SalvatoreTheFirst 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2021 Καλησπέρα άνθρωποι (ή καλημέρα, αναλόγως τι ώρα το βλέπετε). Είμαι ο Σωτήρης. Δεν θα γίνω κουραστικός, απλά μιας και μπήκα στο φόρουμ είπα να πω ένα γεια και το πριξοτετοιο θα παίξει σε άλλο ποστ (ελπίζω στην κατάλληλη κατηγορία). Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να έχουμε ωραίες συζητήσεις κλπ παρέα. Take care and stay upright 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2021 τις καλύτερες Σωτήρη , ήρθες στο κατάλληλο φόρουμ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2021 Καλως ηρθες Σωτηρη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SalvatoreTheFirst 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2021 Να δούμε πως θα πάει το άλλο post που με καίει κι όλας πιο πολύ. (Ακουγομαι σα χειριστικό κωλοπαιδο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
goutara77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2021 Καλησπέρα! Όχι μόνο νέα στο φόρουμ, αλλά και νέα στο "σπορ" του δίκυκλου! Καλώς σας βρήκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SalvatoreTheFirst 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2021 Fun news... Πήρα το δίπλωμα... Έχω εξοπλισμό... Λείπει η μηχανή Την 30/11/2021 at 5:11 ΜΜ, το μέλος goutara77 έγραψε: Καλησπέρα! Όχι μόνο νέα στο φόρουμ, αλλά και νέα στο "σπορ" του δίκυκλου! Καλώς σας βρήκα! Καλώς ήρθες κι εσύ Goutara Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.898 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος SalvatoreTheFirst έγραψε: Fun news... Πήρα το δίπλωμα... Έχω εξοπλισμό... Λείπει η μηχανή Ευχομαι το συντομοτερο με μηχανη! Παντως υπαρχουν και χειροτερα... εχω διπλωμα, εχω εξοπλισμο, εχω και μηχανη... τι ειπα? εχω μηχανη..? εχω μια σε "τευχη" πιο σωστα! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2021 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SalvatoreTheFirst 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2021 πριν 8 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Ευχομαι το συντομοτερο με μηχανη! Παντως υπαρχουν και χειροτερα... εχω διπλωμα, εχω εξοπλισμο, εχω και μηχανη... τι ειπα? εχω μηχανη..? εχω μια σε "τευχη" πιο σωστα! Τι εννοείς τεύχη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.898 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2021 πριν 8 ώρες, το μέλος SalvatoreTheFirst έγραψε: Τι εννοείς τεύχη? Είναι σε κομμάτια για λόγους βαφής και γενικότερης συντήρησης εδώ και 1+ χρόνο… 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες