Jump to content
Sign in to follow this  
χρηστος2143

προστιμο αμαξιου

Recommended Posts

καλησπερα

με σταματησαν χωρις να εχ διπλωμα και μοθ εγραψαν προστιμο 100 ευρω το θεμα ειναι οτι δν θελω οι γονεις μ να το μαθουν απο τωρα γιατι δν ειναι η καλυτερη περιοδος...λοιπον εκλεψα το αμαξι αλλα με σταματησε η τροχαια μ γραψανε προστιμο δικαστηριο δν ξερω ποτε εχω ειμαι ενηλικος αλλα η αδεια ηταν στο ονομα τοθ πατερα μου,θα ενημερωθει ο πατερας μεσω τηλεφωνου συντομα για το προστιμο θα επικοινωνησει καποιος μαζι του ή μπορει να την γλιτωσω και να μην μαθουν τιποτα?...οσο αφορα το δικαστηριο θα πρεπει να ειναι εκει καποιος γονεας ή κατι τετοιο ή μπορει να τα κανω ολα μονος μου χωρις να μαθουν τιποτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα κληθεί σε δίκη ως κατηγορούμενος και ο ιδιοκτήτης του οχήματος διότι το παραχώρησε σε εσένα που δεν είχες δίπλωμα, αν εσυ πεις ότι το “εκλεψες” δεν θα έχει καμία απολύτως σημασία ,από τη στιγμή που δεν έχει κάνει δήλωση κλοπής ο ιδιοκτήτης.

Εγω θα πρότεινα να το πεις στους γονείς σου, ενήλικος είσαι, και να συμβουλευτείτε ένα δικηγόρο ώστε να πέσετε στα μαλακά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αμα ομως μεχρι την δικη βγαλω διπλωμα αλλαζει κατι ή πρεπει ετσι και αλλιως να ερθει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 24 λεπτά, το μέλος χρηστος2143 έγραψε:

ναι αμα ομως μεχρι την δικη βγαλω διπλωμα αλλαζει κατι ή πρεπει ετσι και αλλιως να ερθει?

Δυστυχως δεν θα αλλαξει κατι σε σχεση με την κληση του ιδιοκτηση σε δικη, εσυ ομως καλο ειναι να βγαλεις διπλωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xρηστο την μαλακια την εκανες.Αν πας να το καλυψεις θα κανεις δευτερη,ισως και τριτη.Επειδη αυτα τα πραγματα αν δεν τα χειριστεις σωστα κοστιζουν στο τελος,θα σου προτεινα να τους ενημερωσεις αμεσα για να εχουν τον χρονο να σε βοηθησουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν καλειται σε δικη ο ιδιοκτητης . καποτε ηταν πταισμα και πηγαινε στο δημοσιο κατηγορο.

πλεον τα πταισματα καταργηθηκαν. 

με λιγα λογια ο ιδιοκτητης δε θα κληθει πουθενα. Εσενα θα σου ερθει κληση στο σπιτι για να πας δικαστηριο.

πηγαινε ξεκινα να βγαλεις διπλωμα και αν δε προλαβεις να ολοκληρωσεις μεχρι το δικαστηριο , τοτε ζητα αναβολη. 

αν εισαι τυχερος θα σου δωσουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα