ItsZer0 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2021 Καλησπέρα καβαλάω εδώ και πολύ καιρό ένα modenas kriss ii μοντέλο του 05 και του έχω βάλει μια trioval vpr. Το έχω ποιο πολύ για χαλαρές βόλτες και τελευταία θέλω να το πειράξω λίγο και θέλω γνώμες και απόψεις για το τι να του κάνω. Ευχαριστώ εκ τών προτέρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.748 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2021 (τροποποιήθηκε) Να αφήσεις το μοτέρ του μανίσιο. Όχι σοβαρά, μην μπεις στον κόπο να μπλέξεις με κυλινδροπίστονα και εκκεντροφόρους κλπ κλπ. Το κόστος θα είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με το όποιο παραπάνω γκάζι δεις. Το οποίο και θα βαρεθείς μετά απο κανά μισό χρόνο και θα θες πιο γρήγορο μοτό. Και χάνεις και αξιοπιστία. Γνώμη μου, αφού έβαλες την εξάτμιση, μπορείς να βρεις και ένα πιο ελεύθερο φίλτρο και μετά να ρυθμίσεις καλά το καρμπυρατέρ σου για τα νέα δεδομένα εισαγωγής-εξαγωγής, δηλαδή να δώσεις λίγο παραπάνω καύσιμο (ή αλλάζεις ζιγκλέρ, το δοκιμάζεις και βλέπεις). Εγω τουλάχιστον στην θέση σου αυτό θα έκανα...οτιδήποτε περισσότερο σε παπί το θεωρώ waste of money. Εσυ με το καρμπυρατέρ είσαι και τυχερός, μπορείς να παίξεις με τα μείγματα σπίτι σου, εμείς με τα Injection, που είτε με εξάτμιση είτε χωρίς είμαστε πάντα με την ίδια στοκ ρύθμιση εγκεφάλου και πρέπει να σκάσουμε 200κατι € για πρόγραμμα τι να πούμε; Fun fact: ούτε το πρόγραμμα σε παπί αξίζει....το δικό μου πχ με εξάτμιση και πρόγραμμα απο 10 άλογα γίνεται στην καλύτερη 11.2, τι να κλάσει; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2021 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες