Jump to content
spacetrapper

Μπιέλα ή όχι; (Astrea 110)

Recommended Posts

Το παπί μου το είχα πάρει μεταχειρισμένο από ντελίβερι και τώρα έχει 50 χιλιάδες χιλιόμετρα.

Όταν το μηχανάκι είναι κρύο δεν τραβάει καλά και κάνει αυτό το τσαχάλισμα στον κινητήρα. Όταν και ο καιρός είναι κρύος και το βάζω μπρος, το τσαχάλισμα είναι πολύ δυνατό. Μόλις ζεσταθεί όμως, μετά από 5-10 λεπτά οδήγησης ούτε θόρυβο κάνει, ούτε δυσκολέβεται να τραβήξει.

Κάποιοι μηχανικοί μου λένε ότι θα χρειαστεί μπιέλα, κάποιοι άλλοι ότι φταίει η καδένα και κάποιοι άλλοι ότι είναι φυσιολογικό. Εγώ δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ, και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να το αφήσω να προχωρήσει αν όντως έχει θέμα.

Σε αυτό το ηχειτικό ακούγεται πως κάνει όταν το βάζω μπροστά πρώτη φορά στη μέρα ενώ έχει πολύ κρύο καιρό:

https://1drv.ms/u/s!AkKw8yuL_30A1Xo-9ZdlYr1jOkxi?e=8OoQyd

(αν δεν δουλεύει το λινκ πείτε μου)

Ακούγεται πολύ χάλια στο συγκεκριμένο ηχειτικό αλλά παρ όλα αυτά όταν ζεστάθηκε ήταν απολύτως κανονικός ο ήχος του.

Θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη σας μιας και εσείς σίγουρα δεν θέλετε να με κλέψετε😂

Ευχαριστώ

*Edit: το λάδι κινητήρα το αλλάζω κάθε 1000 χιλιόμετρα από τότε που το πήρα (40.000 χιλιόμετρα) και στο ηχειτικό είναι αλλαγμένο

Τροποποιήθηκε από τον spacetrapper

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...