nllnasos20@gmail.com 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2021 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση, από από πρώτη σε Δευτέρα και από Δευτέρα σε τρίτη(μπορεί και στις υπόλοιπες να κάνει και απλά να μην το ακούω) όταν αλλάζω ακούγεται ψιλό δυνατά...αν περιμένω και το κάνω ήρεμα ακούγεται νορμάλ..αλλά γενικά κάνει έντονο θόρυβο. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο νορμάλ θόρυβος που κάνει το μηχανάκι ή αν έχω κάποιο θέμα. Ντιζα άλλαξες χθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2021 Η αλυσίδα σου είναι τεντωμένη όσο πρέπει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Η αλυσίδα σου είναι τεντωμένη όσο πρέπει? ...και λαδωμένη και ευθυγραμμισμένη (οι ρεγουλατώροι του άξονα του τροχού να βρίσκονται στην ίδια θέση και στις δυο πλευρές)? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nllnasos20@gmail.com 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2021 Πωω αυτό παίζει να είναι μου την έσφιξαν πολύ χθές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες