ItsZer0 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 Καλησπέρα είμαι καινούργιος στον χώρο του motocross και ήθελα από μικρός να ασχοληθώ, πρόσφατα ο πατέρας μου απέκτησε ένα kx 250 και αγόρασα και εγώ εξοπλισμό και είχα την πρώτη μου εμπειρία με το χώμα. Μετά από πολλές βόλτες (Με φουλ εξοπλισμό εννοείται) αποφάσισα πως θέλω να πάρω και εγώ ένα δικό μου και να ασχοληθώ λίγο παραπάνω αλλά παρόλα αυτά δεν ξέρω τι παίζει τα μοντέλα είναι πάρα πολλά. Όλοι λένε πως το δίχρονο είναι ο καλύτερος δάσκαλος αλλά με έχουν γλυκάνει τα 250 τετράχρονα καρμπυρατέρ, αλλά μου έχουν πει αν είναι να πάρω τετράχρονο να κοιτάξω μόνο injection αλλά δεν υπάρχει ρευστό για ένα τέτοιο . Και έχω μαζέψει γύρο στα 2.5 χιλιάρικα χωρίς να ξέρω τι να πάρω. Κάποια βοήθεια από τους παλιούς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 Τα 2,500 είναι λίγα για 4τ. Αν το πάρεις πιθανώς να θέλει αλλα τόσα για να ξαναγίνει μηχανάκι. Εκτός αν βρεις κάποιο πιο παλιό, πριν το 2010 ,από πρόσφατη ανακατασκευή που λίγο χλωμό. Κοιτούσα και εγώ τι παίζει ώστε να ξεκινήσει κάποιος mx και από αυτά που διάβασα οι περισσότεροι λένε 125-150 2t και 250 4τ για ενήλικες αρχαριους . Στα 250 4t το ίντερνετ ψηφίζει Yamaha yz 250f και ktm excf. Tο ίδιο και στα 125 2τ. Εν ολίγοις αν θες 4τ το οποίο δεν θέλει μαζεματα το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να ανεβάσεις το μπάτζετ σου αλλά 1000 -1500ε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 Πίστα έχει κοντά σου? Τι ηλικία έχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ItsZer0 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 Ναι έχω πίστα κοντά μου είμαι 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 Γνώμη μου είναι να πάρεις ένα δίχρονο που είναι λίγο πιο safe επιλογή σε σχέση με ένα “άγνωστης προέλευσης” τετράχρονο. Για τα κυβικά... σίγουρα με το 125 θα μάθεις να πηγαίνεις τέρμα σε σχέση με ένα 250, από την άλλη η πίστα στην οποία θα το πηγαίνεις τι χαρακτηριστικά έχει? αν είναι μια μεγάλη πίστα με ευθείες που μπορείς να ανοίξεις τέρμα γκάζι στο 250 τότε και τα 250αρια μπαίνουν στο παιχνίδι, αν είναι μικρή/σφιχτή τότε το 125 είναι καλή επιλογή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ItsZer0 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Γνώμη μου είναι να πάρεις ένα δίχρονο που είναι λίγο πιο safe επιλογή σε σχέση με ένα “άγνωστης προέλευσης” τετράχρονο. Για τα κυβικά... σίγουρα με το 125 θα μάθεις να πηγαίνεις τέρμα σε σχέση με ένα 250, από την άλλη η πίστα στην οποία θα το πηγαίνεις τι χαρακτηριστικά έχει? αν είναι μια μεγάλη πίστα με ευθείες που μπορείς να ανοίξεις τέρμα γκάζι στο 250 τότε και τα 250αρια μπαίνουν στο παιχνίδι, αν είναι μικρή/σφιχτή τότε το 125 είναι καλή επιλογή. Είναι σχετικά σφιχτή σαν πίστα αλλά το θέλω να πηγαίνω και σε ποιο μεγάλες πίστες άρα μάλλον ένα 250 δίχρονο θα ήταν καλύτερο ίσως ; Έχουμε καμία συγκεκριμένη πρόταση τα ktm έχω ακούσει είναι καλά 2χρονα και πως τα yamaha τα 250 τρώνε το σασμάν, τώρα δεν ξέρω . Καμία πρόταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 250 δίχρονο μάλλον είναι παραπάνω από όσο θα χρειαστεί ένας πρωτάρης. Ktm 125 sx Yamaha yz 125 Yamaha yz 250 f Ktm 250 sxf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ItsZer0 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος Denzo έγραψε: 250 δίχρονο μάλλον είναι παραπάνω από όσο θα χρειαστεί ένας πρωτάρης. Ktm 125 sx Yamaha yz 125 Yamaha yz 250 f Ktm 250 sxf Εντάξει ευχαριστώ πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2021 οποιοδηποτε 125 διχρονο απο τις 4 japan εταιριες ή κτμ. οτιδήποτε άλλο αυξάνεις πιθανότητες τραυματισμού τσέπης/σώματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ItsZer0 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2021 Την 15/5/2021 at 2:25 ΠΜ, το μέλος Denzo έγραψε: 250 δίχρονο μάλλον είναι παραπάνω από όσο θα χρειαστεί ένας πρωτάρης. Ktm 125 sx Yamaha yz 125 Yamaha yz 250 f Ktm 250 sxf Να κοιτάξω για μοντέλα με καρμπ η να δω μονο injection στα 4χρονα ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2021 Με το μπάτζετ που έχεις, δε σε παίρνει να μην κοιτάς και τα κάρμπ. Δεν είναι οτι είναι αναξιόπιστα η τίποτα τέτοιο, απλά αν μπεις σε ρυθμίσεις είναι λίγο πονοκέφαλος. Τίποτα το τραγικό η αξεπέραστο πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες