Jump to content
Cr3a7ur3

Πατέντα για Καρίνα (XL125V)

Recommended Posts

Έχοντας συλλέξει ένα ολόκληρο κουστούμι για το μωρόdero, όταν βάζαμε τα πλαστικά με την παρέα και λέγαμε τι ωραία που θα είναι και θα κάθονται, ξαφνικά όσο προσπαθούσαμε να βάλουμε την Καρίνα, καταλάβαμε ένα πολύ σημαντικό πράγμα...

Δεν υπάρχουν βάσεις για Καρίνα.

Η αντίδραση μου; 
spacer.png

Στο θέμα μας, μετά από περίπου 15 λεπτά βρίσιμο που έριξα γιατί νόμιζα ότι είδη υπάρχουν βάσεις (γιατί η Καρίνα βγήκε από ένα άλλο Varadero, ΕΠΙΣΗΣ 2001 μοντέλο...) πάνω στο μηχανάκι για αυτό, και μια διαγραφή post από το VCH, είπα να ρωτήσω εδώ...
Υπάρχει καμιά πατέντα να βάλω την καρίνα σε κάποια βάση DIY; Η απλά κλαίω ότι έχω μια καρίνα που απλά θα κάθεται...; 
Θα ήθελα να αποφύγω μηχανικό, obviously. Δεν θέλω οξυγονοκόλληση, που λογικά θα θέλει να λύσει και τα πάντα, συν κινητήρα. 

Θα ανεβάσω φωτογραφίες το μηχανάκι + την καρίνα όταν φτάσω σπίτι. Απλά άνοιξα το thread μπας και κάποιος έχει δοκιμάσει τίποτα σε κάτι παρόμοιο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οι καρίνες δεν είναι plug and play, για αυτό έχουν fitting kit.

Αν δεν μπορείς να το πάρεις-βγάλεις από τον δότη τότε θα πρέπει να δεις τι μάρκα είναι για να παραγγείλεις το σετάκι που βγάζει ο κατασκευαστής της καρίνας.

Ξέχασα να γράψω ότι μιλαω για after market καρίνα.

Αν είναι από μοντέλο που είναι παραλλαγή του δικού σου τότε αγγούρια, δύσκολο.

Θα πρέπεινα βρεις έναν σιδερά φίλο για να κάτσει να ασχοληθεί να στο φτιάξει σωστά χωρίς να σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος klab έγραψε:

Οι καρίνες δεν είναι plug and play, για αυτό έχουν fitting kit.

Αν δεν μπορείς να το πάρεις-βγάλεις από τον δότη τότε θα πρέπει να δεις τι μάρκα είναι για να παραγγείλεις το σετάκι που βγάζει ο κατασκευαστής της καρίνας.

Ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα μου έβγαλε Καρίνα Ermax. Δίνεται και ένα fitting kit, πήρα τηλέφωνο και ρώτησα τι φάση, αλλά μου λέει ότι δεν κάνουν γιατί προφανώς είναι από άλλη καρίνα. Του έδωσα στοιχεία να μου βρει το γνήσιο kit εφαρμογής από Honda και βλέπουμε. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα που βλεπω την δικια μου ειναι 4 κομματια σιδερο! 2 ισια για το πισω μερος που πιανουν στις βιδες απο τα καπακια του μοτερ κ 2 "αγκαλιαστα" στο πλαισιο για το μπροστινο μερος! Ενας σιδερας θα στα φτιαξει σε 3 λεπτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχε υπ' όψιν τα προιόντα της ERMAX βγαίνουν και με το όνομα BODYSTYLE.

Γιατί δεν ξέρω, αλλά μου έτυχε πρόσφατα και είχε καλύτερη τιμή το ίδιο προϊόν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος klab έγραψε:

Έχε υπ' όψιν τα προιόντα της ERMAX βγαίνουν και με το όνομα BODYSTYLE.

Γιατί δεν ξέρω, αλλά μου έτυχε πρόσφατα και είχε καλύτερη τιμή το ίδιο προϊόν

Έτσι και αλλιώς το fitting kit της Ermax δεν κάνει για την γνήσια καρίνα, είναι διαφορετικές τρύπες / βίδες / τοποθεσίες μου είπε. 
Αν είναι θα περάσω από το κατάστημα κάποια μέρα όταν το ξαναβγάλω να το κοιτάξω από κοντά.

πριν 29 λεπτά, το μέλος venzinas έγραψε:

τωρα που βλεπω την δικια μου ειναι 4 κομματια σιδερο! 2 ισια για το πισω μερος που πιανουν στις βιδες απο τα καπακια του μοτερ κ 2 "αγκαλιαστα" στο πλαισιο για το μπροστινο μερος! Ενας σιδερας θα στα φτιαξει σε 3 λεπτα!

Blacksmith, here I come.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα