gts300 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2021 Έχω μια gemini scrambler 250 2ετιας και θέλω κάτι πιο μεγάλο. Είμαι μεταξύ royal Enfield interceptor 650 στα 7.500€, moto guzzi v7 4ετιας, Kawasaki w800 4ετιας ή triumph Bonneville t100 επίσης 4ετιας. Όριο 8000ευρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2021 ΑΝ είναι όλα τα μεταχειρισμένα που κοιτάς σε πολύ καλή έως άριστη κατάσταση , είναι όλα ΠΟΛΥ καλές προτάσεις. Και το Enfield καλό είναι, αλλά μπροστά στα άλλα είναι λίγο φτηνιάρικο σε όλα του. Το παίρνεις μόνο αν επιμένεις να έχεις καινούργιο. Εγώ ξεχωρίζω το Kawasaki λόγω Japan, κλασικό μοντέλο που υπάρχει πολλαααααα χρόνια και μοναδικότητας. (Στην Ελλάδα κυλοφορούν πολύ λίγα). Γουστάρω και Moto Guzzi λόγω ήχου του V2. Υποτίθεται οτι ολα αυτά τα παίρνουν σοβαροί άνθρωποι που δεν τα ξεσκίζουν, αλλά υπάρχει περίπτωση να το πουλάει ο αδαής μπάρμπας που το πήρε για το "οπτικό" του θέματος, αλλά δεν ξέρει οτι η αλυσίδα θέλει λάδωμα, τον πήρε κάτω και 1-2 φορές και τρόμαξε και το δίνει. Γι αυτό, καλύτερα να " ψωνίσεις ιδιοκτήτη" παρά μηχανή. Και να κοιτάξεις για σημάδια από τράκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2021 Μπόνι. Με 2ο κάβα Και τα 2 θα τα παιρνα ως 2ο μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gts300 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2022 Τελικά αγόρασα μια bonnie 11ετιας στα 5800 ευρώ. Η μοτό είναι οπτικά σαν καινούργια. Αν δεν ξέρεις ότι είναι μτχ την κάνεις καινούργια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2022 Καλόβολτο. Και σίγουρα ενα Interceptor δε θα μοιάζει καινούργιο σε 11 χρόνια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Καλόβολτο. Και σίγουρα ενα Interceptor δε θα μοιάζει καινούργιο σε 11 χρόνια. Βλέπω κι εγώ ''interceptor'' στο posts preview, ωπα λέω, για VFR λένε αυτοί, παμε-παμε-παμε... Και μετά η απογοήτευσις... 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2022 Εεεε, το ένα για Ντακότες, το άλλο για F-16, ολα Interceptor είναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες