Ganja Senpai 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2021 Εχω ενα Daytona DY100 2014. Πραγματικά τα φώτα του ειναι για τα πανηγύρια. Σκευτομουν να αγορασω λαμπα led οποτε τοποθέτησα μια H4 απο φιλο με πατεντα και τρεμοπαιζει στο ρελαντί (λογικό). Υπάρχει τρόπος να σταθεροποιήσω το ρεύμα έτσι ώστε να μην τρεμοπαιζει η λάμπα χωρίς να χρειαστεί να γυρίσω την παροχή ρεύματος απο το βολαν στη μπαταρια. Οποιαδήποτε πατέντα ευπρόσδεκτη. Θα εβαζαν την τυπου xenon της osran μιας και ειναι απτις καλύτερες επιλογές οπως ειναι από μαμά αλλα δεν αρκεί. Οι δρόμοι της Κέρκυρας ειναι χαλι θελω να βλεπω crystal clear. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.639 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2021 Τα DY100 έβγαιναν μόνο σε καρμπυρατέρ αν δεν κάνω λάθος. Σε όλα τα καρμπυρατέρ μηχανάκια τα LED τρεμοπαίζουν στο ρελαντί. Αναγκαστικά πρέπει να κάνεις μετατροπή τα ρεύματα, δηλαδή να τραβάει απο την μπαταρία για τα φώτα. ΑΝ δεν κάνω λάθος μπορείς να πάρεις ρεύμα και απο τον διακόπτη (το κλειδί με λίγα λόγια). Πάντως αν το κάνεις και θες μια καλή λάμπα, κοίτα για Novsight. Είχε πολύ καλό αποτέλεσμα σε εμένα την νύχτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2021 Δεν μπορείς να σταματήσεις να τρεμοπαίζει το φως καθώς το ρεύμα το τραβάει από την γεννήτρια και όχι απευθείας από την μπαταρία. Ο λόγος είναι ότι τα παπιά έχουν μικρής χωρητικότητας μπαταρία και η λάμπα (ειδικά η πυρακτώσεως) είναι μεγάλη κατανάλωση για παροχή απευθείας από την μπαταρία με αποτέλεσμα την ξελιγώνει αμέσως. Πέρα από αυτό ρόλο παίζει και το κάτοπτρο σαν καθρέφτης, και το φανάρι σαν κατασκευή. Και τα παπιά δεν ψηφίζονται για την ορθή σχεδίαση του μπροστινού φωτιστικού σώματος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.798 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2021 Εγώ όταν χρησημοποιουσα το παπί βράδυ σε δρόμους χωρίς φωτισμό για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά είχα βάλει 2 φθηνά προβολάκια led με παροχή από τη μπαταρία και η νύχτα γινόταν μέρα, αισθητικά μπορεί να μην ήταν ότι καλύτερο, αλλά είχα φώτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ganja Senpai 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2021 Αν χρησιμοποιείσω κατι σαν αυτό θα λύσει το πρόβλημα; Το μαύρο box παιζει να ειναι κάποιος μετατροπεας απο AC σε DC ή πεφτω έξω; Δεν ειμαι και expert στη ηλεκτροτεχνία. Ξέρω οτι θα χρειαστεί πατέντα για την τοποθέτηση αλλα αλλο θέμα αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2021 Καταρχάς τι τύπο λάμπας παίρνει το παπί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ganja Senpai 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2021 πριν 5 ώρες, το μέλος st3li0s έγραψε: Καταρχάς τι τύπο λάμπας παίρνει το παπί? S2, BA20d Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος Ganja Senpai έγραψε: Το μαύρο box παιζει να ειναι κάποιος μετατροπεας απο AC σε DC Ετσι γράφει πάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.798 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος Ganja Senpai έγραψε: Το μαύρο box παιζει να ειναι κάποιος μετατροπεας απο AC σε DC ή πεφτω έξω; Ειναι αυτο που λενε AC/DC Back in Black 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες