gerrypol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2021 Καλησπέρα! Ως νέος οδηγός και καινούριος στο forum θα ήθελα μια καθοδήγηση και μια βοήθεια σχετικά με την επιλογή της πρώτης μηχανής. Είμαι 20 χρονών φοιτητής στην Αθήνα και επιθυμώ να αγοράσω την πρώτη μου μηχανή. Κάτοχος διπλώματος Α2 κατευθύνομαι προς τον κόσμο των naked. Έχω κόλλημα με το 390 αλλά μιας και αποτελεί ένα πολύ δυνατό μηχάνημα θεωρώ πως δεν θα ήταν καλή πρώτη επιλογή. Σκέφτομαι λοιπόν για το duke200 ή το duke250. Τo budget είναι γύρω στα 3000 για μηχανή και καν 500ρι για εξοπλισμό. Σημαντικό να τονίσω ότι πέρα από καθημερινές βόλτες θα το χρησιμοποιώ και για μετάβαση στην σχολή μου (δεν θα περνάω από το κέντρο της Αθήνας ούτε από πολύ πολυσύχναστους δρόμους για να κολλάω ώρες στην κίνηση). Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2021 Επειδή δεν ξέρω ποσό κοστίζει ένα 390 θα σου έλεγα αν μπορείς να βρεις κάποιο σε καλή κατάσταση παρτο, μονοκυλινδρο κάτω από 400cc είναι παπί, το οποίο γκάζι μπορεί να έχει θα το συνηθίσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerrypol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2021 Ακούω διάφορα για το γκάζι του και την ροπή του και η αλήθεια είναι ότι με έχει φοβίσει. Μακάρι να είχα την εμπειρία να το πάρω γιατι ειναι μούνα. Με τα λεφτά που έχω μπορώ να πάρω 390. Πρώτη μηχανή 45 αλογα ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2021 Γύρω στα 42 άλογα τροχό έχει και 3,5 κιλά ροπής, δεν είναι πολλά αλλά θέλουν σεβασμό από κάποιον που δεν έχει εμπειρία, το καλό είναι ότι τα άλογα τα βγάζει στις υψηλές στροφές και όσο δεν ανοίγεις πολύ το γκάζι θα είσαι οκ, για μένα πιο δύσκολο είναι να διαχειριστώ το βάρος και τη γεωμετρία μιας μηχανής παρά το οποίο γκάζι μπορεί να έχει, ευτυχώς που το Duke είναι σχετικά ελαφρύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 106 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2021 Προσωπική άποψη για πρώτη μηχανή, θα μπορούσε να είναι και η Ninja 300, αλλά θες naked εσύ είπες. Μπορείς να δεις σε CBF στα κυβικά που θες, αλλιώς μετά είσαι σε Ευρωπαία. Άλλη πρόταση που έχω για σένα, είναι να δεις στα μεταχειρισμένα με τα χρήματα που διαθέτεις και μέχρι τα κυβικά που θες, να δεις αν σου κεντρίζει κάποιο το ενδιαφέρον. Εμένα πχ μου έχει καρφωθεί το G310 κάνα χρόνο τώρα. Θα δω τι θα κάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2021 Kawasaki Z400 για σένα. 33 ίπποι, naked, Japan, τέλος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2021 Με αυτό το budget, αν θέλεις για καινούργιο, να κοιτάξεις και τα Benelli, φαίνονται αξιοπρεπή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerrypol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2021 Ευχάριστω πολύ για τις απαντήσεις..το 310 παρόλο που είναι πανέμορφο είναι λίγο τσιμπημενο θεωρώ..ενδιαφέρον το ninja εάν και με αυτά τα λεφτά βρίσκω παλαιά μοντέλα ενώ το 390 το βρίσκω μετά από το 2015 σε καλή κατάσταση..για να μου λέτε ότι είναι διαχειρησιμο κάτι θα ξέρετε. Για το duke 200 χωρίς αβσ τι άποψη έχετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2021 πριν 6 λεπτά, το μέλος gerrypol έγραψε: Για το duke 200 χωρίς αβσ τι άποψη έχετε? Πολυ καλυτερο απο ενα παπι για να ξεκινησεις αλλα συντομα θα θελησεις να το αλλαξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerrypol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2021 Αξίζει στα 2.500 για ένα χρόνο.. μεταπώληση μετά ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerrypol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2021 Για kawasaki z250sl τι αποψη εχετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος gerrypol έγραψε: Για kawasaki z250sl τι αποψη εχετε? Κάτσε να μπει ο @pitapola που είναι κάτοχος, το έχει δοκιμάσει εκτενώς σε διαφορετικά περιβάλλοντα και συνθήκες και θα μπορέσει να σου δώσει ολοκληρωμένη και σοβαρή άποψη. Για να σε προϊδεάσω φαίνεται να του άρεσε πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2021 πριν 12 ώρες, το μέλος gerrypol έγραψε: Για kawasaki z250sl τι αποψη εχετε? Καλη επιλογη, μιας και μιλας για οδηγηση στην πολη αν βρεις με abs προτιμησε το. Ειναι μπατζετ κατασκευη και αυτο φαινεται σε αρκετα πραγματακια (καινουριο εκανε καπου 4500€ αλλωστε). Αν αυτο το συνδυασεις με το γεγονος οτι η Kawa ειναι ετσι κι αλλιως ο φτωχος συγγενης των Ιαπωνων, τοτε το Japan της υποθεσης ειναι λιγο σχετικο. Σε σχεση με τα Ινδικα παλι ειναι σιγουρα μια κλαση επανω παντως. Εχει τσαγανο το μοτερακι και ειναι παναλαφρο (βαρος και ογκος απο 125αρι). Για νεο οδηγο θα ειναι ο,τι πρεπει. Παντως και το 390 δε θα το φοβομουν απο πλευρας επιδοσεων σε καμια περιπτωση. Αλλα με το μπατζετ σου θα ψωνισεις απο το κατω ραφι και αυτο ειναι παντα κακη ιδεα (ενα παραπανω για ινδικο ΚΤΜ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες