KleKas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2021 Καλησπερα παιδια εχω μια απορια . Αν με σταματησει η τροχαια και μου ζητησει χαρτια τι χαρτια μου ζηταει ; Μονο για τον σκελετο ή και για το μοτερ αν εχει ; Γιατι σκεφτομαι τωρα που εγινα 16 να παρω ενα μηχανακι ας πουμε daytona dv50 μεταχειρισμενο και να του βαλω ενα μοτερ honda ή το daytona το 125 . Αμα με σταματησει μπορουν να δουνε οτι εχω 125 μοτερ αντι για 50; Αμα μπορω να κανω κατι για αυτο βοηθηστε με Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2021 Τυπικά θα ζητήσουν δίπλωμα, άδεια, ασφάλεια ή και ΚΤΕΟ. Το να βάλεις 100/110/125cc μοτέρ σε 50αρι μηχανάκι είναι παράνομο. Και αυτό γιατί ως κατηγορία οχήματος είναι μοτοποδήλατο και δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε μετατροπή σε κυβικά μοτοσυκλέτας όπως οι κινητήρες που ανέφερες. Επίσης, ο κάθε κύλινδρος, πάνω του, αναγράφει και τον κυβισμό του, άρα και πάλι δεν την γλιτώνεις. Πόσο μάλιστα σε περίπτωση που χτύπα ξύλο, εμπλακείς σε ατύχημα και το ελέγξουν αυτό. Η μόνη ενδιάμεση λύση, είναι να το κάνεις 72αρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KleKas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2021 Την 29/11/2021 at 12:56 ΜΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Τυπικά θα ζητήσουν δίπλωμα, άδεια, ασφάλεια ή και ΚΤΕΟ. Το να βάλεις 100/110/125cc μοτέρ σε 50αρι μηχανάκι είναι παράνομο. Και αυτό γιατί ως κατηγορία οχήματος είναι μοτοποδήλατο και δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε μετατροπή σε κυβικά μοτοσυκλέτας όπως οι κινητήρες που ανέφερες. Επίσης, ο κάθε κύλινδρος, πάνω του, αναγράφει και τον κυβισμό του, άρα και πάλι δεν την γλιτώνεις. Πόσο μάλιστα σε περίπτωση που χτύπα ξύλο, εμπλακείς σε ατύχημα και το ελέγξουν αυτό. Η μόνη ενδιάμεση λύση, είναι να το κάνεις 72αρι. Δηλαδη φιλε καθε φορα που θα με σταματαει η τροχαια θα βλεπει οτυς κωδικους του μοτερ; Γιατι σκεφτομαι να παρω daytona dv δηλωμενο 50αρι και να του βαλω honda μοτερ πανω και να μην το πειραξω για να μην φτιαχνω το πενηνταρι το μοτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.526 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2021 Εννοείται οτι δεν ασχολούνται ειδικά άμα φορας κανα κράνος και δεν πηγαίνεις σαν ούγκανος. Ολα αυτά τα λέει ο φίλος @ShapeshifterGR98γιατί έχει πληρώσει ακριιβά για να χει σήμερα παπάκι 110 σουζούκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2021 (τροποποιήθηκε) Δεν είπα πως κοιτάνε κάθε φορά στον απλό έλεγχο, το μοτέρ. Σε περίπτωση ατυχήματος όμως, θα το κοιτάξουν κατά πάσα πιθανότητα. Εγώ το νόμιμο σου είπα... πριν 12 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: 110 *125......... Και το τι πλήρωσα, δεν νομίζω να αφορά κανέναν. Χαλάλι, τα δούλεψα και τα χάρηκα τα λεφτά που του έριξα. Τώρα, αν άλλοι στα 23 οδηγάνε μηχανές, πολύ που με ένοιαξε. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2021 από τον ShapeshifterGR98 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.526 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2021 πριν 25 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: *125......... Ωπα σόρυ, είναι και περασμένη ωρα. 125. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2021 Ναι...είναι ώρα να κόψεις τις ειρωνείες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.526 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2021 πριν 9 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Ναι...είναι ώρα να κόψεις τις ειρωνείες Αφού το ξέρεις οτι σ αγαπάω και σε πειράζω βρεεεεε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες