Jump to content
Blaclangel

Αγορά naked

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, θέλω μια βοήθεια για το τι προτείνεται σε έναν αρχάριο προς μηχανή μεγάλου κυβισμού.Έχω οδηγήσει Μέχρι 125 150κυβικα παπάκια.. Είμαι 34 χρόνον και θα ήθελα να πάω σε κάποιο naked, τώρα αν θα πηγαίνω ταξίδια 2 3 το χρόνο, όχι μεγάλα ας πούμε μέχρι 300 χιλιόμετρα.. Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να σου πω μονο αυτο και τίποτα αλλο μιας και γυμνα ειχα για χρόνια, η Εθνική και ο αερας θα ειναι ο χειρότερος εχθρό σου, τα κυβικά και η ιπποδύναμη της μοτοσυκλέτας σου θα πανε στράφι.

Το έγραψα γιατί είπες για ταξίδια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι δεν κοιτάω μέχρι 150,απλα έχω εμπειρία από 150 κυβικά.. Όταν λέω ταξίδια αυτό θα τύχει για 1 2 φορές το χρόνο και Μαξ 300 χιλιόμετρα ταξιδι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θες να πεις τι δίπλωμα έχεις και πόσα θες να δώσεις; Γατί "μεγάλου κυβισμού" σημαίνει για μένα 900 κυβικά και πάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απεριόριστο διπλωνα. Θα ήθελα να μου προτείνεται σχετικά με την εμπειρία μου που είναι μέχρι 150 κυβικά, παραπάνω δεν έχω οδηγήσει.. Ευχαριστω 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπάτζετ ?

Ενδεικτικά Ρίξε ένα μάτι 

Kawasaki Versys 300 , Ktm adventure 390, honda cb 500 x σε καινούργια.

Μεταχειρισμένα είναι άλλη ιστορία.

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστά δεν έγραψα.. 3κ έλεγα για μεταχειρισμένο, είδα και το duke 390 Kai to ninja 300 αν λες αυτό, αλλά νομίζω πολύ μικρά, γιαυτό που το θελω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λέω αυτά, λέω τίς "touring"/ον οφφ εκδόσεις τους.

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω κάτι σε naked αδερφέ, έβλεπα το kawasaki το z650 αλλά μου φάνηκε πάει σαν τα 400αρια,εκτος άμα κάνω λάθος τι να πω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 31 λεπτά, το μέλος Blaclangel έγραψε:

Θέλω κάτι σε naked αδερφέ, έβλεπα το kawasaki το z650 αλλά μου φάνηκε πάει σαν τα 400αρια,εκτος άμα κάνω λάθος τι να πω

Όχι με συγχωρείς εγώ δεν διάβασα καλά το θρεντ.

Με μπέρδεψε το ταξίδια.

Όχι δεν κάνεις λάθος για αυτά μιλούσα.

:thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μοναδική μου εμπειρία στην κατηγορία των naked ήταν ένα Hornet, δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω πολλά μαζί του, αλλα δεν χρειάστηκε πολύ για να καταλάβω ότι μετά τα 120-130 τρως ξύλο από τον αερα ( το δικό μου είχε και μια κοντή ζελατίνα ) αυτό έχει ως συνέπεια να μην μπορείς να χρησημοποιησεις τις δυνατότητες που έχει το μοτέρ σε ταξίδι.

Στην καθημερινή χρήση δεν είχα πρόβλημα.

Αν συμβιβάζεσαι να ταξιδεύεις με 120 τότε να πάρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ όλους, δεν με πειράζει να ταξιδεύω με 130 140,απλα θέλω να είναι και για συνοδηγό.. Και ένα άλλο είναι η εμπειρία μου με μεγάλου κυβισμού μηχανές, εμπειρία έχω απο 150 κυβικά.. Αυτά ευχαριστώ και παλι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γυμνό με δεύτερο άτομο έχει πολλούς στροβιλισμούς για τον πίσω. Ακόμα και καλό αεροδυναμικά κράνος να έχει θα υποφέρει, το κεφάλι θα πηγαίνει συνεχώς πέρα δώθε. 

Επιπλέον σε πολλά γυμνά με δύο άτομα δεν μένει χώρος για αποσκευές. Και άντε τα πιο σύγχρονα έχουν αναμονή για βάσεις, τα παλιά ούτε καν αυτό. 

Μόνος θα σου έλεγα κάνεις άνετα μια διαδρομή 300 χιλιομέτρων, αλλά με δύο θα υποφέρεις χωρίς λόγο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 57 λεπτά, το μέλος Blaclangel έγραψε:

Ευχαριστώ όλους, δεν με πειράζει να ταξιδεύω με 130 140

Το 130-140 θα σου γυμνασει το σβερκο για τα καλα, το 120 που ειπα πιο πανω ειναι "ταβανι" για συνεχομενο ταξιδι, αλλο να βγεις για λιγα δευτερολεπτα να προσπερασεις με 140.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μια ερώτηση μήπως ξέρετε, βλέπω πολλά mt03 660 κυβικά, και με διπλή εξάτμιση πίσω.. Τι φάση εγώ ξέρω είναι 300 κάτι κυβικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 10 ώρες, το μέλος Blaclangel έγραψε:

Και μια ερώτηση μήπως ξέρετε, βλέπω πολλά mt03 660 κυβικά, και με διπλή εξάτμιση πίσω.. Τι φάση εγώ ξέρω είναι 300 κάτι κυβικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα