Jump to content
gts300

Ρετρό μέχρι 8.000 €.

Recommended Posts

Έχω μια gemini scrambler 250 2ετιας και θέλω κάτι πιο μεγάλο.

Είμαι μεταξύ royal Enfield interceptor 650 στα 7.500€, moto guzzi v7 4ετιας, Kawasaki w800  4ετιας ή triumph Bonneville t100  επίσης 4ετιας.

Όριο 8000ευρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΑΝ είναι όλα τα μεταχειρισμένα που κοιτάς  σε  πολύ καλή έως άριστη κατάσταση , είναι όλα ΠΟΛΥ καλές προτάσεις. Και το Enfield καλό είναι, αλλά μπροστά στα άλλα είναι λίγο φτηνιάρικο σε όλα του. Το παίρνεις μόνο αν επιμένεις να έχεις καινούργιο.

Εγώ ξεχωρίζω το Kawasaki λόγω Japan, κλασικό μοντέλο που υπάρχει πολλαααααα χρόνια και μοναδικότητας. (Στην Ελλάδα κυλοφορούν πολύ λίγα). Γουστάρω και Moto Guzzi λόγω ήχου του V2.

Υποτίθεται οτι ολα αυτά τα παίρνουν σοβαροί άνθρωποι που δεν τα ξεσκίζουν, αλλά υπάρχει περίπτωση να το πουλάει ο αδαής μπάρμπας που το πήρε για το "οπτικό" του θέματος, αλλά δεν ξέρει οτι η αλυσίδα θέλει λάδωμα, τον πήρε κάτω και 1-2 φορές και τρόμαξε και το δίνει. Γι αυτό, καλύτερα να " ψωνίσεις ιδιοκτήτη" παρά μηχανή. Και να κοιτάξεις για σημάδια από τράκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά αγόρασα μια bonnie 11ετιας στα 5800 ευρώ. Η μοτό είναι οπτικά σαν καινούργια. Αν δεν ξέρεις ότι είναι μτχ την κάνεις καινούργια. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Καλόβολτο. Και σίγουρα ενα Interceptor δε θα μοιάζει καινούργιο σε 11 χρόνια.

Βλέπω κι εγώ ''interceptor'' στο posts preview, ωπα λέω, για VFR λένε αυτοί, παμε-παμε-παμε...

Και μετά η απογοήτευσις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα