mallllias 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2021 Καλησπερα σε ολους! Ενα μικρο βιντεακι με ενα τρακτερ με σιδερενιες ροδες. Μια μετατροπη απο, κανονικες ροδες σε σιδερενιες ,για να μπορει να μπαινει σε εκτασεις με νερο για την καλλιέργεια ρυζιού. Μια μετατροπη που μερικοι ισως δεν εχετε δει, ισως! εδω το βιντεακι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2021 (τροποποιήθηκε) www.mybike.gr =/= www.totraktermou.gr Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2021 από τον costikos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος mallllias έγραψε: Καλησπερα σε ολους! Ενα μικρο βιντεακι με ενα τρακτερ με σιδερενιες ροδες. Μια μετατροπη απο, κανονικες ροδες σε σιδερενιες ,για να μπορει να μπαινει σε εκτασεις με νερο για την καλλιέργεια ρυζιού. Μια μετατροπη που μερικοι ισως δεν εχετε δει, ισως! εδω το βιντεακι Αν και μικρός ζούσα σε αγροτική περιοχή, τέτοιο μηχάνημα έτυχε να συναντήσω στα 25 μου. Κάηκα λίγο μέχρι να καταλάβω τι κάνει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2021 Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ οι τροχοί είναι στενοί και περπατάει μέσα στη λάσπη δεν βουλιάζει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2021 τα βλεπω ακομα και τωρα,τα χρησιμοποιουν στις καλλιεργιες ρυζιου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2021 (τροποποιήθηκε) Εγώ το περίμενα. Αμαρτία δεν έχω, την είχα δει την πορεία, το περίμενα οτι εκεί θα το πάνε. Μετά τις ορθογώνιες, παντελώς αντιαεροδυναμικές αλουμινένιες βαλίτσες των μοτοτρακτέρ, άχαρης χοντρο-αισθητικής τύπου κουτί εφοδίων στο αμπάρι στο Star Trek Enterprise, τώρα και σιδερένιες ρόδες. Είναι να το έχει ο Γερμανός με την αισθητική ρε παιδί μου. Δυο κυλίνδρους να ξέχουν στα πλάγια, και θα πουλήσει σαν τρελό κι αυτό (χωρίς παντελώς κανένα πραγματικό λόγο, αλλά μην δίνεις σημασία). Σοβαρά τώρα, εμένα μου άρεσε η μουσική. Το άφησα να παίζει και έβαλα την εικόνα στο mute. Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2021 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2021 Αυτό για τις βαλίτσες, τους κυλίνδρους και την αισθητική των Γερμανών είναι υποκειμενικό, περί ορέξεως που λένε, τώρα οι σιδερένιοι τροχοί έχουν μπει για να εξυπηρετήσουν μια κατάσταση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες