Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2021 Υπάρχει συνεργείο έντιμο και αξιόπιστο στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων να ελέγξει υποψήφιο μηχανάκι για αγορά. Θα χρειαστεί σωστός έλεγχος και προφανώς θα πληρωθεί για τον χρόνο του. Αν δεν υπάρχει συνεργείο, υπάρχει συμφορουμίτης με κάποια σχετική, εμπειρία γιατί το μηχανάκι είναι λίγο "ύποπτο". Επικοινωνία με π.μ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2021 Υπήρχε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2021 Οχι δεν υπάρχει. Μη περιμένεις πολλα πολλα και ειδικότερα σωστό ελεγχο απο συνεργείο στα Γιάννενα, στείλε μου πμ αν θέλεις να μου πεις λεπτομέρειες μπας και μπορώ να σε βοηθήσω μιας και είμαι απο κει. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pan(dvs) 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2021 Για τι μηχανακι μιλαμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2021 πριν 12 ώρες, το μέλος pan(dvs) έγραψε: Για τι μηχανακι μιλαμε? Έχεις π.μ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2021 Τελικά δεν προλάβαμε, πουλήθηκε. (Better luck next time). Ευχαριστώ όσους έδειξαν ενδιαφέρον και βοήθησαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες