Giorgosdk99 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2021 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα παιδιά... Νέο μέλος στο forum και αυτό γιατί έχω θέμα... Είμαι κάτοχος μίας μηχανής τους τελευταίους 6 μήνες(μεταχειρισμένη)... Σε συνεργείο που την πήγα στην Αθήνα για αλλαγή ενός πλαστικού και βαφή ενός άλλου κομματιού (την άφησα 30/8/21) ακόμα δεν είναι έτοιμη... 35 μέρες για μια βαφή? (γιατί στο συνεργείο μου είπε ο μάστορας ότι όλο αυτό το διάστημα την έχει ο μπογιατζής) και με πάνε από Δευτέρα σε Παρασκευή... Τι μπορώ να κάνω για αυτό;; υπομονή εννοείται ότι εξαντλείται Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2021 από τον Giorgosdk99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2021 Δυστυχως δεν ειναι θεμα μοτοσικλετιστικο αλλα γενικοτερης φυσης. Το βαφειο δινει προτεραιοτητα σε αλλες μεγαλυτερες δουλειες και αφηνει πισω το δικο σου. Ειδικα αν εισαι και κανενα παιδι χαμηλων τονων που δεν ενοχλει, ακομα καλυτερα γι'αυτον. Η μονη λυση ειναι να γινεις λιγο πρηξαρχιδας προς τον μαστορα ωστε να σε βαλει επιτελους σε προτεραιοτητα. Επισης μπορεις να δωσεις μια τελικη ημερομηνια μεχρι την οποια εισαι διατεθειμενος να περιμενεις. Πχ αν μεχρι την Παρασκευη δεν ειναι ετοιμη ερχομαι και την παιρνω. Οχι οτι ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει, γιατι αν πχ το βαφειο εχει τωρα ανοιγμενη καμια μεγαλη δουλεια που θα του αφησει καλο χρημα δε θα ιδρωσει το αυτι του. Επισης ευθυνη εχει και το συνεργειο σου στην ολη υποθεση. Παρε και κραξε κι εκει. Γενικα μονο με πιεση θα βγει ακρη. Αν δεν το εχεις εσυ με τις φωνες βαλε κανεναν αλλον να μιλησει που μπορει να το κανει. Καναν πατερα, κανα φιλο... Φυσικα δε λεω οτι η λυση ειναι παντα να γινομαστε αγριανθρωποι, αλλα καποια ζωα μονο σε αυτη τη γλωσσα καταλαβαινουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2021 η ακομα πιο απλα πας κα το παιρνεις και το πας καπου αλλου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2021 Δεν χρειάζεται ούτε φωνές ούτε αγριάδες. Πάρε ένα τηλέφωνο και πες του αααααργά και ήρεμα (σαν να μιλάς σε 3χρονο). Σε ενδιαφέρει να πάρεις λεφτά; Αν αρχίσει μα-μου και παπαριές, ξαναλές το ίδιο, μέχρι να πεί ναι ή όχι. Αν πει όχι, απλά πάς και το παίρνεις απο κει. Αν πει ναι, στον ίδιο τόνο λες; Και πώς θα γίνει αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2021 Υποθετω οτι αφου μιλαμε για βαφη το μηχανακι εχει λυθει απο το μηχανικο και εχουν παει στο βαφειο κομματια για βαψιμο. Το να πας και να το παρεις μια κουβεντα ειναι. Θα το παρεις λυμενο; Θα σου το δεσει ο μηχανικος; Και αν ναι δε θα θελει να πληρωθει για το λυσιμο δεσιμο; Να πεταξεις και χρονο και χρημα και να μη γινει η δουλεια; Μακαρι να βγει ακρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KateNikolaou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2022 Καλησπέρα παιδιά & χρόνια πολλά! Άνοιξα θέμα τις προάλλες, είμαι και νέα χρήστης δε γνωρίζω καλά και μου βγάζει μήνυμα ότι δε δέχεται απαντήσεις, δεν ήξερα που να το στείλω και το βάζω στην παρούσα συζήτηση. Έχω ένα keeway 125cc του 2019, το οποίο παρουσιάζει σοβαρό θέμα με τη μπαταρία τους τελευταίους μήνες. Αποφορτίζεται συνεχώς και έχω πάει σε 2-3 συνεργεία να μου την αλλάξουν αλλά κάνει πάλι τα ίδια. Δε μου έχει πει κανένας γιατί συμβαίνει αυτό, παρά μόνο ότι θέλει αλλαγή. Γνωρίζει κανείς ή έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2022 αν δε χανεις ρευμα απο καπου κοιτα ανορθωτη πηνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KateNikolaou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2022 πριν 12 ώρες, το μέλος Antreasss έγραψε: αν δε χανεις ρευμα απο καπου κοιτα ανορθωτη πηνια Τέλεια άψογα σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες