Jump to content
Sign in to follow this  
faniskli

Voge 300 ACX

Recommended Posts

Καλησπέρα ομάδα, πέτυχα τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα στο car.gr καθώς ψάχνω για αγορά. Εμφανισιακά μου άρεσε αρκετά αυτό το στυλ scrambler αλλα δεν ξερω τιποτα ουτε για το συγκεκριμενο μοντελο ουτε για την εταιρεια Voge γενικά. Εχει καποιος γνωση περι του θεματος η εμπειρια ειτε στην ιδια την μηχανη ειτε στην εταιρεια γενικα? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Την αντιπροσωπεύει η Mototrend, που φέρνει και την Kymco.

Αν είσαι εντός Αττικής, προτείνω να πας να τα δεις στα κεντρικά τους (Βρυουλών 56, στον παράδρομο της Εθνικής οδού-Κηφισσό στην γέφυρα για Νέα Φιλαδέλφεια) , έχουν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Τα κοιτάω όποτε περνάω από εκεί, καλά φαίνονται ποιοτικώς.

Δυστυχώς το 300RR που θα το γούσταρα εγώ, το έχουν για δείγμα μόνο, και ΔΕΝ θα εισαχθεί γιατί δεν έχει κοινό λέει.

D_NQ_NP_837820-MLA44657702543_012021-O.j

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πού να ξέρουμε, πέρισυ ήρθαν ουσιαστικά , από τα βάθη της Κίνας, δεν έχει πάρει και κανείς από δω μέσα. Πάρε το και πες μας κι εμάς. Ισως βρεις καμιά αναφορά άλλου ιδιοκτήτη από άλλη χώρα, αλλά δεν ξέρω σε ποιά ευρωπαική χώρα έχουν εισαχθεί.

Οτι ξέρουμε είναι από τα σάιτ που διαβάζεις κι εσύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος faniskli έγραψε:

δεν ξερουμε αν ειναι ποιοτικες μηχανικα ομως ε? 

Κοίτα, δεν τα έχουμε δει και από μέσα. Απέξω που τα βλέπω, βλέπω καλά υλικά, βλέπω καλά φινιρίσματα, καλές συναρμογές, τακτοποιημένα καλώδια κ.ο.κ.

Τώρα αν είναι ξέρω γω στα τρία χρόνια να βαράνε στροφαλοφόρο, αυτό για την ώρα, δεν το ξέρουμε καθόλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος έκραζε εντωμεταξύ  με φωτογραφικό ντοκουμέντο ,  για ένα καλώδιο  abs , πίσω στο ψαλίδι , ατάκτως ερριμένο ,  πριν απο καιρό ? 😆

Τα μηχανάκια καλά φαίνονται , προφανώς θέλουν χρόνο αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.

Ίσως και να είναι απο τα πρώτα κινέζικα , που θα κρατήσουν κάπως τη μεταπωλητική τους αξία, πιστεύω εγώ.

Θα το δοκίμαζα σίγουρα , είχαν και test ride event το καλοκαίρι απ'ότι θυμάμαι για να προωθήσουν το brand.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 26 λεπτά, το μέλος faniskli έγραψε:

γι αυτ ορωταω ρε παιδια μπορει να το ειχε παρει καποιος απο εδω 😛

Δεν έχω διαβάσει σε κάποιο θέμα να το έχει πάρει κάποιος μέχρι τώρα, αλλά αν το πάρεις θα ήταν πολύ καλό να γράψεις τις πρώτες εντυπώσεις και μετά από καιρό να δωσεις ένα feedback που λέμε και στο χωριό μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα