Yorgospoly 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2021 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Πήρα πριν από δύο ημέρες μια κούρσα olympic μεταχειρισμένη. Δυστυχώς οι ζάντες(27 1/4) είναι σε κακή κατάσταση- σκουριά και θέλουν αλλαγή. Έψαξα στο διαδίκτυο αλλά δεν μπορείς να πεις ότι βρίσκονται εύκολα. Μπορώ να βάλω άλλη διάσταση; Επίσης τι πρέπει να προσέξω αν πάρω ίδιας διάστασης. Υπόψιν θα προσπαθήσω να το φτιάξω μόνος μου... Στο λύσιμο τα κατάφερα σχετικά καλά. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2021 από τον Yorgospoly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2021 Λογικά μπορείς να βάλεις κάποια ζάντα από πιο καινούργιο ποδήλατο ώστε να βρίσκεις και λάστιχα πιο εύκολα, γιατί θυμάμαι ότι οι παλιές κούρσες φοράνε μια διάσταση που δε κυκλοφορεί πλέον στην αγορά. Να προσέξεις να μην έχει κενά η μεσαία τριβή. Επίσης τακάκια, ταχύτητες κλπ να είναι σωστά ρυθμισμένα, ώστε να μην σου πετάει την αλυσίδα ή υπάρχουν γρανάζια τα οποία δεν θα μπορείς να εμπλέξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 700c μπορείς να βάλεις, στις οποίες και τεράστια ποικιλία υπάρχει και εννοείται καταπληκτική ποιότητα αν θες να δώσεις παραπάνω λεφτά. Κατά καιρούς βλέπω παλιές ζάντες σε αγγελίες στο fb, οπότε φαντάζομαι δεν θα'ναι και τόοοοσο δύσκολο να βρεις. Είναι σίγουρο ότι οι δικές σου είναι για πέταμα; Κι οι δικές μου σε ένα παλιό ποδήλατο που σουλούπωσα πέρυσι είχαν αρκετή σκουριά, αλλά με ένα μαλακό σύρμα έγιναν σαν καινούργιες. Και λάστιχα βρήκα kenda πάρα πολύ φθηνά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yorgospoly 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Είναι ψιλό χαλιά ειδικά οι ακτίνες. Αν το πάω να μου τις αλλάξουν δεν ξέρω μην είναι γενικά στραβή και ταλαιπωρηθω τσάμπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Yorgospoly έγραψε: Είναι ψιλό χαλιά ειδικά οι ακτίνες. Αν το πάω να μου τις αλλάξουν δεν ξέρω μην είναι γενικά στραβή και ταλαιπωρηθω τσάμπα. Δεν είμαι και ο πιο ειδικός στα ποδήλατα, δεν θα πω ψέματα, αλλά νομίζω δεν γίνεται να'ναι και τόσο στραβή μια ζάντα αν δεν έχει σημαντικά χτυπήματα. Το περισσότερο βάρος πέφτει στην ακτινολόγηση. Οι δικές μου ήταν απίστευτα στραβές και μετά από 10 λεπτά ακτινολόγηση(και η 1η μου ακτινολόγηση κιόλας, εκείνη την μέρα έμαθα) ήταν -και είναι ακόμα- σχεδόν ολόισιες. Σε πρώτη φάση, δοκίμασε να τρίψεις τη ζάντα με ζεστό νερό με ξύδι και δες αν γίνεται δουλίτσα. Αν δεν γίνεται, κοιτάς για ζάντες, που σου ξαναλέω, θεωρώ θα βρεις εύκολα, ακόμα και 27 1/4, οι οποίες θεωρώ θα'ναι και πιο φθηνές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yorgospoly 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 Συμφωνώ σε όλα αυτά που γράφεις, απλά οι ακτίνες είναι τέρμα σκουριασμένες και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για να τις αλλάξω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 πριν 9 ώρες, το μέλος Yorgospoly έγραψε: Συμφωνώ σε όλα αυτά που γράφεις, απλά οι ακτίνες είναι τέρμα σκουριασμένες και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για να τις αλλάξω... Για βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε σε τι φάση βρίσκεται. Να'χουμε και για το before and after. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yorgospoly 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 Πώς βάζω φωτογραφίες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος Yorgospoly έγραψε: Πώς βάζω φωτογραφίες; Τις ανεβάζεις imgur και μετά βάζεις το link με το .jpg (ή ότι έχει η φωτογραφία σου) κάτω δεξιά στο κουτί που γράφεις που λέει "Εισαγωγή εικόνας από διεύθυνση URL". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες