ShapeshifterGR98 1.726 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2021 Καλοτάξιδο με πολλά όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2021 Καλοτάξιδο και καλόστριφτο. Ξέρεις αν έχουν πουληθεί κι άλλα στη χώρα μας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2021 Δεν βλεπω πολλα στον δρομο ρε συ, ειναι καλα αυτα? Μεγεια και καλοστριφτο το πιστολι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2021 Χριστέ και Παναγία ένα πιστόλι! Καλά χιλιόμετρα εύχομαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2021 Τα λόγια είναι περιττάαααα... Καλόστριφτό και πάντα όρθιο(ς) για να το χαίρεσαι. Περιμένουμε οφθαλμολουτρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2021 πριν 12 ώρες, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Ευχαριστώ. Δυστυχώς αν βιώσεις τον V4 της Aprilia δύσκολα ξεκολλάς. Δοκίμασα αλλά δεν ήταν εφικτό. Αυτο που δοκιμασες μην το πεταξεις, το θελω! Καλοριζικο Ζωάρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος pitapola έγραψε: Καλοτάξιδο και καλόστριφτο. Ξέρεις αν έχουν πουληθεί κι άλλα στη χώρα μας; πληροφορίες λένε ότι τα πρώτα tuono & rsv4 είναι αυτά που βλέπεις στην 3η φωτό πριν 24 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: Αυτο που δοκιμασες μην το πεταξεις, το θελω! Καλοριζικο Ζωάρα! περιμένει σε μια βιτρίνα, αν κατάλαβα καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2021 Ευχαριστώ σας όλους και πάλι. πριν 2 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Καλοτάξιδο και καλόστριφτο. Ξέρεις αν έχουν πουληθεί κι άλλα στη χώρα μας; Είναι το πρώτο του συγκεκριμένου εμπόρου και μάλλον γενικά. Ενημερωτικά στο επόμενο δεκαήμερο ο Αρμακόλας θα έχει και δικό του Tuono για test ride. πριν 1 ώρα, το μέλος Χ έγραψε: Αυτο που δοκιμασες μην το πεταξεις, το θελω! Δεν το πετάω σίγουρα. Να βρεθεί ένα καλό σπίτι να πάει που το έχω βάλει και σε καλή τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Είναι το πρώτο του συγκεκριμένου εμπόρου και μάλλον γενικά. Ενημερωτικά στο επόμενο δεκαήμερο ο Αρμακόλας θα έχει και δικό του Tuono για test ride. Δίνει 1,05 απόδοση να πας να πάρεις το test ride για να το ανοίξεις και να δεις τις διαφορές με το προηγούμενο τώρα που ακόμα στρώνεις το δικό σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε: Δίνει 1,05 απόδοση να πας να πάρεις το test ride για να το ανοίξεις και να δεις τις διαφορές με το προηγούμενο τώρα που ακόμα στρώνεις το δικό σου Ναι τώρα μετά από τόσους μήνες θα θυμάμαι πως πήγαινε το προηγούμενο για να συγκρίνω Αλλά και τι να του πω; Έχω το δικό μου μεν αλλά δώσε το μου λίγο να στο ξεφτιλίσω στο στρώσιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Αλλά και τι να του πω; Έχω το δικό μου μεν αλλά δώσε το μου λίγο να στο ξεφτιλίσω στο στρώσιμο Πες του δεν παίρνει μπροστά, θα σε πιστέψει 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2021 Καλοβολτη καλοβολτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2021 Καλορίζικο Ζώη με άπειρα χαρούμενα χιλιόμετρα! Μια λίμνη Βουλιαγμένης για καφέ κανόνισε πάλι,για στρώσιμο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2021 Την 02/05/2021 at 11:54 ΠΜ, το μέλος karellen έγραψε: Καλορίζικο Ζώη με άπειρα χαρούμενα χιλιόμετρα! Μια λίμνη Βουλιαγμένης για καφέ κανόνισε πάλι,για στρώσιμο. Νικόλα μου χρόνια πολλά με υγεία. Αν είναι να έρθεις να σιγονταρω κι εγώ όσο γίνεται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2021 Την 3/5/2021 at 2:55 ΜΜ, το μέλος Gouky7 έγραψε: Νικόλα μου χρόνια πολλά με υγεία. Αν είναι να έρθεις να σιγονταρω κι εγώ όσο γίνεται Μεσα Γιάννο. Αν κανονιστεί ανεβαίνω ασυζητητί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2021 Αντε ακομα το περιμενουμε.... Ειμαι πολυ περιεργος να δω ποσο διαφορετικο το εχουν κανει απο το προηγουμενο... Εντωμεταξυ πως τα κανανε ετσι οι Ιταλοι...δεν βρισκεις ενα σοβαρο review στο ιντερνετ ακομα και εχει ηδη φτασει μηχανακι στην Ελλαδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες