ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 Καλημέρα στην ομάδα! Μετά απο 4 χρόνια αμηχανος μου φαίνεται ότι δεν μπορώ να αντέξω αλλά! Είχα γυμνο μέχρι που το έδωσα γτ μ εχω ευαισθησία κυρίως ώμο-πλάτη από τον αερα και κάθε φορά που πήγαινα βόλτα δεν μπορούσα να στριψω αριστερά και δεξιά (κλαμα! ) Σκέφτομαι να δοκιμάσω να πάρω κανα μηχανάκι που θα έχει καλή ανεμοκαλυψη μήπως και βολευτώ! Οι πρώτες κυρίες που μου έρχονται στο μυαλό είναι varadero, tdm και Tiger Budget 5000 Υψος αναβάτη 1.73.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 Αν έχεις κάποιο μυοσκελετικό πρόβλημα, το καλύτερο θα ήταν να πάρεις κάτι όσο πιο ελαφρύ συνολικά και με λιγότερη δύναμη στο τιμόνι γίνεται. Δεν έχω καταλάβει όμως, τι πρόβλημα έχεις, έχεις μυοσκελετικό πρόβλημα και το κούνημα του αέρα στο εντείνει; Παθαίνεις ψύξεις από τον αέρα εύκολα (απλά,ντύσου σε αυτήν την περίπτωση). Κάτι άλλο; Είναι πολύ ασαφές αυτό που γράφεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 (τροποποιήθηκε) Αν παθαίνεις ψύξεις, πάντα περιλαίμιο ελαφρύ (και το καλοκαίρι) και μπουφάν μηχανής (τωρα καλοκαιρινό), άσχετα από ανεμοκάλυψη. Το Varadero, με μια μεγάλη ζελατίνα ίσως, θα σε καλύψει τέλεια. Για να το χοντρύνω λίγο, οποιοδήποτε BMW σειρά RT η LT. Δεν θα σε δει ο αέρας ΠΟΤΕ. Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2021 από τον costikos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jijim 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 Είχα και Varadero και Tiger Σε προστασία από τον αέρα μακράν καλύτερο το Varadero 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 Τι σου αρεσει να καβαλάς?Με ποιο μηχανακι ονειρευεσαι τον ευατο σου να κοβει βολτες? Αν κοιτας για μοτοσυκλετα και το μονο που σε ενδιαφερει ειναι η ανεμοκαλυψη ,παρε αυτοκινητο που δεν θα βρεχεσαι κιολας. Τα 5k ειναι ενα καλο ποσο για να παρεις οτι σου αρεσει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 Εικάζω πως ο,τι πρόβλημα και να έχεις στην ωμοπλάτη , στο γυμνό το επιδείνωσες λόγω θέσης οδήγησης. Δεν νομίζω δηλαδή πως είναι θέμα αέρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 πριν 5 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Αν έχεις κάποιο μυοσκελετικό πρόβλημα, το καλύτερο θα ήταν να πάρεις κάτι όσο πιο ελαφρύ συνολικά και με λιγότερη δύναμη στο τιμόνι γίνεται. Δεν έχω καταλάβει όμως, τι πρόβλημα έχεις, έχεις μυοσκελετικό πρόβλημα και το κούνημα του αέρα στο εντείνει; Παθαίνεις ψύξεις από τον αέρα εύκολα (απλά,ντύσου σε αυτήν την περίπτωση). Κάτι άλλο; Είναι πολύ ασαφές αυτό που γράφεις. Ψύξεις ναι! Το ερώτημα μου είναι ποιο παρέχει καλύτερη ανεμοκαλυψη Ναι το ντύσιμο είναι λύση απλά θέλω να πάρω ενα μηχανάκι σε τέτοιο στυλ πριν 3 ώρες, το μέλος GeorStrat έγραψε: Τι σου αρεσει να καβαλάς?Με ποιο μηχανακι ονειρευεσαι τον ευατο σου να κοβει βολτες? Αν κοιτας για μοτοσυκλετα και το μονο που σε ενδιαφερει ειναι η ανεμοκαλυψη ,παρε αυτοκινητο που δεν θα βρεχεσαι κιολας. Τα 5k ειναι ενα καλο ποσο για να παρεις οτι σου αρεσει. Αυτοκίνητο έχω οπότε ψάχνω κάτι για κυρίως τους καλοκαιρινού μήνες! Τον εαυτό μου τον ονειρεύομαι με gs 1200 Τέτοιο στυλ γενικά θελω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 Μα πόσο κοντά έπεσα πια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2021 πριν 17 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Μα πόσο κοντά έπεσα πια Χαχαχαχα ισχύει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2021 Αφού το θέλεις για καλοκαιρινούς μήνες σημαίνει ότι θα το χρησιμοποιείς λίγο, οπότε ισοσκελίζει τα έξοδα συντήρησης από το πολύ κατσό τους χειμερινούς μήνες. Οπότε εγώ θα σου πρότεινα να ανέβεις σε κυβικά ώστε να πετύχεις με 5000€ μηχανάκι με λίγα χλμ. Όλα αυτά που αναφέρεις κατ'εμέ είναι πιωμένα με πάνω από 120.000 χλμ, είτε από καγκουριλίκια. Ψυχολογικό όριο για μένα θα ήταν τα 70.000χλμ (μεγάλο service). Στην θέση σου ήμουν οπότε ανέβηκα σε κυβικά (άρα έπεσα σε χλμ) ώστε να βρω σόι μηχανάκι και δεν το μετάνιωσα ούτε μια στιγμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες