Jump to content
Antreasss

Προβλημα με ρεταρισμα

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες είχα τις προάλλες θέμα με το δυναμό παράλληλα το αμάξι άρχισε να ρεταρει ..Ο δυναμος ανακατασκευάστηκε το αμάξι συνεχίζει να ρεταρει το διαγνωστικό βγάζει σφάλμα στ 3 κύλινδρο  αλλάχτηκε πολλαπλασιαστής τίποτα τα ίδια αλλάχτηκε θέση στα μπουζί πάλι τα ίδια ..Τι παίζει ;;να σημειωθεί ότι το κάνει και στη βενζίνη και στο αεριο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εάν το πρόβλημα ενώ έχεις κάνει τράμπα μπουζί ΚΑΙ πολλαπλασιαστή ( εάν έχει 4 χωριστούς) παραμένει καλό είναι να τσεκάρει μπεκ καυσίμου, σε Corsa C που έχω ήταν από ecu, δεν έστελνε σήμα στο μπεκ να ψεκάσει, αλλά λες το κάνει και στο αέριο που είναι άλλο μπεκ εκεί…

Συμπιεση μέτρησε?

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Του είπα να μετρήσει τώρα θα πάω να δω τι παίζει..δε ξέρω ρε γαμωτο αν είναι εγκέφαλος η βαλβίδες τον ήπιαμε αλλά δε νομίζω γτ αέριο έχω μόνο 15000 και είναι brc σε καλό εγκατάστατη

πριν 4 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Εάν το πρόβλημα ενώ έχεις κάνει τράμπα μπουζί ΚΑΙ πολλαπλασιαστή ( εάν έχει 4 χωριστούς) παραμένει καλό είναι να τσεκάρει μπεκ καυσίμου, σε Corsa C που έχω ήταν από ecu, δεν έστελνε σήμα στο μπεκ να ψεκάσει, αλλά λες το κάνει και στο αέριο που είναι άλλο μπεκ εκεί…

Συμπιεση μέτρησε?

Το σύστημα είναι με παράλληλο εγκέφαλο και ψεκάζει κ βενζίνη μετά τις 3000 δε ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό μπεκ έχει αλλά στο αέριο ναι 

Μόλις πήγα βαλβίδες οκ από συμπίεση 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες τ πήρα απ' τον ηλεκτρολόγο έβαλα 100ρα βενζίνη έριξα και ένα καθαριστικό η παλιά βενζίνη βρωμουσε το κάνα 50 χμ με βενζίνη κ καμμία 10ρια με αέριο στο αέριο πάει αρκετά καλύτερα απ' ότι στ βενζίνη ...το ρεταρισμα είναι έντονο στις 2000-3000στροφες 

Λεω αύριο να κάνω ένα καθάρισμα τα μπεκ(η να περιμένω να κάψω τη βενζίνη ;;) Και να αλλάξω μπουζί και ας επιμενει ο μάστορας ότι δεν είναι από κει 

Τροποποιήθηκε από τον Antreasss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τώρα δα, το μέλος Antreasss έγραψε:

Παιδιά τα ελέγξαμε όλα δεν δίνει παλμό στο 3 μου είπε μόνο εγκέφαλος έμεινε 

Κακό αυτό, για τι αμαξι μιλάμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μερσεντές σπορτσκουπε ...δε ξέρω τι να πω μόνο 10 χμ το περπάτησα μετά την ένδειξη για δυναμό που μου έβγαλε και μετά άρχισε να ρεταρει (μηχανικοι που μίλησα μου λεν ότι δύσκολα να έκαψε εγκέφαλο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαυτο ρώτησα, κάποια μοντελα βγάζουν κάποια «κλασσικά» προβλήματα, πχ τα opel με τον z12xe και z12xep βγάζουν ecu γιατί την έχουν βιδωμένη πάνω στο block του κινητήρα και ταλαιπωρείται από τη θερμοκρασία και τις δονήσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε 500 δε φτάνουν και αν είναι το πρόβλημα από κει ...Του είπα να καθαρίσουμε τη μπεκιερα κ μου είπε δε χρειάζεται απ' τη στιγμή που δε πάει παλμός δε φταίει το μπεκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 12/11/2021 at 7:27 ΜΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

ΕCU για corsa 100 ευρώ + 150 για το λεγόμενο ξεκλείδωμα, στην καβαλα.

Φίλε αν γνωρίζεις επισκευή στον ίδιο εγκέφαλο δε μπορεί να γίνει;;;πρέπει να αγοράσω μεραχειρα και να γίνει επαναπρογραμματισμός; Μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία για το μάστορα στ Καβάλα ;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είχα παει το αμαξι στον ηλεκτρολόγο και δεν ασχολήθηκα, απλά μου είπε ότι αυτός το πήγε στον μαστορα παρακάτω που θα σου βάλω το λινκ, κανε αύριο μια ερώτηση για επισκευη, ίσως ο δικός σου να επισκευάζεται.

https://mhxanotronikh.car.gr/parts/view/4389872/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Εγώ είχα παει το αμαξι στον ηλεκτρολόγο και δεν ασχολήθηκα, απλά μου είπε ότι αυτός το πήγε στον μαστορα παρακάτω που θα σου βάλω το λινκ, κανε αύριο μια ερώτηση για επισκευη, ίσως ο δικός σου να επισκευάζεται.

https://mhxanotronikh.car.gr/parts/view/4389872/

ειχες θεμα με δυναμο η στα καλα καθουμενα σου χτυπησε εγκεφαλο???ειχες ρεταρισματα???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είχα κάποιο θέμα με άλλα ηλεκτρολογικά, είναι ένα συχνό πρόβλημα λόγω της τοποθέτησης της ECU πάνω στο μοτέρ, από θερμοκρασίες την πατάει, αρχικά δούλευε τρικύλινδρο στις 2-3K RPM όταν πάταγα γκάζι απότομα και το μοτέρ είχε φορτίο, στο τέλος έφτασε να δουλεύουν 2 κύλινδροι, αλλάχτηκε και έστρωσε, ήμουν παρόν όταν ο ηλεκτρολόγος έκανε τον έλεγχο και είδα ότι όντως δεν πήγαινε σήμα στο μπεκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 29 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Δεν είχα κάποιο θέμα με άλλα ηλεκτρολογικά, είναι ένα συχνό πρόβλημα λόγω της τοποθέτησης της ECU πάνω στο μοτέρ, από θερμοκρασίες την πατάει, αρχικά δούλευε τρικύλινδρο στις 2-3K RPM όταν πάταγα γκάζι απότομα και το μοτέρ είχε φορτίο, στο τέλος έφτασε να δουλεύουν 2 κύλινδροι, αλλάχτηκε και έστρωσε, ήμουν παρόν όταν ο ηλεκτρολόγος έκανε τον έλεγχο και είδα ότι όντως δεν πήγαινε σήμα στο μπεκ.

και μενα δεν παει σημα στα μπεκ αρα συμφωνεις και εσυ οτι ειναι εγκεφαλος...δε ξερω φιλε εγω σκεφτομουν να το βαλω πωλητηριο και να μην ασχοληθω αλλα αν μπορω να το λυσω με 300-350 ευρω θα το κανω το αμαξι ειναι σε αριστη κατασταση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Antreasss έγραψε:

και μενα δεν παει σημα στα μπεκ αρα συμφωνεις και εσυ οτι ειναι εγκεφαλος...δε ξερω φιλε εγω σκεφτομουν να το βαλω πωλητηριο και να μην ασχοληθω αλλα αν μπορω να το λυσω με 300-350 ευρω θα το κανω το αμαξι ειναι σε αριστη κατασταση

Κανε ενα τηλεφωνο σε αυτον που σου εστειλα και παρε τιμη, δεν χανεις τιποτα, ο μηχανικος σου τι σου ειπε απο τιμες και λυσεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Κανε ενα τηλεφωνο σε αυτον που σου εστειλα και παρε τιμη, δεν χανεις τιποτα, ο μηχανικος σου τι σου ειπε απο τιμες και λυσεις?

Τίποτα Σέρρες δεν κατέχει κάνεις θα πάρω αύριο φίλε σε ευχαριστώ 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ECU ειναι φιλε μου , το ειχε κανει και σε μενα παλια στο fiat punto που εχω , οτι σου ειπε ο Τασος

Eχουν την ECU πανω στο moter και την ακουν απο την ζεστη.

Αν ειναι καλος αυτος που σου λεει θα στον φτιαξει , και εγω τον ειχα στειλει καπου στην αθηνα και εδω και 10 χρονια δεν εχει κανει κιχ μετα την επισκευη.

Για 300 € δεν πεταμε αμαξι

ΥΓ , Ελπιζω να  αλλάχτηκε ο πολλαπλασιαστής ? Και οχι απλα στα λογια.

Τροποποιήθηκε από τον dankannn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 14 ώρες, το μέλος Antreasss έγραψε:

Μια 500αρα το μουχαμπετι αλλαγή μπεκ και επαναπρογραμματισμός εγκεφάλου 

Για δωσε info, τελικα ειχαν θεμα και τα μπεκ και ο εγκεφαλος..?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχε τ τρίτο μπεκ το οποίο επειδή δεν περνούσε τ καύσιμο έκανε ζημιά στ διοδο του εγκεφάλου ότι μου είπε σου λέω φίλε τώρα αν ήταν κανα καλώδιο κ με δούλεψε τι να σου πω ..εγκέφαλος έμεινε ο ίδιος απλά επαναπγρογραμματιστηκε 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα