Mikezx 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2022 Καλησπέρα στο φόρουμ είμαι κατοχος kawasaki zx6r ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές με την μοτοσυκλέτα του 2006, έφτασε η ώρα να το πουλήσω και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω το zx10r απο 2008 και πάνω αλλά έχω αμφιβολίες κυρίως για την μετάδοση και μετά για τα υπόλοιπα μικροθεματακια, όποιος έχει εμπειρίες ας μου τις πει, ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2022 Αν ειχα τα νιάτα σου και την ομορφιά σου δεν θα ρωταγα καν Θα την έπαιρνα με 1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mikezx 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2022 πριν 39 λεπτά, το μέλος nikoskallithea έγραψε: Αν ειχα τα νιάτα σου και την ομορφιά σου δεν θα ρωταγα καν Θα την έπαιρνα με 1000 Τα νιατα μου τα βλέπεις στο προφίλ μου την ομορφιά μου που??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2022 Καλησπέρα φίλε και καλώς ήλθες. Είμαι κάτοχος zx-10r 3ης γενιάς (2008+), της πιο όμορφης Ninja μέχρι στιγμής (στα μάτια μου, σαφώς). Χωρίς να έχουμε γράψει πολλά χιλιόμετρα, λόγω δεύτερης μοτοσικλέτας, το μόνο πρόβλημα που είχα μέχρι στιγμής ήταν ένας εκ των τεσσάρων πολλαπλασιαστών που απέτυχε, με αποτέλεσμα να κομπιάζει χαμηλά, και να κάνει αρκετά σκασίματα. Πρόκειται για ανταλλακτικό εναλλάξιμο μεταξύ αρκετών μοντέλων kawasaki, με κόστος 30-40 ευρώ μτχ. Πέραν αυτού, δεν είχα κάποια άλλη βλάβη, αν και την προσέχω όσο μπορώ. Παρόλα αυτά έχει κάποιες ιδιαιτερότητες που καλό θα ήταν να ξέρεις: 1) Αφήνοντας τα χέρια απ το τιμόνι, η μηχανή τραβάει δεξιά. Πρόκειται για εργοστασιακό σφάλμα και δεν έχει βρεθεί ακόμα με σιγουριά ούτε η αιτία, ούτε η διόρθωση αυτού. Είναι κάτι με το οποίω συμβιώνω προσωπικά, και δεν επηρεάζει αισθητά την οδήγηση, εφόσον δεν αφήσεις χέρια. Link 1 Link 2 2) Το εργοστασιακό ταίριασμα μπροστινής και πίσω ανάρτησης δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Τα ελατήρια στα καλάμια είναι πολύ πιο σκληρά απ το ελατήριο του πίσω αμορτισέρ, και όσο και να παίξεις με ρυθμίσεις είναι αδύνατο να λειτουργήσουν αρμονικά. Υπάρχουν διάφορες λύσεις, για διάφορα βαλάντια. Πολλοί βολεύονται με το εργοστασιακό σέταπ, αλλά προσωπικά δεν μου ταιριάζει και βρίσκομαι σε αναζήτηση πιθανών λύσεων. Link 3) Για θέματα αξιοπιστίας κλπ, ψάξε στο zx-10r.net . Γενικά δεν έχει αναφερθεί κάτι σοβαρό. Link Αυτά τα λίγα από μένα, ελπίζω να βοήθησα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mikezx 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος Nihil004 έγραψε: Καλησπέρα φίλε και καλώς ήλθες. Είμαι κάτοχος zx-10r 3ης γενιάς (2008+), της πιο όμορφης Ninja μέχρι στιγμής (στα μάτια μου, σαφώς). Χωρίς να έχουμε γράψει πολλά χιλιόμετρα, λόγω δεύτερης μοτοσικλέτας, το μόνο πρόβλημα που είχα μέχρι στιγμής ήταν ένας εκ των τεσσάρων πολλαπλασιαστών που απέτυχε, με αποτέλεσμα να κομπιάζει χαμηλά, και να κάνει αρκετά σκασίματα. Πρόκειται για ανταλλακτικό εναλλάξιμο μεταξύ αρκετών μοντέλων kawasaki, με κόστος 30-40 ευρώ μτχ. Πέραν αυτού, δεν είχα κάποια άλλη βλάβη, αν και την προσέχω όσο μπορώ. Παρόλα αυτά έχει κάποιες ιδιαιτερότητες που καλό θα ήταν να ξέρεις: 1) Αφήνοντας τα χέρια απ το τιμόνι, η μηχανή τραβάει δεξιά. Πρόκειται για εργοστασιακό σφάλμα και δεν έχει βρεθεί ακόμα με σιγουριά ούτε η αιτία, ούτε η διόρθωση αυτού. Είναι κάτι με το οποίω συμβιώνω προσωπικά, και δεν επηρεάζει αισθητά την οδήγηση, εφόσον δεν αφήσεις χέρια. Link 1 Link 2 2) Το εργοστασιακό ταίριασμα μπροστινής και πίσω ανάρτησης δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Τα ελατήρια στα καλάμια είναι πολύ πιο σκληρά απ το ελατήριο του πίσω αμορτισέρ, και όσο και να παίξεις με ρυθμίσεις είναι αδύνατο να λειτουργήσουν αρμονικά. Υπάρχουν διάφορες λύσεις, για διάφορα βαλάντια. Πολλοί βολεύονται με το εργοστασιακό σέταπ, αλλά προσωπικά δεν μου ταιριάζει και βρίσκομαι σε αναζήτηση πιθανών λύσεων. Link 3) Για θέματα αξιοπιστίας κλπ, ψάξε στο zx-10r.net . Γενικά δεν έχει αναφερθεί κάτι σοβαρό. Link Αυτά τα λίγα από μένα, ελπίζω να βοήθησα. Βοηθησες πάρα πολύ ευχαριστώ, ήθελα να ακούσω κυρίως γι αυτό που τραβάει δεξιά και αν έχει κάποιο θέμα με το σασμάν, γιατί τα 636 έχουν αρκετά, να είσαι καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες