σύντομο, άρα όχι θόρυβος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 Κάθε Δευτέρα Θόρυβος, Κάθε Τρίτη Μάστορας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.946 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 Είναι γνωστό εδώ και χρόνια το ΚαθεΤριτηΜαστορα (ή και Τετάρτη) για τα ΚΤΜ, σήμερα μάθαμε ότι τα SYM κατοχύρωσαν τη Δευτέρα, 2 μέρες μείνανε ακόμα, προλάβετε….. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalis12345 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 (τροποποιήθηκε) Τι έγινε πολλοί μηχανικοί μαζεύτηκαν...Εγώ ένα ξέρω ότι κατουραω τα gtr150...Αααα ξέχασα να πω ότι έχω σε λιγότερο από δύο χρόνια 90 χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα εκτός από αυτό που μου έκανε προχθές... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2022 από τον Mixalis12345 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.342 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 Ε με τέτοια επιστημονικά κριτήρια ουρολογικά, εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Αιντε βρε, το Μεγάλο Σάββατο -που δεν πέφτει και Δευτέρα- κοίτα να βγάλει και λάμψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalis12345 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 (τροποποιήθηκε) Δεν ασχολούμαι άλλο με "άνθρωπο" σαν και σένα άντε ασχολεισου με μηχανάκια προ Χριστού... Υ.Γ Τόσο καλούς "μηχανικούς" δεν έχω ξανά δει ποτέ στην ζωή μου...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2022 από τον Mixalis12345 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arne 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 μπορεί στιγμιαία να 'μάγκωσε΄ το κόμπλερ της μίζας, λόγω φθοράς, και να σου φρέναρε το βολάν. https://www.mybike.gr/topic/59331-κρακ-και-κόμπλερ-μιζας/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arne 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 μπορεί στιγμιαία να 'μάγκωσε΄ το κόμπλερ της μίζας, λόγω φθοράς, και να σου φρέναρε το βολάν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 Γιατί τόσο βιτριόλι κύριοι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalis12345 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 Είπα κάτι και πέσανε να με φάνε έλεος πια...Αυτό μπόρεσα να πάρω αυτό πήρα και γιατί μαρεσε...Ευχαριστώ ευχαριστώ τον φίλο που μάλλον έχει δίκιο και είναι το κομπλερ μιζας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 Ο λόγος που γίνεται αυτό, ποιος ακριβώς είναι? Άποψη επι του θέματος έχετε; ή μόνο κέφια για τρολάρισμα? 'Εγραψε Δευτέρα αντί για δευτέρα. Και οι αλάνθαστοι έβγαλαν την χολή τους. Μάλιστα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalis12345 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 (τροποποιήθηκε) Έμα ναι ρε φίλε δηλαδή αν είναι δυνατόν εδώ υποτίθεται ότι μπαίνουμε για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε με το μηχανάκι μας και άρχισαν να κράζουν για το οτιδήποτε έγραψα...Μπορούσαν κάλλιστα να το αποφυγουν... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2022 από τον Mixalis12345 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.342 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 πριν 15 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: Ο λόγος που γίνεται αυτό, ποιος ακριβώς είναι? Άποψη επι του θέματος έχετε; ή μόνο κέφια για τρολάρισμα? 'Εγραψε Δευτέρα αντί για δευτέρα. Και οι αλάνθαστοι έβγαλαν την χολή τους. Μάλιστα. Τα ρωτας στα σοβαρά αυτά τώρα; Ο λόγος που κάποιος παίρνει χιουμοριστικές απαντήσεις, είναι γιατί κάνει ερώτηση που ΜΟΝΟ χιουμοριστικές απαντήσεις μπορεί να πάρει. Ωραία λοιπόν, άποψη επί του θέματος, απάντηση στο ερώτημα του νηματοθέτη: insufficient data. Πολύ καλύτερο ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalis12345 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 πριν 30 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Τα ρωτας στα σοβαρά αυτά τώρα; Ο λόγος που κάποιος παίρνει χιουμοριστικές απαντήσεις, είναι γιατί κάνει ερώτηση που ΜΟΝΟ χιουμοριστικές απαντήσεις μπορεί να πάρει. Ωραία λοιπόν, άποψη επί του θέματος, απάντηση στο ερώτημα του νηματοθέτη: insufficient data. Πολύ καλύτερο ε; Εσένα τι ακριβώς σου φάνηκε αστείο...Για πες μας ρε "μηχανικέ"...Έβγαλες χολή χωρίς κανένα λόγο μπορούσες να αποφύγεις την ερώτηση μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.946 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 (τροποποιήθηκε) Το τρολαρισμα έρχεται γιατί η ερώτηση που έθεσε δεν μπορεί να απαντηθεί με το δικό μου τουλάχιστον τηλεδιαγνωστικο μηχάνημα, τι θα πει “εκεί που πήγαινε έκανε κρακ και έσβησε” ? Από τη στιγμή που πήρε μπρος στα καπάκια σημαίνει ότι ήταν τυχαίο γεγονός και όχι απαραίτητα πρόβλημα, μπορεί να μην ήταν κομπλερ μίζας, και να ηταν κάτι άλλο. Επισης αν κάποιος είναι μηχανικός ή επιμηχανικός ή αρχιμηχανικός και το πόσα καντάρια γνώση έχει δεν μπορείς να το κρίνεις εσυ που είσαι ένας περαστικός, έχουν δωθεί σοβαρές απαντήσεις σε σοβαρά και με σωστή περιγραφή ερωτήματα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2022 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalis12345 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 πριν 29 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Το τρολαρισμα έρχεται γιατί η ερώτηση που έθεσε δεν μπορεί να απαντηθεί με το δικό μου τουλάχιστον τηλεδιαγνωστικο μηχάνημα, τι θα πει “εκεί που πήγαινε έκανε κρακ και έσβησε” ? Από τη στιγμή που πήρε μπρος στα καπάκια σημαίνει ότι ήταν τυχαίο γεγονός και όχι απαραίτητα πρόβλημα, μπορεί να μην ήταν κομπλερ μίζας, και να ηταν κάτι άλλο. Επισης αν κάποιος είναι μηχανικός ή επιμηχανικός ή αρχιμηχανικός και το πόσα καντάρια γνώση έχει δεν μπορείς να το κρίνεις εσυ που είσαι ένας περαστικός, έχουν δωθεί σοβαρές απαντήσεις σε σοβαρά και με σωστή περιγραφή ερωτήματα. Όπως είπες με το δικό σου τηλεδιαγνωστικο μηχάνημα...Υπάρχει και η λύση στο να το προσπεράσεις και να μην δώσεις σημασία...Λέω εγώ τώρα πριν 11 λεπτά, το μέλος Mixalis12345 έγραψε: Όπως είπες με το δικό σου τηλεδιαγνωστικο μηχάνημα...Υπάρχει και η λύση στο να το προσπεράσεις και να μην δώσεις σημασία...Λέω εγώ τώρα Και κατά δεύτερον αν δεις ο φίλος πιο πάνω μου έστειλε ένα παιδί που του έσβησε σταματημένο ένα Χόντα πριν το σβήσει ο ίδιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.946 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 (τροποποιήθηκε) Μιχάλη12345 σε προσπερνάω, ούτε σημασία θα σου δώσω γιατί όπως είπα και πιο πάνω, μπήκες εδώ για μια ερώτηση, τίποτα παραπάνω. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2022 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalis12345 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 πριν 2 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Μιχάλη12345 σε προσπερνάω, ούτε σημασία θα σου δώσω γιατί όπως είπα και πιο πάνω, μπήκες εδώ για μια ερώτηση, τίποτα παραπάνω. Θα μπορούσες να το κάνεις εξαρχής χωρίς να απαντήσεις με ειρωνία η οτιδήποτε άλλο όπως και έκανες η απλά να απαντούσες χωρίς τα παραπάνω με όμορφο τρόπο...Εμένα μου έκανε αυτό και ήθελα να το πω τώρα από εκεί και πέρα πήρα απαντήσεις ειρωνικές πριν 1 λεπτό, το μέλος Mixalis12345 έγραψε: Θα μπορούσες να το κάνεις εξαρχής χωρίς να απαντήσεις με ειρωνία η οτιδήποτε άλλο όπως και έκανες η απλά να απαντούσες χωρίς τα παραπάνω με όμορφο τρόπο...Εμένα μου έκανε αυτό και ήθελα να το πω τώρα από εκεί και πέρα πήρα απαντήσεις ειρωνικές Μια φορά μου το έκανε εν κίνηση όπως είπα και μου φάνηκε περίεργο για αυτό και ρώτησα...Προτιμούσα να μην πάρω καμιά απάντηση παρά αυτό που έγινε από μερικους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες