Don 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2021 Καλησπέρα σας αρχικά, ειμαι 18 χρονων και εχω σκοπο φετος το καλοκαιρι να αγορασω αφου δουλεψω ενα μηχανακι. Εχω οδηγησει αρκετες φορες το varadero το χιλιαρι του πατερα μου και ποολλες φορες παπακια φιλων και καθε καλοκαιρι τα τελευταια 3 χρονια οδηγαω για κανα μηνα το στρογγυλοφαναρο στο εξοχικο μου.. Το θεμα ειναι οτι γουσταρω πολυ τις μοταρντ και δεν μου παει η καρδια τα χρηματα που θα μαζεψω το καλοκαιρι να τα δωσω για κατι που δεν θα μου αρεσει.. Ετσι σκεφτομαι να παρω ενα xt 500e. Εχω καλη κυκλοφοριακη παιδεια και γενικα ειμαι πολυ προσεκτικος. Θελω γνωμες. Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2021 Αυτό είναι Α2, ίσως και Α κατηγορία. Στα 18 βγάζεις Α1. τί θα τους πείς όταν σε σταματήσουν;; Οτι ξέρεις από varadero;; Να πάει στη σωστή κατηγορία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2021 Καλό σχολείο το συγκεκριμένο αλλά ώς εκει. Οικονομικό, μανιτζιβελο μέσα στη κίνηση, βρίσκεις ανταλλακτικά ακομη και σε περιπτερο, και...Αυτά. Καμμία σχέση με το βαραντέρο του πατέρα σου, ούτε σε γκάζια, αλλά ούτε και σε κατανάλωση και σπιρτάδα. Για να έχει ο πατέρας σου και να χρησιμοποιεί μότα, άρα είναι μοτοσυκλετιστής και είναι μεγάλες οι πιθανότητες όντως να έχεις κυκλοφοριακή παιδεία. Προσωπικά, χωρίς να σε ξέρω, σε πιστεύω. Το μοτάρντ να ξέρεις είναι λιγο πιο ακριβό σε συντήρηση μιας και τα λάστιχα για μοταρντ είναι ακριβότερο (καμποσο) και γενικά η μηχανή σε προδιαθέτει να το μαστιγώνεις λίγο περισσότερο (και άρα ανεβαίνουν καταναλώσεις, γρηγορότερη φθορά σε όλα τα αναλώσιμα κτλ). Είναι σχεδόν απίθανο να βρείς motard σε καλή κατάσταση και όχι πιωμένο/έτοιμο να πει το ποιημα και προσωπικά δε θα το προτιμούσα σε σχέση με ένα μαμα με κανονικές ρόδες. Αν δεν το ξέρεις, ολα τα ΧΤ πρό του ΧΤ660 motard, και άρα το μοντέλο που συζητάμε, δεν έβγαινε ποτέ εργοστασιακά με στρητ λάστιχα. Αρα κάποιος κάγκουρας το έκανε μοταρντ και άρχισε να το πριονίζει. Σκέψου και επέλεξε οτι θές με το καλό, και γρήγορα δίπλωμα με το που το πάρεις γιατί πλέον τα πράγματα έχουν αγριέψει πολύ και τα προστιμα έχουν πάει στο θεο για να μη πω αλλα πολύ χειρότερα σε περίπτωση ατυχήματος κτλ. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2021 πριν 8 ώρες, το μέλος Don έγραψε: Εχω καλη κυκλοφοριακη παιδεια Κυκλοφοριακή παιδεία μπορεί να έχεις, δίπλωμα για ΧΤ όμως όχι... Παρε κάτι για Α1 να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, μην παιζεις με τις πιθανότητες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 πριν 20 ώρες, το μέλος Don έγραψε: Εχω καλη κυκλοφοριακη παιδεια Μηχανάκι είναι ένα παπί 50ρι, ένα μικρό σκούτερ, γενικά κάτι μικρό. Αυτό σημαίνει η κατάληξη ''-ακι'' στο τέλος. Μηχανάκια τα έλεγαν στην Ελλάδα, τις δεκαετίες μετά τον 2οΠΠ , γιατί οι άνθρωποι ήταν κατά βάση φτωχοί, ξαναφτιάχναν την ζωή τους, και όντως τα δίτροχα που κυκλοφορούσαν ήταν μηχανάκια, που τα είχαν οι άνθρωποι για να κάνουν την δουλειά τους. Τότε, όντως, όλες οι μηχανές, ήταν μηχανάκια. Το να λέμε ΣΗΜΕΡΑ, στο 2021, με τόσες ΜΗΧΑΝΑΡΕΣ εκεί έξω, έναν όρο του 1955 που έχει πάψει πια να ισχύει, δείχνει ότι καμία απολύτως μοτοσυκλετιστική παιδεία έχουμε. Αυτά, προς επιμόρφωση, πάμε στο θέμα. Στην περίπτωσή σου, πάρε κάτι που θα οδηγάς νόμιμα με το δίπλωμα που έχεις. Το ΧΤ500 είναι δίπλωμα Α2, που δεν έχεις στην ηλικία σου, οπότε θα είσαι παράνομος, με ότι αυτό μπορεί να σου παράγει. Αν από την άλλη, είναι να παρανομήσεις, δεν υπάρχει κανένας γενικός λόγος να πάρεις το 500, πάρε το 600 που και πιο διαδεδομένο είναι, και πιο θα βρεις πράγματα για αυτό. Το 500 είχε βγει για την Ελλάδα, επειδή την δεκαετία του 80 και μισό 90, οι μοτοσυκλέτες άνω των 500 κυβικών είχαν ετήσιο φορολογικό τεκμήριο διαβίωσης, και η Yamaha είχε βγάλει το 500 να γλυτώσουν το τεκμήριο όσοι ήθελαν ΧΤ. Σήμερα δεν υπάρχει τεκμήριο διαβίωσης στις μοτοσυκλέτες, άρα δεν συντρέχει λόγος για το 500, έχει πάψει ο λόγος υπαρξής του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 πριν 35 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Τότε, όντως, όλες οι μηχανές, ήταν μηχανάκια. Εε ωπα, ξέρεις πόσα BMW R25/R55 κυκλοφορούσαν τότε; Αν και δε διαφωνώ, σήμερα τα λέμε όλα μηχανάκια χαϊδευτικά. Στο XT το κολοκοτρωνέικο, το ποιό κατάλληλο χαϊδευτικό είναι το "ματρακάς". Που το θυμήθηκε το παιδί.... Μάλλον επειδή ιιιισως είναι Α2; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Μηχανάκι είναι ένα παπί 50ρι, ένα μικρό σκούτερ, γενικά κάτι μικρό. Αυτό σημαίνει η κατάληξη ''-ακι'' στο τέλος. Μηχανάκια τα έλεγαν στην Ελλάδα, τις δεκαετίες μετά τον 2οΠΠ , γιατί οι άνθρωποι ήταν κατά βάση φτωχοί, ξαναφτιάχναν την ζωή τους, και όντως τα δίτροχα που κυκλοφορούσαν ήταν μηχανάκια, που τα είχαν οι άνθρωποι για να κάνουν την δουλειά τους. Τότε, όντως, όλες οι μηχανές, ήταν μηχανάκια. Το να λέμε ΣΗΜΕΡΑ, στο 2021, με τόσες ΜΗΧΑΝΑΡΕΣ εκεί έξω, έναν όρο του 1955 που έχει πάψει πια να ισχύει, δείχνει ότι καμία απολύτως μοτοσυκλετιστική παιδεία έχουμε. Αυτά, προς επιμόρφωση, Σοβαρα τωρα???? εγω δηλαδη που τα μηχανακια μου...εεε συγγνωμη, τις μοτοσυκλετες μου παντα (και ακομα) τις λεω μηχανακια παει να πει οτι απολυτως καμια μοτοσυκλετιστικη παιδεια εχω, μαλλον θα επρεπε να αρχισω να την λεω ΜΗΧΑΝΑΡΑ και ξαφνικα να αποκτησω πληθωρα μοτοσυκλετιστικης παιδειας... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Μηχανάκι είναι ένα παπί 50ρι, ένα μικρό σκούτερ, γενικά κάτι μικρό. Αυτό σημαίνει η κατάληξη ''-ακι'' στο τέλος. Μηχανάκια τα έλεγαν στην Ελλάδα, τις δεκαετίες μετά τον 2οΠΠ , γιατί οι άνθρωποι ήταν κατά βάση φτωχοί, ξαναφτιάχναν την ζωή τους, και όντως τα δίτροχα που κυκλοφορούσαν ήταν μηχανάκια, που τα είχαν οι άνθρωποι για να κάνουν την δουλειά τους. Τότε, όντως, όλες οι μηχανές, ήταν μηχανάκια. Το να λέμε ΣΗΜΕΡΑ, στο 2021, με τόσες ΜΗΧΑΝΑΡΕΣ εκεί έξω, έναν όρο του 1955 που έχει πάψει πια να ισχύει, δείχνει ότι καμία απολύτως μοτοσυκλετιστική παιδεία έχουμε. Αυτά, προς επιμόρφωση, πάμε στο θέμα. Εσύ τότε με τόσα χόνδα, όλα μηχανάκια είναι δλδ. Και που ορίζεται η μοτοσυκλετιστική παιδεία να πάω να διαβάσω τι είναι, γιατί μάλλον δεν έχω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος Ravendark έγραψε: γιατί μάλλον δεν έχω. ΤΙ;;;;;;; ΚΙ ΕΣΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΣ;;;;;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 Σορρυ παίδες, δεν ακούω hip hop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Μηχανάκι είναι ένα παπί 50ρι, ένα μικρό σκούτερ, γενικά κάτι μικρό. Αυτό σημαίνει η κατάληξη ''-ακι'' στο τέλος. Μηχανάκια τα έλεγαν στην Ελλάδα, τις δεκαετίες μετά τον 2οΠΠ , γιατί οι άνθρωποι ήταν κατά βάση φτωχοί, ξαναφτιάχναν την ζωή τους, και όντως τα δίτροχα που κυκλοφορούσαν ήταν μηχανάκια, που τα είχαν οι άνθρωποι για να κάνουν την δουλειά τους. Τότε, όντως, όλες οι μηχανές, ήταν μηχανάκια. Το να λέμε ΣΗΜΕΡΑ, στο 2021, με τόσες ΜΗΧΑΝΑΡΕΣ εκεί έξω, έναν όρο του 1955 που έχει πάψει πια να ισχύει, δείχνει ότι καμία απολύτως μοτοσυκλετιστική παιδεία έχουμε. Αφού άνοιξε η αυτή κουβέντα ... όπως είναι "λάθος" να πούμε μηχανάκι , λάθος είναι και η χρήση της λέξης <<μηχανή>> . Μηχανή είναι ένας κινητήρας , μηχανή είναι ένα αλυσοπρίονο , μηχανή είναι ένας αναδευτήρας κονιαμάτων κλπ. Το <<μηχανοκίνητο δίκυκλο>> ταιριάζει καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 Α. Τράπ Β. Αλλο θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 Μέταλ μόνο ρε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 Εδώ θα βρούμε τραγούδια για μοτοσακό; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Το να λέμε ΣΗΜΕΡΑ, στο 2021, με τόσες ΜΗΧΑΝΑΡΕΣ εκεί έξω, έναν όρο του 1955 που έχει πάψει πια να ισχύει, δείχνει ότι καμία απολύτως μοτοσυκλετιστική παιδεία έχουμε. Σήμερα δεν υπάρχει τεκμήριο διαβίωσης στις μοτοσυκλέτες, άρα δεν συντρέχει λόγος για το 500, έχει πάψει ο λόγος υπαρξής του. Σε ότι αφορά το επάνω κομμάτι της παράθεσης, να επισημάνω οτι ούτε εγώ έχω μοτοσυκλετιστική παιδεία μιας κι εγώ μηχανάκια τα λέω μετά απο 20 χρόνια αλλά και να είχα, δεν νομίζω οτι κάποιος σε κάποιο φόρουμ θα το κρίνει απο ένα πόστ. Εγώ απλώς μηχανόβιος (όχι ... ΄΄μοτοσυκλετιστής΄΄) με μηχανάκια είμαι και τσουλάω που και που Σε ότι αφορά το δεύτερο κομμάτι της παράθεσης, αν έχει πάψει ο λόγος ύπαρξης του ΧΤ 500Ε, γιατί γίνεται ΧΑΜΟΣ απο καινούρια μοντέλα στα 300 με 500cc?! Μήπως διατυπώνεις λάθος αυτό που θες να πείς? Τέλος, το παλικάρι έκανε μια ερώτηση. Αν έχουμε κάτι να απαντήσουμε επι του θέματος, το απαντάμε. Ενήλικος είναι ότι γουστάρει θα κάνει και δε θα ζητήσει έγκριση απο κανέναν τυχάρπαστο όπως εμένα πχ για το τι θα κάνει με το δίπλωμα. Και κακώς αναφέρθηκα κι εγώ...Το πολύ πολύ αν πέσει πάνω μου να τον βάλω να πληρώνει μια ζωή (γιατί αυτό θα συμβεί φίλε don αν χτυπήσεις κανέναν χωρίς να έχεις δίπλωμα...) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες