Jump to content
faniskli

Α2 ΕΡΩΤΗΣΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά είμαι κάτοχος Α2. Εχω βρει την συγκεκριμένη μηχανη MotoGuzzi V7 Stone 2014 με 48hp και προσπαθώ να καταλάβω αν μπορώ να την οδηγάω νομιμα. Σε αλλα σαιτ λενε μεχρι 47 αλογα 35kw σε άλλα λένε οτι τα 48(35,3kw) υπάγονται στο α2 και οτι η v7classic stone είναι νόμιμη με το Α2. Σχολες οδηγων οι περισσότερες δεν ηξεραν οτι πανε με kw πλεον ενω αλλες μου λεγαν μπορεις αλλες οχι. Υπάρχει κάποιος που να γνωριζει σίγουρα τι παιζει? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 2 ώρες, το μέλος faniskli έγραψε:

Σχολες οδηγων οι περισσότερες δεν ηξεραν οτι πανε με kw πλεον

Χαρακτηριστικό της κατάστασης τους και των γνώσεών τους σχετικα με θέματα της δουλειάς τους, θα έλεγα.

Για το θέμα που σε απασχολεί, θέλεις δύο πηγές:

• Το νόμο που ορίζει τις κατηγορίες (από την εφημερίδα της κυβέρνησης, οχι απο σάιτ σχολής οδηγών φυσικά)
  • Να δεις την άδεια της συγκεκριμένης μοτο που σκέφτεσαι να αγοράσεις και να σημειώσεις τα KW που αναγράφει. Της συγκεκριμένης, όχι ίδιο μοντέλο άλλης χρονιάς κλπ

Ολα τα άλλα είναι εικασίες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος klab έγραψε:

Και το βάρος της χρειάζεται.

Για μοτογκούτσι μιλάει ο άνθρωπος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Χαρακτηριστικό της κατάστασης τους και των γνώσεών τους σχετικα με θέματα της δουλειάς τους, θα έλεγα.

Για το θέμα που σε απασχολεί, θέλεις δύο πηγές:

• Το νόμο που ορίζει τις κατηγορίες (από την εφημερίδα της κυβέρνησης, οχι απο σάιτ σχολής οδηγών φυσικά)
  • Να δεις την άδεια της συγκεκριμένης μοτο που σκέφτεσαι να αγοράσεις και να σημειώσεις τα KW που αναγράφει. Της συγκεκριμένης, όχι ίδιο μοντέλο άλλης χρονιάς κλπ

Ολα τα άλλα είναι εικασίες

οκ καταλαβα. σε περίπτωση που υπερβαίνει αυτα που μπορώ υπάρχει δυνατότητα του λεγόμενου restrictor kit? νομικα είναι καλυμμένος? ξέρετε τπτ γι αυτο? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος faniskli έγραψε:

καταλαβα. σε περίπτωση που υπερβαίνει αυτα που μπορώ υπάρχει δυνατότητα του λεγόμενου restrictor kit?

Οχι. Πρεπει να έρθει restricted απο το εργοστάσιο. Παίρνεις κάτι άλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Να δεις την άδεια της συγκεκριμένης μοτο που σκέφτεσαι να αγοράσεις και να σημειώσεις τα KW που αναγράφει. Της συγκεκριμένης, όχι ίδιο μοντέλο άλλης χρονιάς κλπ

Αναγράφεται πάνω στην άδεια κυκλοφορίας πόσα Kw είναι το κάθε μοντέλο? Από ποτέ ισχύει? Σε δικούς μου δεινόσαυρους δεν αναγραφόταν πουθενά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Αναγράφεται πάνω στην άδεια κυκλοφορίας πόσα Kw είναι το κάθε μοντέλο? Από ποτέ ισχύει? Σε δικούς μου δεινόσαυρους δεν αναγραφόταν πουθενά.

Εχεις ενα πολύ καλό πόιντ, στο μόνο μηχανάκι (Α2) των αρχών του αιώνα που έχω, δεν αναγράφεται η ισχύς. Μάλλον έγινε αργότερα. Πότε, δεν το ξέρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Εχεις ενα πολύ καλό πόιντ, στο μόνο μηχανάκι (Α2) των αρχών του αιώνα που έχω, δεν αναγράφεται η ισχύς. Μάλλον έγινε αργότερα. Πότε, δεν το ξέρω.

Χαχαχα, εσυ μια χαρά είσαι, εγώ παίζω μπάλα στην προηγούμενη χιλιετία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 38 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Χαχαχα, εσυ μια χαρά είσαι, εγώ παίζω μπάλα στην προηγούμενη χιλιετία!

εε όχι και τόσο, κατα 2/3 στον προηγούμενο αιώνα είμαι κι εγώ.

και όλα Α2, επίσης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειδα τα χαρτια της συγκεκριμένης μηχανής γραφει 35.0kw ακριβώς. είμαι εντάξει φαντάζομαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι. Δες εδώ πχ.

https://www.e-nomothesia.gr/kat-aytokinita/adeies-odegeses/nomos-4599-2019-phek-40a-4-3-2019.html

Καλορίζικο και περιμένουμε φωτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι 200 κιλα οποτε βγαινει 0,175 η σχεση kw/kg οποτε είμαι τελεια!! ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα