sakispatidis@gmail.com 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2021 Καλησπέρα στην ομάδα είμαι καινούργιο μέλος...έχω κλείσει φέτος για Ικαρία με καράβι από Καβάλα..(δυστυχώς το καράβι από Θεσσαλονίκη μας το κόβουνε στις 6 Ιουνίουο οπότε αναγκαστικά πάω Καβάλα) έχει πάει κανένας από εσάς Ικαρία με μηχανή αν θα μπορούσε να μου πει δυο λόγια τι να προσέξω τι να Κάνω αν έχει καλούς δρόμους και γενικά για το νησί... ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pan(dvs) 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2021 Ειναι ενα μικρο νησι με καλουτσικους δρομους αλλα και κοπαδια απο αγριοκατσικα που μπορει να σου πεταχτουν απο το πουθενα.Το βορειο οδικο δικτυο ειναι πιο ομορφο αλλα αν θυμαμαι καλα ολοι οι δρομοι καμμια εκατοστη χιλιομετρα θα ειναι. Πηγα για δυο μερες και καθησα εικοσιπεντε.Αλλοι πανε για δεκα και φευγουν στις δυο.Αναλογα τι ψαχνει ο καθενας.Οι ανθρωποι εξαιρετικοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 855 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2021 Εκπληκτικό μέρος με μοναδικά τοπία και σημεία. Την είχα γυρίσει μαζί με την κοπέλα μου πριν μια δεκαετία περίπου. Να επισκεφθείτε οπωσδήποτε το φράγμα. Ο δρόμος μετά το φράγμα είναι χωματόδρομος, κάπως δύσκολος, αλλά θα σας ανταμείψει με εικόνες που θυμίζουν μέρη σαν το... Μεξικό Κλασικά μια επίσκεψη στην γνωστή παραλία Σεϋχέλλες η οποία άλλαξε λίγο μορφολογικά λόγω μιας κατολίσθησης. Τώρα δεν μου έρχονται στο μυαλό και άλλα μέρη γιατί δεν με βοηθά η μνήμη μου αλλά πρέπει να την γυρίσετε όλη είναι εκπληκτικός τόπος 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotirisxt 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 Έρωτας αυτό το νησί είχα πάει 7 φορές και οι 6 ήταν συνεχόμενες....Οταν πήγα στην Λαγκαδά το 15αυγουστο απλά έπαθα πλάκα και από το κλίμα και από τον κόσμο λέω αυτό δεν είναι πανυγήρι αυτό είναι παρταρα...Εντονη ζωή είναι στον Αρμενιστή και Ράχες και όλη η πλευρά από εκεί Κάθε μέρα και άλλο πανυγήρι στα χωριά, Το νησί έχει δύο λιμάνια τον Εύδηλο και Άγιο Κυρηκο πιστεύω πως κάθε άνθρωπος πρέπει να πάει στην Ικαρία φιλοκαρδοι άνθρωποι που έχουν τους δικούς τους ρυθμούς και καλά κάνουν...Η πιο διάσημη παραλία είναι οι Σεϋχέλλες, Ακαμάτρα και Ράχες για βραδινή διασκέδαση ο Άγιος Κυρηκος προτείνεται για πιο χαλαρούς ρυθμούς και εννοείται το must είναι τα πανηγύρια με το μεγαλύτερο την Λαγκαδά το 15αυγουστο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες