Θοδωρής Μάστορας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2021 Καλησπέρα σας. Βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη και θέλω πολύ να φτιάξω ένα cafe racer. Γνωρίζει κανείς κάποιον ειδικό που να ασχολείται πολύ καλά με το συγκεκριμένο αντικείμενο; σκέφτομαι κάτι σε Honda ή kawasaki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2021 Καλα λογια εχω ακουσει για τον Highlander. Εχω φιλο που εκανε δυο μηχανες εκει και ηταν ευχαριστημενος, απο το αποτελεσμα και απο την τιμη. Υπαρχουν επισης και οι Adrenaline Junkies. Επισης εχω ακουσει καλα λογια, ξερουν καλα το αντικειμενο. Και αν δεις καποια μηχανακια τους ειναι οντως προσεγμενη η δουλεια τους. Εχω την εντυπωση οτι εκει οι τιμες ειναι λιγο πιο ανεβασμενες, αλλα χωρις να ειμαι και σιγουρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θοδωρής Μάστορας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Καλα λογια εχω ακουσει για τον Highlander. Εχω φιλο που εκανε δυο μηχανες εκει και ηταν ευχαριστημενος, απο το αποτελεσμα και απο την τιμη. Υπαρχουν επισης και οι Adrenaline Junkies. Επισης εχω ακουσει καλα λογια, ξερουν καλα το αντικειμενο. Και αν δεις καποια μηχανακια τους ειναι οντως προσεγμενη η δουλεια τους. Εχω την εντυπωση οτι εκει οι τιμες ειναι λιγο πιο ανεβασμενες, αλλα χωρις να ειμαι και σιγουρος. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος Θοδωρής Μάστορας έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!! Παρακαλώ. Κράτα μας ενήμερους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες