spyrkalo2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2021 Καλησπέρα στο φορουμ Δεν ξέρω σε ποιο πρατήριο βάζετε εσείς βενζίνη, εγώ πάντως συνήθιζα να βάζω μόνο shell όσο ήμουν Σαλαμίνα και Αθήνα και δεν είχα θέμα ποτέ με την κατανάλωση στο 23 ετών Honda Supra μου και γενικά έβαζα και 100αρα για να βγάζει πιο "πολλά" χιλιόμετρα αλλά κυρίως για την υγεία του κινητήρα. Να σημειωθεί ότι Σαλαμίνα τουλάχιστον που έβαζα κυρίως, μόνο εκεί έπιανα κατανάλωση λιγο κάτω από 3L/100km. Ερχόμενος λοιπόν στην Κομοτηνή βάζοντας πάλι 100αρα σε τοπικό πρατήριο Shell σημείωσα κατανάλωση 4.5L/100km!! Λεω θα έτυχε ή δεν υπολόγισα κάτι καλά. Πάω στο 2ο πρατήριο της shell και πάλι τα ίδια! Τι φάση ρε μάγκες αφού υποτίθεται είναι εταιρικά στη shell κ δεν κλέβουν με νοθεία κ έτσι. Το μηχανάκι είναι πλήρως λειτουργικό δλδ δεν στάζει από κάπου δεν έχει θέματα κλπ. Πέρα δλδ από την λίγο αυξημένη κατανάλωση π θα έχει αφού είναι και 23 ετών το μοτέρ μας. Θέλω να καταλήξω στο αν υπάρχει περίπτωση να μπορείς να βρεις σωστό βενζινάδικο και αν έχετε κάνα κόλπο για να διαπιστώνεις αν είναι κομπλέ η βενζίνη χωρίς να κάνεις ένα κάρο δοκιμές στο μηχανάκι και του βγάλεις τα μάτια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2021 Την κατανάλωση πως την μετράς? Με βάση το γεμίσαμε ντεπόζιτου ή με βάση ποσά χιλιόμετρα βγάζει το 5αευρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisM 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2021 Πολλά χρόνια βάζαμε μόνο shell στο οικογενειακό αμάξι, 95ρα και τα τελευταία χρόνια πριν το δώσουμε την προσφορά της τρίτης. Απο όταν πήρα αμάξι turbo και το σκαλισα αρκετά, βαζω μόνο σε ενα συγκεκριμένο πρατήριο ΕΚΟ εταιρικό, ποτε δεν είχα κανενα θέμα και το μοτέρ είναι πιεσμένο πάνω απο τα όρια του. Στο innova τα τελευταία 2 χρόνια βάζω 100ρα μόνο απο ΕΚΟ εταιρικά, και επίσης είναι απροβληματιστο σε όλους τους τομείς (σε λίγο κλείνει τα 70.000 χλμ). Σε απόδοση και στο πόσα χιλιόμετρα θα βγάλεις ανα ντεπόζιτο δεν πιστεύω να δείς διάφορα με την 100ρα καθώς δεν είναι σχεδιασμένα τα μοτέρ αυτά ωστε να δουλεύουν με τόσες μοίρες αβανς ωστε να αξιοποιήσουν την καλύτερη αντικροτικοτητα της 100ρας. Καθαρά και μόνο από ποιότητα και καθαρότητα την βάζω ωστε να μην έχω θέμα με αντλία, μπεκ κτλπ, μιας που δεν υπάρχει φίλτρο βενζίνης στα innova i (τουλάχιστον οχι κάποιο που να αλλάξει , εχει ενα στην αντλία μέσα). Η κατανάλωση που μετράω εγώ μέσω εφαρμογής είναι απο 1.8 εως 2 λιτρα στα 100. Οποτε για εμενα δοκίμασε κάποιο εταιρικό ΕΚΟ ( Καλυψώ) γιατί πλέον την shell δεν την εχω και σε μεγάλη υπόληψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2021 (τροποποιήθηκε) 1-Αλλες απαιτήσεις οδήγησης, άλλος δρόμος, άλλες ταχύτητες κ.ο.κ. 2-Κάτι άλλαξε στο όχημα, κάποιος κάτι πείραξε ή έχει συμβεί κάποια μερική βλάβη. 3-Δεν μετράς σωστά. 100ρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάζεις. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2021 από τον FlyingInADream 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2021 Πέραν της περιπτωσιολογίας πάντως, νομίζω η ποιότητα των καυσίμων στην Ελλάδα είναι σκάνδαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 216 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2021 Εγώ shell σταμάτησα να βάζω ύστερα από δύο τσεκ τ ένα σε βενζίνη κ τ άλλο στ άλλο αυτοκίνητο σε αέριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2021 Παιδιά και γω σταμάτησα να βάζω shell γιατί έκλεισε το πρατήριο που είχα κοντά μου, τώρα βάζω όπου βρω 98αρα στα αμάξια και 100αρα στο παπί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2021 Εγώ εδώ και 2 χρόνια Avin βάζω. Μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στο παπί, ούτε στο αμάξι, ούτε στο scooter που είχαμε, ούτε στην μηχανή. Η 100αρα δεν έχει κανένα όφελος, απλά ακούγεται "γαμάτο" να λες πως γέμισες το μηχανάκι με 100αρα γιατί "πάει καλύτερα". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2021 Δε νομίζω ότι είναι άχρηστη η 100αρα ειδικά όταν ξεπερναμε το 12- 12,5 σε συμπίεση. Αλλά στο παπί και στο τυπικό βεστρομ/4κτζαπανο τζενερια δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Απλά είναι αλήθεια ότι οι βενζίνες μας είναι πανάκριβες και για τα σκουπίδια ταυτόχρονα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2021 Έχει συζητηθεί αρκετά το θέμα τις 100αρας, εγώ προσωπικά στο παπί βάζω 100αρα γιατί πρέπει, η συμπιεση παίζει πολύ άλλου μπαλίτσα σε σχέση με τα μαμά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2021 πριν 14 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: η συμπιεση παίζει πολύ άλλου μπαλίτσα σε σχέση με τα μαμά Πόσα cc είναι το Yamaha τώρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2021 πριν 7 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Πόσα cc είναι το Yamaha τώρα; Τα κυβικά του είναι λίγα, 110 (52x52) αλλά μετά από αλλαγή και προσαρμογή του πιστονιού κατάφερα να το κάνω να πηγαίνει καλύτερα με μικρότερο καρμπυρατέρ. Γενικά η συμπιεση που εχει ένα μοτέρ παίζει τεράστιο ρόλο όταν φεύγεις απο τις στάνταρ διαστάσεις του κατασκευαστή, εκεί πρέπει να πειραματιστείς, πολλές φορές θα πρέπει να τροποποιήσεις τα ανταλλακτικα αν δε βρίσκεις αυτό που θέλεις, μετά απο κάποιες δοκιμές έχω ένα setup που ξέρω ότι δουλεύει αρκετά καλά στο μηχανάκι μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Τα κυβικά του είναι λίγα, 110 (52x52) αλλά μετά από αλλαγή και προσαρμογή του πιστονιού κατάφερα να το κάνω να πηγαίνει καλύτερα με μικρότερο καρμπυρατέρ. Γενικά η συμπιεση που εχει ένα μοτέρ παίζει τεράστιο ρόλο όταν φεύγεις απο τις στάνταρ διαστάσεις του κατασκευαστή, εκεί πρέπει να πειραματιστείς, πολλές φορές θα πρέπει να τροποποιήσεις τα ανταλλακτικα αν δε βρίσκεις αυτό που θέλεις, μετά απο κάποιες δοκιμές έχω ένα setup που ξέρω ότι δουλεύει αρκετά καλά στο μηχανάκι μου. ΑΝ δεν κάνω λάθος (διορθώστε με) με μπομπέ πιστόνι κερδίζεις παραπάνω συμπίεση, σωστά; Αλήθεια, τι καρμπυρατέρ έχει; Γενικά φαίνεται ενδιαφέρον από λίγα κυβικά να βγάζεις αξιοπρεπές δύναμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2021 Με το πομπε ανεβάζεις τη σχέση συμπίεσης όταν όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια, οπως τη δίκη μου περίπτωση, από 25 καρμπυρατέρ πήγα σε 20 και έχω και λιγότερα καυσαέρια. Πολλα παιδιά βάζουν κεφαλή CDI, χωρίς όμως να φτιάξουν τη σχέση συμπίεσης με το σωστό έμβολο, αυτή η κεφαλή για να χωρέσει τις μεγάλες βαλβίδες έχει μεγαλύτερο χώρο καύσης, αποτέλεσμα είναι να ρίχνουν τη σχέση συμπίεσης και το μοτέρ στα χαμηλά να μην έχει την αναμενόμενη ισχύ, ένα άλλο λάθος που κάνουν είναι προκειμένου να ξυπνήσουν ένα λάθος σεταρισμενο μοτέρ να βάζουν μεγάλα καρμπυρατέρ για να καλύψουν το πρόβλημα. Απο έλλειψη γνώσης το ίδιο λάθος έκανα και γω, έβαλα μεγάλο καρμπυρατέρ για να μπορεί να γεμίσει ο χώρος καύσης, στα χαμηλά ήταν τάφος για τα κυβικά του, στις ψηλές στροφές πήγαινε καλύτερα μεν αλλά όταν έχανε στροφές κρεμούσε, επίσης τα καυσαέρια του ήταν πολλά με αποτέλεσμα η εξατμηση να μπορεί να τα εξάγει οριακά χωρίς τάπα, με τάπα το μηχανάκι δεν δούλευε σωστά, από τη στιγμή που έκανα όλες τις διορθώσεις το μοτέρ δουλεύει κανονικά και με τάπα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2021 Ένα πολύ βρώμικο ή πολύ υγροποιημένο ή πολύ σχισμένο φίλτρο αέρος, υπάρχει περίπτωση να οδηγήσει σε υψηλή κατανάλωση βενζίνης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2021 πριν 18 λεπτά, το μέλος GRR έγραψε: Ένα πολύ βρώμικο ή πολύ υγροποιημένο ή πολύ σχισμένο φίλτρο αέρος, υπάρχει περίπτωση να οδηγήσει σε υψηλή κατανάλωση βενζίνης? Ναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2021 το γνωριζεται πως την 100σταρα την εχουν βαφτισει οι Ελληνες διαχειριστες ετσι? δεν υπαρχει πουθενα σαν καυσιμο, 95αρα με προσθετα ειναι (που και για αυτα αμφιβαλλω), οπως και η 98αρα. οποιος εχει τουμπανο εργαλειο και το καυσιμο ειναι αμεση προτεραιοτητα εχει ηδη βαρελι/κουβα με Ε10 και στην καλυτερη Ε85. αν δε γνωριζεται τι ειναι τα νουμερα, βαλτε 95αρα σε οτιδηποτε καιει βενζινη. αν οχι, βαλτε 100σταρα, 105αρα η οτι αλλο με μεγαλο νουμερο και γεμιστε $$ τις τσεπες των ηδη πλουσιων εφοπλιστων/βιομηχανων. 100σταρα στο επισημο παγκοσμιο site της Shell? oh wait, error 404 100σταρα το ελληνικο site??? yeah, παρε κοσμε να εχεις μονο 1.99/λ Shell Greece=motor oil + coral. η γνωστη παγκοσμιος Ολανδικη Shell εχει πουλησει τα παντα στην Ελλαδα σε Ελληνες το 2010, οπως και ολες οι εταιριες καυσιμων και καμια σχεση δεν εχουν οι Ελληνες με ολους αυτους. απλα εχουν κρατησει τα σηματα γιατι στα @@ της η Shell, BP κτλ, ας ειχανε συμφωνια να τα αλλαξουν μετα απο 7 χρονια.) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2021 πριν 55 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: το γνωριζεται πως την 100σταρα την εχουν βαφτισει οι Ελληνες διαχειριστες ετσι? αν δε γνωριζεται τι ειναι τα νουμερα, βαλτε 95αρα σε οτιδηποτε καιει βενζινη. αν οχι, βαλτε 100σταρα, 105αρα η οτι αλλο με μεγαλο νουμερο και γεμιστε $$ τις τσεπες των ηδη πλουσιων εφοπλιστων/βιομηχανων. 100σταρα στο επισημο παγκοσμιο site της Shell? oh wait, error 404 100σταρα το ελληνικο site??? yeah, παρε κοσμε να εχεις μονο 1.99/λ Μπορει να εχεις δικιο σε αυτο που λες, μπορεις ομως να το αποδειξεις ή αναπαραγεις κατι που ακουσες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2021 Η μόνη διαφορά που έχω δει με 100αρα είναι πως στις ανηφόρες ΙΣΩΣ τραβάει ΛΙΓΟ πιο άνετα. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου βέβαια....τυπικά από τις 10 φορές, τις 8-9 θα βάλω 95αρα απλή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2021 Στο μηχανάκι μου σταμάτησε τις προαναφλεξεις και τα πυρακια, πρακτικό το θέμα, κανένας δεν μίλησε για επιδόσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 18 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Μπορει να εχεις δικιο σε αυτο που λες, μπορεις ομως να το αποδειξεις ή αναπαραγεις κατι που ακουσες? τι θελεις να σου αποδειξω? τα εψαξες μονος και δε τα βρηκες? δεν λεω κατι που μου ηρθε στο κλουβιο κεφαλι μου, την αληθεια εγραψα. η ατιμη κενωνια με εσπρωξε στο να δουλεψω σε πολυ μεγαλο πρατηριο shell για 40 μερες, οτι εγραψα πιο πανω ηταν πολυ επιηκες, η πραγματικοτητα ειναι πολυ μα πολυ χειροτερη. τι περισσοτερο θελεις να μαθεις? ρωτα ελευθερα πριν 46 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Στο μηχανάκι μου σταμάτησε τις προαναφλεξεις και τα πυρακια, πρακτικό το θέμα, κανένας δεν μίλησε για επιδόσεις. η 100σταρα της shell στο εκανε αυτο? ενισχυτικο η βελτιωτικο στην 95αρα εχεις δοκιμασει (η wurth εχει 1 που ας πουμε κανει δουλεια, αλλα νομιζω κοστιζει 10ευρω τα 200ml)? το πως το καταλαβες δε ρωταω, για να το λες ισχυει, δεν αμφιβαλλω. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2021 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος noodles έγραψε: τι θελεις να σου αποδειξω? τα εψαξες μονος και δε τα βρηκες? δεν λεω κατι που μου ηρθε στο κλουβιο κεφαλι μου, την αληθεια εγραψα. η ατιμη κενωνια με εσπρωξε στο να δουλεψω σε πολυ μεγαλο πρατηριο shell για 40 μερες, οτι εγραψα πιο πανω ηταν πολυ επιηκες, η πραγματικοτητα ειναι πολυ μα πολυ χειροτερη. τι περισσοτερο θελεις να μαθεις? ρωτα ελευθερα η 100σταρα της shell στο εκανε αυτο? ενισχυτικο η βελτιωτικο στην 95αρα εχεις δοκιμασει (η wurth εχει 1 που ας πουμε κανει δουλεια, αλλα νομιζω κοστιζει 10ευρω τα 200ml)? το πως το καταλαβες δε ρωταω, για να το λες ισχυει, δεν αμφιβαλλω. Άρα αυτά που λες είναι αυτά που άκουσες, δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας χημικής ανάλυσης. Δεν διαφωνώ στο ότι αυτό που λες ίσως και να ισχύει, αλλά όταν δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις δεν μπορείς να είσαι πιστευτός. Εγώ δεν βάζω ούτε απο συγκεκριμένα πρατήρια ούτε απο συγκεκριμένες εταιρίες, βάζω κάθε φορά που θα χρειαστεί απο το πρώτο που θα συναντήσω, δεν βάζω πρόσθετα καυσίμου, ναι έχω παρατηρήσει ότι από τότε που βάζω την παπατζιδικη 100αρα το μηχανάκι μου δεν κάνει προαναφλεξεις και πυρακια που είχα με την 95. Και γω δεν πιστεύω ότι η 100άρα είναι όντως όσο λένε ούτε καν η 95 από τη στιγμή που στην Ευρώπη η κανονική είναι 92, το θέμα είναι ότι υποστηρίζεις με πάθος κάτι που δεν μπορείς να αποδείξεις πιστεύοντας ότι όλοι οι υπόλοιποι που βαζουμε είμαστε βλάκες. Κατι τελευταίο, το golf που εχω καίει κατ ελάχιστον 95αρα ενώ οι προδιαγραφές του ειναι για 100, στο περσινό γενικό σέρβις που έκανα όταν το μπριζοσε ο μηχανικός του το έβγαλε σαν παρατήρηση ότι το αμαξι δουλεύει με καύσιμο χαμηλότερων οκτανίων, τότε το έβαζα μόνο 95αρα, από τότε βάζω πειραματικά 98αρα, στο επόμενο σέρβις που θα παει θα δω αν άλλαξε κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2021 (τροποποιήθηκε) @Tasos Meli που ειδες πως ολα αυτα τα ακουσα? θα με τρελανεις ρε σι? διαβασες πως δουλεψα 40μερες σε ενα πολυ μεγαλο πρατηριο το οποιο ειχε τα παντα? εκ των εσω τα ειδα ολα και πολλα που δε θα επρεπε κανονικα (επρεπε να τσιμπησω τα κουτακια που στελνουν για αναλυση, αλλα με απασχολουσε το πως θα φυγω απο το 3μπουρδελο που ειχα μπλεξει, σορρυ). η βενζινη στην ευρωπη ειναι 91 ron (Αυστραλια επισης, αλλα και αλλες χωρες). στην ελλαδα φερνουμε την 95 σαν απλη, η οποια παλι ειναι 91 με προσθετα. το βυτιο ειχε 3 δεξαμενες, 95-98-100, ξεκουμπωνε ο τυπος και γεμιζε την αναλογη δεξαμενη κατω στο πατωμα. και οι 2 επομενες ειναι με προσθετα (αυτο λενε οι υπεθυνοι). επισημα η 100 δεν υπαρχει πουθενα, ειναι ελληνικη πατεντα (σκεψου για πιο λογο). βαλε το προσθετο της wurth (θα το βρεις ευκολα) στη φθηνοτερη 95αρα που θα βρεις, αν ισχυει κατι με το οποιο μοτερ σου, θα δεις οτι καλυτερο μπορει να δωσει σε λειτουργια και οπου αλλου. τι golf εχεις? τι ακριβως ειδε ο μηχανικος? τι εχεις βελτιωσει πανω του αν το εχεις κανει? στην ταπα του τι γραφει? 91-95 η 95-98? τα γερμανικα το γραφουν αυτο συνηθως, τα παλια 91-95 και τα νεοτερα το 95-98. στην παρεα μου ειχαμε πολλοι ss 600 και 1000 (καποια βελτιωμενα, καποια οχι). μαντεψε, κανεις δεν ειδε διαφορα με την 98 η 100 των πρατηριων, αλλα μονο με αλλα καυσιμα. συμπιεσεις εργοστασιακων 12:8:1, και ψηλοτερα των βελτιωμενων. τι δε μπορω να αποδειξω? σε λεω τα ειδα ολα απο 1ο χερι. με γεγονοτα μιλαω. χημικες αναλυσεις θελεις? πως θα το κανω αυτο/ποιος το κανει αυτο? μιλησες για μοτερ παπιου, το οποιο σε καμια μα καμια περιπτωση δεν ειναι σχεδιασμενο για υψηλων οκτανιων καυσιμο (αν και οταν το βρεις), το οποιο το αφησα ετσι. αλλα αυτα που λεω πως ειδα με τα ματια μου δε φτανουν... i rest my case... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2021 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2021 Χαλαρώστε και μην τσακώνεστε. Έτσι κι αλλιώς σε λίγα χρόνια θα έρθουν τα ηλεκτρικά οχήματα και θα καταργηθούν τα βενζινοκίνητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2021 Στην Ιταλία μια χαρά 95 και 100 έχουν, απλά έχουν ένα ποσοστό βιοκαυσίμου (αιθανόλη). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες