BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2021 https://www.lidl-hellas.gr/p/exoplismos-autokinitou/crivit-vasi-anipsosis-motosikleton/p131927 Σε λίγες ημέρες θα το βγάλει το Lidl στα 30€. Αν και έχω διπλό stand σκέφτομαι να το πάρω για να μπορώ να σηκώσω και το μπροστινό ( όταν βρέχει χωρίς ουσιαστική διακοπή για πολλές μέρες, απλά βγάζω μπαταρία και το αφήνω μέσα ). Τι λέτε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2021 Ακριβό μου μοιάζει. Πόσο κάνουν τα αληθινά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2021 Βρίσκω στα 60 € περίπου αλλά φαίνεται παρόμοιας κατασκευής σαν αυτό, για επώνυμο ανεβαίνει αρκετά τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2021 Update: Σημερα το συζητούσα με το λαστιχά, και μου είπε οτι είναι για μπροστινή ρόδα και οχι για πίσω. Ασχετα με τι λεει το λιντλ (δες τα αξονάκια). Εισαι σίγουρος οτι σου κάνει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2021 Η ιδέα ήταν να είναι στο διπλό σταντ και ταυτόχρονα να βάλω και αυτό μπροστά ώστε να μην ακουμπάνε κάτω τα λάστιχα. Αυτός έχει κάποια εμπειρία με το προϊόν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2021 Αν βαλεις το διπλο σταντ και σηκωσεις το μπροστινο με αυτο, τοτε κατα 99% το πισω λαστιχο θα ακουμπαει κατω. Θες 2 τετοια σταντ (διαφορετικα μεταξυ τους-ενα για μπροστα κ ενα για πισω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2021 Έχεις δίκιο ... ναυάγησε σκέψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες