ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Το Σαββατοκύριακο που έβρεχε πολύ, αντιλήφθηκα ότι μια γάτα έχει τρυπώσει στον κοινόχρηστο χώρο της οικοδομής που μένω. Δεν έδωσα σημασία, σκέφτηκα ότι μπήκε να προστατευτεί από την βροχή. Οι μέρες πέρασαν αλλά η γάτα είναι ακόμα μέσα. Άφησα ανοιχτή μια πόρτα για να φύγει αλλά δεν έφυγε. Σήμερα πήγα να δω τι συμβαίνει και την βρήκα να έχει κουρνιάσει σε μια γωνιά. Από το μέγεθος της υποθέτω πως είναι έγγυος. Είναι μέρες χωρίς φαγητό και νερό, της άφησα ένα μπολ με γάλα να πιει αλλά δεν έχει κουνηθεί από την ώρα που την βρήκα. Τι μπορώ να κάνω για να την βοηθήσω, αφού δεν θέλω να την αφήσω έξω ενώ είναι έτοιμη να γεννήσει. Τι να της βάλω να φάει; Ο @Canardo πρότεινε να της βάλω κοντά ένα χαρτοκουτο, θα το κάνω αύριο πριν φύγω για δουλειά. Κάποια άλλη πρόταση; Θα βάλω φωτογραφίες το πρωί, ώστε να δείτε και εσείς να μου πείτε αν όντος είναι έγγυος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Πιθανόν σε κάποιον χώρο θέλει να πάει, για να γεννήσει. Σε κάποιο δωμάτιο, σε κάποια αποθήκη, σε κάποιο υπόγειο, δεν ξέρω τι έχει η οικοδομή σου, αλλά μάλλον έχει προ καιρού εντοπίσει κάποιον χώρο, και θέλει να πάει εκεί. Το κάνουν αυτό, διαλέγουν τον χώρο, πολύ πριν γεννήσουν. Εχεις προσέξει αν δείχνει με κάποιο τρόπο ότι θέλει να πάει κάπου; Αν είναι η πρώτη της γέννα, μπορεί να τα έχει και λίγο χαμένα η καημένη. Η πρώτη γέννα στις γάτες, είναι συνήθως εκπαιδευτική για αυτές. Το χαρτόκουτο δεν ξέρω αν θα βοηθήσει. Εγώ θα έβαζα κανά λάστιχο αυτοκινήτου (σκέτο, στοιχειωδώς καθαρό), με κάποιο πανί από κάτω, και κάτι να το κλείνει όχι τελείως από πάνω π.χ. κανά σανίδι. Είναι και ζεστό, και νοιώθει επαρκή προστασία μέσα για να κάνει τα μικρά της. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Εκεί που είναι έχει βρει ένα παρατημένο έπιπλο που σχηματίζει φωλιά και είναι εκεί συνέχεια, δεν μου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να πάει κάπου αλλού. Για να καταλάβεις, ειναι ο χώρος μετά τον τελευταίο όροφο, πριν την πόρτα που βγαίνεις στην ταράτσα. Δεν περνάει κόσμος από εκεί δηλαδή, εγώ την βρήκα γιατί άκουσα να νιαουριζει. Μόλις ανέβηκα και είδα ότι έχει πιεί λίγο από το γάλα που της άφησα. Τακτοποίησα λίγο ότι βρήκα ώστε να κάνω κάτι σαν φωλιά και δείχνει να έχει βολεύτει. Φως δεν υπάρχει στον χώρο, για αυτό δεν μπορώ να βγάλω πιο καλή φωτογραφία. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 Γιώργο να ξέρεις απλά ότι παρά τη γενική αντίληψη το γάλα δεν είναι καλή τροφή για τις ενήλικες γάτες. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 Σήμερα το πρωί, φεύγοντας για την δουλειά, πέρασα να την δω. Είχε πιεί και το υπόλοιπο γάλα και έλειπε. Θα δω το βράδι αν θα έχει επιστρέψει. @pitapola Έστειλα την γυναίκα να της αγοράσει κανονική γατοτροφή, δεν είχα κάτι άλλο εκείνη την στιγμή να δώσω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 Ισχυει. Μαλλον ξηρα τροφη απο SM νερακι. Αν θυμαμαι καλα, δεν εισαι Αθηνα, σωστα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 Όχι, δεν είμαι Αθήνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 Λοιπόν τελικά η γάτα δεν είναι έγγυος σύμφωνα με αξιόπιστο γατολογο που βρήκα στο νησί, απλά είναι καλά ταϊσμένη. Άφησα την τροφή, την έφαγε και ξανά βγήκε βόλτα, αλλά φαντάζομαι ότι στην επόμενη κακοκαιρία θα επιστρέψει. Προς το παρόν δεν έχει γυρίσει ξανά από την μεσημεριανή της βόλτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2021 Γάτες..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2021 μπορει να εχει φυγει απο καπου και να ειναι απλα τρομαγμενη, δες τις εγγελιες στην περιχη σου μηπως την αναζηταει κανενας,ειδικα αν ειναι και καλα φαγωμενη καποιος την φροντιζε. γαλα δεν κανει,αυτο που πινουμε εμεις.εχουν δυσανεξια στη λακτοζη. καλυτερα κονσερβα,απο αυτες τις μικρες,της μιας μεριδας,τις δελεαζει περισσοτερο,και νερακι. ωραιο μουτρο το παλιογατο! αν και εχω πολλα χρονια γατες,ποτε δεν μου ετυχε τετοιο χρωμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2021 Δεν είχε λουράκι. Στο facebook που έβαλα φίλο να κοιτάξει, δεν είχε αναφερθεί κάποια απώλεια γάτας. Στο εξής αφήνω ξηρά τροφή γάτας σε ένα πιατάκι,τρώει όσο θέλει και όλα καλά. Η κόρη μου τις αγαπάει πολύ και χαίρεται όταν την βλέπει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2021 Καλά λουράκι ούτε εγώ τους έχω. Δε λέει τπτ. Θα μπορούσες κάποια στιγμή να δεις αν είναι τσιπαρισμενη με τη βοήθεια ενός κτηνιάτρου να τη σκαναρει. Λέμε τώρα ... Αλλά έστω και που τη φροντίζεις ως ωρας καλό είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2021 ισως να την πειραξε κατι που εφαγε και δεν αισθανοταν καλα ισως απλα να της αρεσε το σημειο και να ηθελε να "αραξει" λιγες ωρες, το χουν οι γατες να θελουν να μεινουν μονες τους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες