nllnasos20@gmail.com 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 Καλησπέρα παιδιά. Μια χαζή ερώτηση θέλω να κάνω. Ξέρετε γιατί στα χτχ μετά του 07 αλλάζει και ο κόφτης στα νεκρά; Το έχω παρατηρήσει και μου έχει κάνει εντύπωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.812 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 Στις πόσες στροφές έρχεται ο κόφτης στα ΧΤΧ πριν και μετά το 07? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nllnasos20@gmail.com 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 Δεν γνωρίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.812 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 Okey... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.639 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 Δεν ξέρω ούτε εγώ πόσες στροφές φτάνουν τα ΧΤΧ αλλά ΑΝ δεν κάνω λάθος από κάποια χρονολογία και μετά ήρθανε με διαφορετική χαρτογράφηση. Ίσως για αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nllnasos20@gmail.com 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 Αααα μπράβο κάτι τέτοιο έχω ακούσει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες