Jump to content
Sign in to follow this  
Θοδωρής Μάστορας

Ανακατασκευή σε cafe racer

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη και θέλω πολύ να φτιάξω ένα cafe racer. Γνωρίζει κανείς κάποιον ειδικό που να ασχολείται πολύ καλά με το συγκεκριμένο αντικείμενο; σκέφτομαι κάτι σε Honda ή kawasaki 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλα λογια εχω ακουσει για τον Highlander. Εχω φιλο που εκανε δυο μηχανες εκει και ηταν ευχαριστημενος, απο το αποτελεσμα και απο την τιμη.

Υπαρχουν επισης και οι Adrenaline Junkies. Επισης εχω ακουσει καλα λογια, ξερουν καλα το αντικειμενο. Και αν δεις καποια μηχανακια τους ειναι οντως προσεγμενη η δουλεια τους. Εχω την εντυπωση οτι εκει οι τιμες ειναι λιγο πιο ανεβασμενες, αλλα χωρις να ειμαι και σιγουρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε:

Καλα λογια εχω ακουσει για τον Highlander. Εχω φιλο που εκανε δυο μηχανες εκει και ηταν ευχαριστημενος, απο το αποτελεσμα και απο την τιμη.

Υπαρχουν επισης και οι Adrenaline Junkies. Επισης εχω ακουσει καλα λογια, ξερουν καλα το αντικειμενο. Και αν δεις καποια μηχανακια τους ειναι οντως προσεγμενη η δουλεια τους. Εχω την εντυπωση οτι εκει οι τιμες ειναι λιγο πιο ανεβασμενες, αλλα χωρις να ειμαι και σιγουρος.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος Θοδωρής Μάστορας έγραψε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!! 

Παρακαλώ. Κράτα μας ενήμερους... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα