Jump to content
Sign in to follow this  
Mixalis12345

Vf185

Recommended Posts

Καλησπέρα έχω ένα vf185 και χθες ενώ ήμουν στον δρόμο με Δευτέρα ξαφνικά άκουσα ένα κρακ(έντονο θόρυβο) σαν κάτι να εσπασε και μου εσβησε...Το έχω ένα χρόνο και μου είχε σβήσει πάλι πριν πολύ καιρό αλλά χωρίς κάποιο θόρυβο...Τι μπορεί να προκαλέσε αυτό τον έντονο θόρυβο;Ευχαριστώ πολύ όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει...

Υ.Γ Μετά πήρε κανονικά με την μίζα χωρίς κανένα θέμα...

Τροποποιήθηκε από τον Mixalis12345

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αρκετά έξυπνος να μην πάρει Γκορκολομηχανάκια, σίγουρα.

BTW το ''κρακ'' είναι κρότος, όχι θόρυβος. Ο θόρυβος έχει την έννοια της διάρκειας, το κρακ είναι κάτι σύντομο, άρα όχι θόρυβος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια το ΚαθεΤριτηΜαστορα (ή και Τετάρτη) για τα ΚΤΜ, σήμερα μάθαμε ότι τα SYM κατοχύρωσαν τη Δευτέρα, 2 μέρες μείνανε ακόμα, προλάβετε…..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έγινε πολλοί μηχανικοί μαζεύτηκαν...Εγώ ένα ξέρω ότι κατουραω τα gtr150...Αααα ξέχασα να πω ότι έχω σε λιγότερο από δύο χρόνια 90 χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα εκτός από αυτό που μου έκανε προχθές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε με τέτοια επιστημονικά κριτήρια ουρολογικά, εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο.

Αιντε βρε, το Μεγάλο Σάββατο -που δεν πέφτει και Δευτέρα- κοίτα να βγάλει και λάμψεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ασχολούμαι άλλο με "άνθρωπο" σαν και σένα άντε ασχολεισου με μηχανάκια προ Χριστού...

Υ.Γ Τόσο καλούς "μηχανικούς" δεν έχω ξανά δει ποτέ στην ζωή μου...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορεί στιγμιαία να 'μάγκωσε΄ το κόμπλερ της μίζας,
λόγω φθοράς, και να σου φρέναρε το βολάν.

https://www.mybike.gr/topic/59331-κρακ-και-κόμπλερ-μιζας/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορεί στιγμιαία να 'μάγκωσε΄ το κόμπλερ της μίζας,
λόγω φθοράς, και να σου φρέναρε το βολάν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είπα κάτι και πέσανε να με φάνε έλεος πια...Αυτό μπόρεσα να πάρω αυτό πήρα και γιατί μαρεσε...Ευχαριστώ ευχαριστώ τον φίλο που μάλλον έχει δίκιο και είναι το κομπλερ μιζας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο λόγος που γίνεται αυτό, ποιος ακριβώς είναι?

Άποψη επι του θέματος έχετε; ή μόνο κέφια για τρολάρισμα?

'Εγραψε Δευτέρα αντί για δευτέρα. 

Και οι αλάνθαστοι έβγαλαν την χολή τους. 

Μάλιστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έμα ναι ρε φίλε δηλαδή αν είναι δυνατόν εδώ υποτίθεται ότι μπαίνουμε για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε με το μηχανάκι μας και άρχισαν να κράζουν για το οτιδήποτε έγραψα...Μπορούσαν κάλλιστα να το αποφυγουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε:

Ο λόγος που γίνεται αυτό, ποιος ακριβώς είναι?

Άποψη επι του θέματος έχετε; ή μόνο κέφια για τρολάρισμα?

'Εγραψε Δευτέρα αντί για δευτέρα. 

Και οι αλάνθαστοι έβγαλαν την χολή τους. 

Μάλιστα.

Τα ρωτας στα σοβαρά αυτά τώρα;

Ο λόγος που κάποιος παίρνει χιουμοριστικές απαντήσεις, είναι γιατί κάνει ερώτηση που ΜΟΝΟ χιουμοριστικές απαντήσεις μπορεί να πάρει.

Ωραία λοιπόν, άποψη επί του θέματος, απάντηση στο ερώτημα του νηματοθέτη:

insufficient data.

Πολύ καλύτερο ε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 30 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Τα ρωτας στα σοβαρά αυτά τώρα;

Ο λόγος που κάποιος παίρνει χιουμοριστικές απαντήσεις, είναι γιατί κάνει ερώτηση που ΜΟΝΟ χιουμοριστικές απαντήσεις μπορεί να πάρει.

Ωραία λοιπόν, άποψη επί του θέματος, απάντηση στο ερώτημα του νηματοθέτη:

insufficient data.

Πολύ καλύτερο ε;

Εσένα τι ακριβώς σου φάνηκε αστείο...Για πες μας ρε "μηχανικέ"...Έβγαλες χολή χωρίς κανένα λόγο μπορούσες να αποφύγεις την ερώτηση μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τρολαρισμα έρχεται γιατί η ερώτηση που έθεσε δεν μπορεί να απαντηθεί με το δικό μου τουλάχιστον τηλεδιαγνωστικο μηχάνημα, τι θα πει “εκεί που πήγαινε έκανε κρακ και έσβησε” ? Από τη στιγμή που πήρε μπρος στα καπάκια σημαίνει ότι ήταν τυχαίο γεγονός και όχι απαραίτητα πρόβλημα, μπορεί να μην ήταν κομπλερ μίζας, και να ηταν κάτι άλλο.

Επισης αν κάποιος είναι μηχανικός ή επιμηχανικός ή αρχιμηχανικός και το πόσα καντάρια γνώση έχει δεν μπορείς να το κρίνεις εσυ που είσαι ένας περαστικός, έχουν δωθεί σοβαρές απαντήσεις σε σοβαρά και με σωστή περιγραφή ερωτήματα.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 29 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Το τρολαρισμα έρχεται γιατί η ερώτηση που έθεσε δεν μπορεί να απαντηθεί με το δικό μου τουλάχιστον τηλεδιαγνωστικο μηχάνημα, τι θα πει “εκεί που πήγαινε έκανε κρακ και έσβησε” ? Από τη στιγμή που πήρε μπρος στα καπάκια σημαίνει ότι ήταν τυχαίο γεγονός και όχι απαραίτητα πρόβλημα, μπορεί να μην ήταν κομπλερ μίζας, και να ηταν κάτι άλλο.

Επισης αν κάποιος είναι μηχανικός ή επιμηχανικός ή αρχιμηχανικός και το πόσα καντάρια γνώση έχει δεν μπορείς να το κρίνεις εσυ που είσαι ένας περαστικός, έχουν δωθεί σοβαρές απαντήσεις σε σοβαρά και με σωστή περιγραφή ερωτήματα.

Όπως είπες με το δικό σου τηλεδιαγνωστικο μηχάνημα...Υπάρχει και η λύση στο να το προσπεράσεις και να μην δώσεις σημασία...Λέω εγώ τώρα 

πριν 11 λεπτά, το μέλος Mixalis12345 έγραψε:

Όπως είπες με το δικό σου τηλεδιαγνωστικο μηχάνημα...Υπάρχει και η λύση στο να το προσπεράσεις και να μην δώσεις σημασία...Λέω εγώ τώρα 

Και κατά δεύτερον αν δεις ο φίλος πιο πάνω μου έστειλε ένα παιδί που του έσβησε σταματημένο ένα Χόντα πριν το σβήσει ο ίδιος 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιχάλη12345 σε προσπερνάω, ούτε σημασία θα σου δώσω γιατί όπως είπα και πιο πάνω, μπήκες εδώ για μια ερώτηση, τίποτα παραπάνω.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Μιχάλη12345 σε προσπερνάω, ούτε σημασία θα σου δώσω γιατί όπως είπα και πιο πάνω, μπήκες εδώ για μια ερώτηση, τίποτα παραπάνω.

Θα μπορούσες να το κάνεις εξαρχής χωρίς να απαντήσεις με ειρωνία η οτιδήποτε άλλο όπως και έκανες η απλά να απαντούσες χωρίς τα παραπάνω με όμορφο τρόπο...Εμένα μου έκανε αυτό και ήθελα να το πω τώρα από εκεί και πέρα πήρα απαντήσεις ειρωνικές

πριν 1 λεπτό, το μέλος Mixalis12345 έγραψε:

Θα μπορούσες να το κάνεις εξαρχής χωρίς να απαντήσεις με ειρωνία η οτιδήποτε άλλο όπως και έκανες η απλά να απαντούσες χωρίς τα παραπάνω με όμορφο τρόπο...Εμένα μου έκανε αυτό και ήθελα να το πω τώρα από εκεί και πέρα πήρα απαντήσεις ειρωνικές

Μια φορά μου το έκανε εν κίνηση όπως είπα και μου φάνηκε περίεργο για αυτό και ρώτησα...Προτιμούσα να μην πάρω καμιά απάντηση παρά αυτό που έγινε από μερικους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα