mucor25 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2022 Καλησπέρα σας, ειμαι νέος οδηγός και θα ηθελα τη γνώμη σας για δυο επιλογες που έχω καταλήξει για πρώτη μηχανή. Το χρειάζομαι κυρίως για μικρή απόσταση 5-6χλμ για τη δουλειά. Ειμαι ανάμεσα στο Beverly 300 και στο Benelli TRK 251. Ξερω οτι δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο αλλα θα βοηθουσε αν εχει καποιος σχετικη εμπειρια, ειδικά από το δευτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2022 Αν θελεις κατι για να κανεις την δουλεια σου, να μην βραχουν τα ποδια σου, να μην κρυωνεις και να βαζεις πραγματα κατω απο την σελα τοτε παρε το beverly. Αν ομως εχεις σκοπο αργοτερα να παρεις μεγαλυτερη μοτοσυκλετα τοτε το beneli θα σε βαλει πιο σωστα στο χωρο της μοτοσυκλετας και θα σε μαθει πως να συμπεριφερεσαι μαζι της στον δρομο. Εγω θα επαιρνα το beneli. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2022 Εγώ πάντως θα γλυκοκοίταγα το Voge 300R 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2022 πριν 9 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Εγώ πάντως θα γλυκοκοίταγα το Voge 300R Παει… χάλασες και συ… 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2noob2furious 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2022 Για τόσο μικρές αποστάσεις, γιατί όχι ποδήλατο; Κι αν είναι πολλές οι ανηφόρες, γιατί όχι ηλεκτρικό ποδήλατο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mucor25 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2022 Την 25/1/2022 at 1:12 ΜΜ, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Εγώ πάντως θα γλυκοκοίταγα το Voge 300R Το σκέφτηκα αρκετά κ γι αυτό αλλά θεωρώ ότι έχει πολύ μικρό δίκτυο εξυπηρέτησης και το φοβάμαι λίγο… Την 25/1/2022 at 12:57 ΜΜ, το μέλος geokaf έγραψε: Αν θελεις κατι για να κανεις την δουλεια σου, να μην βραχουν τα ποδια σου, να μην κρυωνεις και να βαζεις πραγματα κατω απο την σελα τοτε παρε το beverly. Αν ομως εχεις σκοπο αργοτερα να παρεις μεγαλυτερη μοτοσυκλετα τοτε το beneli θα σε βαλει πιο σωστα στο χωρο της μοτοσυκλετας και θα σε μαθει πως να συμπεριφερεσαι μαζι της στον δρομο. Εγω θα επαιρνα το beneli. Σ ευχαριστώ φίλε για τις συμβουλές πριν 3 ώρες, το μέλος 2noob2furious έγραψε: Για τόσο μικρές αποστάσεις, γιατί όχι ποδήλατο; Κι αν είναι πολλές οι ανηφόρες, γιατί όχι ηλεκτρικό ποδήλατο; Εχει πολύ ανηφόρα κατηφόρα. Με την ευκαιρία αγοράς επειδή τη χρειάζομαι να κάνω και καμία βόλτα να την ευχαριστηθώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος mucor25 έγραψε: Το σκέφτηκα αρκετά κ γι αυτό αλλά θεωρώ ότι έχει πολύ μικρό δίκτυο εξυπηρέτησης και το φοβάμαι λίγο… Μονο Πελοποννησος τους λείπει. Αν είσαι Πελοπόννησο, έχεις ένα δίκιο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες