Kostas53 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2021 Γειά σας είμαι ο Κώστας και είμαι 16 ετών...ειμαι νέος στο forum και ελπίζω να είμαι καλοδεχουμενος...η ερώτηση που θα ήθελα να κάνω είναι η εξής...καθώς έψαχνα για κάποιο όχημα μετακίνησης που να μην χρειάζεται δίπλωμα έπεσα σε ένα βίντεο για ένα ηλεκτρικό μοτοποδηλατο στο οποίο με λίγα λόγια ο άνθρωπος ανέφερε πως δεν χρειαζόταν δίπλωμα...το περίεργο ήταν πως πήγαινε μέχρι 47 και απλά είχε και τα πετάλια ως ξεκάρφωμα...επισης ανέφερε πως έχει κάνει μια μαγκιά η εταιρία πως παρόλο που πάει μέχρι 47 δεν μπορούν να καταλάβουν άμα πήγαινες τόσο με το γκάζι απλά και όχι με τα πετάλια οπότε να μην έχεις θέμα και από ότι έψαξα στο σαιτ της εταιρίας στης πληροφορίες έλεγε όντως πως δεν χρειάζεται δίπλωμα παρόλο που πάει με 47...το ερώτημα μου είναι το εξής...μιας και το budget μου είναι χαμηλό ήθελα να πάω σε κάτι παλαιό...βενζινοκινητο μοτοποδηλατο(του 70' 80' 90') και είχα απορία αν ισχύει το ίδιο και με αυτό...διοτι έχει και αυτό πετάλια οπότε δεν μπορεί να αποδείξει ο άλλος με τι πήγαινα...αν μπορούσε κάποιος αν γνωρίζει να μου απαντήσει θα με βοηθούσε πολύ!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2021 Χωρίς να είμαι σίγουρος, ακόμα και μοτοποδήλατο του 1993 πχ να βρεις ΑΝ βγάζει πινακίδες τότε θέλει δίπλωμα. Τα ηλεκτρικά των 250W πχ με τελικές 47km/h δεν βγάζουν πινακίδες και δεν απαιτούν κάποιο δίπλωμα. Δεν ξέρω αν ισχυεί όμως το ίδιο και στα μοτοποδήλατα, θα σε γελάσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2021 Διπλωμα δεν απαιτειται βαση νομοθεσιας αν το δικυκλο εχει μοτερ μεχρι 250 W, το οποιο υποβοηθα την κινηση, και μεγιστη ταχυτητα 25 km/h. Tα ηλεκτρικα σκουτερ στα οποια αναφερεσαι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να κυκλοφορουν χωρις διπλωμα, αδεια και πινακιδα καθως δεν ικανοποιουν κανενα απο τα 3 παραπανω κριτηρια. ο,τι αλλο ακουσεις απο εμπορους κλπ ειναι ειτε λαθος ειτε ψεμα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas53 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2021 πριν 18 ώρες, το μέλος billv50s έγραψε: Διπλωμα δεν απαιτειται βαση νομοθεσιας αν το δικυκλο εχει μοτερ μεχρι 250 W, το οποιο υποβοηθα την κινηση, και μεγιστη ταχυτητα 25 km/h. Tα ηλεκτρικα σκουτερ στα οποια αναφερεσαι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να κυκλοφορουν χωρις διπλωμα, αδεια και πινακιδα καθως δεν ικανοποιουν κανενα απο τα 3 παραπανω κριτηρια. ο,τι αλλο ακουσεις απο εμπορους κλπ ειναι ειτε λαθος ειτε ψεμα. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες