Jump to content
Vespower

Αναμεσα απο Παγετωνες,Καταρρακτες...ή αλλιως...Ελβετια

Recommended Posts

Τον περασμενο Σεπτεμβρη βρεθηκα με τη γρια,Ελβετια,οπου τα τοπια της με εξεπληξαν μιας π η ρημαδα ειναι ενας προορισμος απο μονη της.

Ετσι για τριτη φορα φετος,εκανα ενα βιντεακι οπου ανεβασα στο καναλι μ στο YouTube .

Οποιος θελει μπορει να κανει εγγραφη σ αυτο...

Τροποποιήθηκε από τον Vespower

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πραγματικα  ομορφα πλανα και πολυ δουλεια στο μονταζ για να δημιουργηθει ενα τετοιο,επαγγελματικου τυπου βιντεο.

Ειναι ενας απο τους προορισμους που θα ηθελα να επισκεφτω καποια στιγμη κυριως λογω ενος ακυρωθεν  ταξιδιου το 19 εξατιας του ιου που μας εμεινε απωθημενο.

Μια ερωτηση....πως μεταφερεις τα πραγματα σου ,τα οποια φανταζομαι θα ειναι αρκετα λογω των ημερων που χρειζονται για ενα τετοιο ταξιδι και τον εξοπλισμο  με τη βεσπα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρομαι π το βλεπεις ετσι,μιας που ειμαι ακομη στην αρχη,εχοντας ακομη πολλα  να μαθω σχετικα με τα βιντεο και την βιντεοσκοπηση των ταξιδιων.

Μετα απο πολλα χρονια ταξιδιων με βεσπα,εχω καταληξει πως ποτε δεν ειναι αρκετα οτι κ να παρεις,ετσι παιρνω τα απολυτως απαταιτητα,εως πολυ λιτο εξοπλισμο,φοραω εσωθερμικα,κουβαλαω "τεχνικα" ρουχα,που ειναι ατσαλακωτα χωρις να πιανουν πολυ ογκο και ετοιμαζω νεους προορισμους για το 2022.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα είμαι ειλικρινής, τις Άλπεις θέλω έστω μια φορά στην ζωή μου να τις επισκεφτώ, από φωτογραφίες και βίντεο (όπως καλή ώρα το παραπάνω) φαίνεται υπέροχο μέρος.

Αλήθεια όμως, η βέσπα ανά πόσα χιλιόμετρα θα ζητήσει συντήρηση; Δηλαδή αλλαγή λαδιών, μπουζί κλπ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 22/12/2021 at 11:46 ΠΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Θα είμαι ειλικρινής, τις Άλπεις θέλω έστω μια φορά στην ζωή μου να τις επισκεφτώ, από φωτογραφίες και βίντεο (όπως καλή ώρα το παραπάνω) φαίνεται υπέροχο μέρος.

Αλήθεια όμως, η βέσπα ανά πόσα χιλιόμετρα θα ζητήσει συντήρηση; Δηλαδή αλλαγή λαδιών, μπουζί κλπ;

Ανάλογα την βέσπα...Οι περισσότεροι οδηγούν την αυτόματη,η οποία είναι πραγματικά σαν μοτοσυκλέτα,με την οποία είχα πάει Νορβηγία στο πρώτο Slideshow που έχω ανεβάσει και στο κανάλι μου το 2011.

Την πούλησα και πια έχω την παλιά των βίντεο με την οποία πρώτη φορά ταξίδεψα πέρυσι, όμως δεν θα ήθελα να την "ταλαιπωρησω" και γι αυτό αγόρασα μία άλλη με την οποία θα ταξιδέψω φέτος πρώτη φορά και θα την δείτε σε επόμενα βίντεο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα