InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2021 Ξέρετε μήπως κανεναν στην Αθήνα που να μπορεί να επισκευάσει τέτοια ζημια με ανθρακωνημα και όχι Inox? Παραθετω φωτογραφίες https://imgur.com/a/7PHbylA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2021 Στους δύο γνωστούς ρώτησες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2021 Στον γνωστό γνωστό δεν θέλω να πάω τον δεύτερο γνωστό δεν τον ξερω… ρώτησα σε έναν καινούριο που άνοιξε τώρα μου είπε 220€ να μου αλλάξει 2 μανίκια έτσι τα αποκαλεί και υαλοβάμβακες Απλά το επισκευάζουν με ινοξ «μανίκι» εγώ θέλω να τα επισκευάσω με ανθρακωνυμα έχουμε κανεναν στα υπόψη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2021 Εχω δύο υπόψη, σου τα στέλνω με pm, μην θεωρηθει διαφήμιση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2021 πολυ περιεργη φθορα για γνησιο τελικο. θα με πεις, δεν ειναι yoshimura η acrapovic, αλλα τοση φθορα? πριν τα επισκευασεις, τσεκαρε αν οντως αξιζουν, μηπως συμφερει να παρεις καλυτερο μεταχειρισμενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2021 Σύνηθες πρόβλημα στις Remus γιαυτο καταργήθηκε κιόλας αυτό το τελικό… Η επισκευή δεν έχει τόσο μεγάλο κόστος,γίνονται λειτουργικές αλλά θα βγει το καρμπόν και θα μπει Ινοξ,εγώ ψάχνω κάποιον ΜΠΑΣ ΚΑΙ γλυτωσουμε το ανθρακωνυμα με κανα μπάλωμα,αλλά δεν… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2021 Αυτοί που κάνουν εξατμίσεις (racetech και raceguns) δεν μπορούν να βάλουν ένα κομμάτι ύφασμα και μετά να περάσουν ρητίνη; Έστω από πάνω από το σπάσιμο μόνο ώστε να μην ανοίξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.886 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος klab έγραψε: Αυτοί που κάνουν εξατμίσεις (racetech και raceguns) δεν μπορούν να βάλουν ένα κομμάτι ύφασμα και μετά να περάσουν ρητίνη; Έστω από πάνω από το σπάσιμο μόνο ώστε να μην ανοίξει. Λογικά όχι γιατί το τελικό είναι Remus, αν ήταν δικό τους θα το έκαναν, ποιος άλλωστε θέλει να τρώει από τα αποφάγια των άλλων... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2021 Την 9/6/2021 at 9:26 ΠΜ, το μέλος klab έγραψε: Αυτοί που κάνουν εξατμίσεις (racetech και raceguns) δεν μπορούν να βάλουν ένα κομμάτι ύφασμα και μετά να περάσουν ρητίνη; Έστω από πάνω από το σπάσιμο μόνο ώστε να μην ανοίξει. Όχι δυστυχώς δεν αναλαμβάνουν τελικά που δεν είναι δίκης τους κατασκευής… Την λύση εν τέλη μου την έδωσε ένα παλικάρι που άνοιξε τώρα μαγαζί και είναι πολύ καλός στην δουλειά του,δεν επισκευαστηκε το carbon όποτε το μαύρο inox τελικά ήταν μονόδρομος… Αρκετα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.886 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2021 Πολυ ωραίο το αποτέλεσμα, το logo της Remus αυτός στο έκανε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 Την 28/6/2021 at 11:00 ΠΜ, το μέλος InTheEnd έγραψε: Όχι δυστυχώς δεν αναλαμβάνουν τελικά που δεν είναι δίκης τους κατασκευής… Την λύση εν τέλη μου την έδωσε ένα παλικάρι που άνοιξε τώρα μαγαζί και είναι πολύ καλός στην δουλειά του,δεν επισκευαστηκε το carbon όποτε το μαύρο inox τελικά ήταν μονόδρομος… Αρκετα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα! ωραια δουλεια , μπραβο , στειλε σε pm τα στοιχεια του , η link αν εχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 Όντως πολύ ωραία δουλειά και να πω την αλήθεια δεν είναι διόλου άσχημο το μαύρο αντί για το carbon. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2021 Την 28/6/2021 at 7:06 ΜΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Πολυ ωραίο το αποτέλεσμα, το logo της Remus αυτός στο έκανε? Όχι,ταμπελάκι είναι το δίνει η Remus σαν ανταλλακτικό. Την 29/6/2021 at 1:48 ΜΜ, το μέλος dankannn έγραψε: ωραια δουλεια , μπραβο , στειλε σε pm τα στοιχεια του , η link αν εχει. Κάτω δεξιά στην φωτογραφία είναι η κάρτα του "GREF INNOVATION" λέγετε,είναι πάλιος βοηθός του Motonio. Την 29/6/2021 at 1:58 ΜΜ, το μέλος A-nik-i έγραψε: Όντως πολύ ωραία δουλειά και να πω την αλήθεια δεν είναι διόλου άσχημο το μαύρο αντί για το carbon. Ασχημό δεν το λες σίγουρα όχι,στην κατάσταση που ήταν τα τελικά,τα επανέφερε σε σημείο για μένα τουλάχιστον 90% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες