Spike28 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2021 Καλησπέρα πρόσφατα έβαλα ένα λιφαν 110 (μιζατο) και στα ξαφνικά άρχισε να ακούγεται ένας μεταλλικός θόρυβος (προσπάθησα να καταλάβω από που ακούγεται και πιστεύω ότι είναι από το καρμπυρατέρ) το μοτερ έχει σχεδόν 300 χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2021 Ρώτα το Γραφείο Οχημάτωνε του Υπουργείου Συγκοινωνιώνε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2021 Μακαρι και το δικό μου μηχανάκι να έπαιζε Metallica… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spike28 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2021 πριν 12 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Μακαρι και το δικό μου μηχανάκι να έπαιζε Metallica… Σοβαρη απαντηση.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 15 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Metallica Εγώ Judas Priest θα ήθελα να παίζει.... Φίλε Spike, μεταλλικός ήχος από το καρμπυρατέρ λίγο περίεργο μου ακούγεται....μήπως είναι από την κεφαλή; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2021 από τον ShapeshifterGR98 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2021 πριν 15 ώρες, το μέλος Spike28 έγραψε: Σοβαρη απαντηση.... Η απαντηση μου ηταν μια σοβαρη ειναι αν αναλογιστεις οτι το καρμπυρατερ σου βγαζει μεταλλικους θορύβους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2021 (τροποποιήθηκε) Οι μοναδικοί ήχοι που κάνουν τα καρμπυρατέρ είναι: ο ήχος της εισαγωγής αέρα όταν φοράς φιλτροχοάνη κάνα σκάσιμο αν το μείγμα είναι αρκετά κακορυθμισμένο ή αν τραβάει αέρα από κάπου που δεν θα έπρεπε να τραβάει ο ήχος από τα καντήλια που κατεβάζεις όταν έχει ψοφόκρυο και δεν παίρνει εύκολα μπρος Θα μείνω στο (1) πάντως, μήπως έχεις βάλει χοάνη στο μηχανάκι; Γιατί εκεί ναι, στις χαμηλομεσσαιές στροφές κάνει έναν θόρυβο σαν μεταλλικός και είναι απλά το καρμπ που ρουφάει αέρα στο άνοιγμα του γκαζιού. Κάτι το οποίο είναι νορμάλ. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2021 από τον ShapeshifterGR98 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spike28 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Η απαντηση μου ηταν μια σοβαρη ειναι αν αναλογιστεις οτι το καρμπυρατερ σου βγαζει μεταλλικους θορύβους. Α ναι δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχω ιδέα από μηχανάκια και το είπα για τρολλ πριν 4 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Εγώ Judas Priest θα ήθελα να παίζει.... Φίλε Spike, μεταλλικός ήχος από το καρμπυρατέρ λίγο περίεργο μου ακούγεται....μήπως είναι από την κεφαλή; Ίσως δεν ξέρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2021 πριν 32 λεπτά, το μέλος Spike28 έγραψε: Α ναι δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχω ιδέα από μηχανάκια και το είπα για τρολλ Μην αρπάζεσαι. Εδώ μέσα γενικά όλοι λίγο-πολύ "πειράζουμε", δεν το λέμε κακοπροαίρετα με σκοπό την προσβολή. Αλλά δεν απάντησες σε αυτό που είπα πριν, μήπως έχεις βάλει χοάνη στο μηχανάκι; Γιατί τότε ναι θα κάνει θόρυβο γενικά....αν θες βάλε και κάνα βίντεο να το ακούσουμε. Επίσης, σε τυχόν μελλοντικά τεχνικά θέματα, το forum έχει και κατηγορία για μηχανικά προβλήματα σε μικρά μοτέρ. Βάζε τα εκεί αν είναι για να είναι καλά οργανωμένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spike28 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2021 πριν 14 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Μην αρπάζεσαι. Εδώ μέσα γενικά όλοι λίγο-πολύ "πειράζουμε", δεν το λέμε κακοπροαίρετα με σκοπό την προσβολή. Αλλά δεν απάντησες σε αυτό που είπα πριν, μήπως έχεις βάλει χοάνη στο μηχανάκι; Γιατί τότε ναι θα κάνει θόρυβο γενικά....αν θες βάλε και κάνα βίντεο να το ακούσουμε. Επίσης, σε τυχόν μελλοντικά τεχνικά θέματα, το forum έχει και κατηγορία για μηχανικά προβλήματα σε μικρά μοτέρ. Βάζε τα εκεί αν είναι για να είναι καλά οργανωμένο. ναι φιλε μου εχω βαλει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2021 (τροποποιήθηκε) Ναι, οι φιλτροχοάνες στις χαμηλές προς μεσσαιές στροφές κάνουν έναν θόρυβο που μοιάζει με μεταλλικός. Το οποίο δεν σημαίνει κάτι, είναι απλά το καρμπυρατέρ που τραβάει αέρα. Μήπως, λέω εγώ τώρα, ακούς αυτό και νομίζεις ότι έχει πάθει κάτι; Δοκίμασε με φιλτροκούτι (που είναι αθόρυβο ουσιαστικά) να δεις μήπως ακούγεται. Αν ακούγεται πάλι, βλέπουμε. Για τι μηχανάκι μιλάμε; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2021 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spike28 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Ναι, οι φιλτροχοάνες στις χαμηλές προς μεσσαιές στροφές κάνουν έναν θόρυβο που μοιάζει με μεταλλικός. Το οποίο δεν σημαίνει κάτι, είναι απλά το καρμπυρατέρ που τραβάει αέρα. Μήπως, λέω εγώ τώρα, ακούς αυτό και νομίζεις ότι έχει πάθει κάτι; Δοκίμασε με φιλτροκούτι (που είναι αθόρυβο ουσιαστικά) να δεις μήπως ακούγεται. Αν ακούγεται πάλι, βλέπουμε. Για τι μηχανάκι μιλάμε; Φιλε αυτο που λες θα ειναι γιατι δεν πολυ ξερω απο μηχανακια και ηθελα να μαθω τι ειναι επειδη μου ακουγοταν λιγο περιεργο. Daytona DY με λιφαν 110 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2021 (τροποποιήθηκε) Ωραία, επειδή φίλος έχει Sprinter 50 με Lifan 110 και φιλτροκούτι, κατά 90% το φιλτροκούτι του DY θα ταιριάζει και στο καρμπ του Lifan. Βάλτο λοιπόν (δεν είναι δύσκολο) και δοκίμασε ξανά. Αν δεν ακούγεται τίποτα τότε δεν θα έχεις να ανησυχείς για κάτι. Γιατί νέο μοτέρ άστρωτο με 300χλμ να κουδουνίζει λίγο περίεργο μου ακούγεται. Πόσο μάλιστα στα λιφαν 110 που βγήκανε και σε γενικές γραμμές αξιόπιστοι κινητήρες. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2021 από τον ShapeshifterGR98 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος Spike28 έγραψε: Α ναι δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχω ιδέα από μηχανάκια και το είπα για τρολλ Ίσως δεν ξέρω.. Κατανοώ ότι πολλοί επισκέπτες του MyBike δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις, αλλά και κάποια μέλη αυτού του φόρουμ, που γνωρίζουν αρκετά πράγματα, δεν έχουν τη δυνατότητα τηλεδιαγνωσης, ειδικά όταν η περιγραφή του προβλήματος είναι ασαφής. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2021 Είναι σαν να πηγαίνεις στον γιατρό και να λες "πονάω"....να σε ρωτήσει που και να πεις "κάπου στο σώμα μου" Αλλά οκ, και εγώ πιο παλιά δεν ήξερα σχεδόν τίποτα απο μηχανάκια....όχι ότι τώρα είμαι θεός. Πάντως το παπί, επαναλαμβάνω, αποτελεί ένα καλό σχολείο για να μάθεις να ασχολείσαι σιγά σιγά. Είναι μικρογραφίες απο κινητήρες μοτοσυκλέτας αν το καλοσκεφτείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες