The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 (τροποποιήθηκε) Δεύτερη καραντίνα λοιπόν, το δίπλωμα Α2 στα χέρια μου, η φαγούρα της αναβάθμισης ήδη είχε ξεκινήσει να με τρώει... Νεανίας ακόμα με το αίμα να βράζει, λέω στον εαυτό μου "θα πάρεις ένα μεγάλο 4Τ SM προτού μεγαλώσεις και πας σε μαούνες, να το ευχαριστηθείς! ". Ξεκινάω λοιπόν να κοιτάω αγγελίες στο car με τις ώρες... Βλέπω εκεί 625/640 KTM και λοιπά, ωραίο μηχανάκι λέω θα είναι, θα έχω και τις φορτωτικές μου, θα είμαι και λίγο κυριλέ. Βέβαια, λόγω youtube και λοιπών επιρροών πάντα είχα όνειρο ένα ελαφρύ πραγματικό supermoto. Και έρχεται η πέτρα του σκανδάλου ο @Denzo, κάτοχος άλλου πριονιού από εκεί κι αυτός, και ξεκινάει να με παρασέρνει στο dark side. Δες αυτό, και εκείνο, race bred μηχανάκια, θα γουστάρεις 120 κιλά, ίδιο βάρος με το 125 θα είναι! Παρασέρνομαι και εγώ, λέω αυτό ήταν θα πάρεις το "καθαρό" που γουστάρεις. Οι 3 επιλογές ήταν : SXV, FS 650 , και SMR 510. To SXV αν και είναι ένα όνειρο και θα έμενα στην οικογένεια, έφυγε νωρίς απτη λίστα εξαιτίας της ακριβής συντήρησης και του πολύπλοκου μοτέρ. Το FS 650 έφυγε δεύτερο, κυρίως λόγω δύναμης για κάποιον άπειρο όπως εγώ, σπανιότητας, αλλά και επίσης αυστηρού service schedule. Τι μένει λοιπόν, το 510... Ξεκινάω να ψάχνω car, λίγες οι αγγελίες, ειδικά για τα 08+ που κοιτούσα εγώ επειδή μου άρεσαν πιο πολύ εμφανισιακά. Δεκέμβρης ακόμα τότε, να έχω βρει ένα μηχανάκι που θέλω να δω από κοντά, αλλά με λοκνταουν να παρατείνεται μονίμως και την απαγόρευση μετακινήσεων, δεν μπορούσα να το τσεκάρω από κοντά και για 3 μήνες κοιτούσα τα ταβάνια και προσπαθούσα να το βγάλω από το μυαλό μου. Φτάνει Μάρτιος, ανεβαίνω Κομοτηνή, πλεόν σε απόσταση αναπνοής από το μηχανάκι, βουρ στο ΚΤΕΛ να πάω το δω από κοντά. Βλέπω επιτέλους το μηχανάκι in person, κάνω και ένα test ride, ε και εκεί έδεσε το γλυκό, τι αρρώστια σκέτη είναι αυτό σκέφτομαι μέσα μου, όσο και να έμοιαζε με το δικό μου, η οδηγική εμπειρία ήταν ΠΟΛΥ διαφορετική. Γυρίζω Κομοτηνή, συζητάω τα διαδικαστικά με την οικογένεια, φτάνει απρίλιος και αφού παίρνω την έγκριση, κράνος στο χέρι, κτελ και πάμε για μεταβίβαση. Καθώς είμαι απίστευτα γκαντέμης, την μέρα που πήγα να πάρω το μοτο ο έβρεχε από τις 9 το πρωί ασταμάτητα, αλλά εγώ από εκεί δίχως 510 δεν έφευγα. Υπομονή λοιπόν, ολοκληρώνεται η διαδικασία της μεταβίβασης, και με το που βλέπω ότι ο καιρός ξανοίγει για λίγο, λέω ή φεύγεις τώρα ή θα κοιμηθείς εδώ . Κράνος, μπουφάν, φουλάρισμα το και επιστροφή στην Κομοτηνή, καβάλα στο 510. Μετά από οοοολη αυτή την ιστορία λοιπόν, είμαι πλέον ιδιοκτήτης ενός Husky SMR 510 2008. Το μηχανάκι θα είναι ongoing build για μένα, αλλά στη διάρκεια του καλοκαιριού θα το φέρω ακριβώς στα μέτρα μου όπως το θέλω στο μυαλό μου. Το σημαντικό και αυτό για το οποίο είμαι χαρούμενος, είναι πως είναι ένα γνήσιο SMR με τα φρένα, το στήσιμο και τις αναρτήσεις ενός σωστού SM. Υ.Γ. Εδώ να ευχαριστήσω πραγματικά τον @Denzo, για τις ατελείωτες ώρες βοήθειας και πληροφορίες. Ό,τι και να πω είναι λίγο, ξέρει αυτός. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2021 από τον The Dread Rider 30 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 Καλορίζικο! Ευτυχώς που έφυγα γιατί με ΤΤ και αυτό μέσα στην Κομοτηνή δεν την γλιτωναμε την ψειρου. Πολύ όμορφο είναι, αλλά μαρσπιεδες για το νετο δεν βλέπω 1 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 (τροποποιήθηκε) Καλορίζικο, καλοσούζοτο (επιβάλλεται), καλόστριφτο (επιβάλλεται). Να το χαρείς όσο πάει και σου εύχομαι να παραμείνεις "νεανίας" και να μην καταλήξεις ποτέ με μαούνα. Ένα μπράβο και στον @Denzo που σε παρασέρνει, αλλά να ξέρεις έχεις μπλέξει με κακές παρέες. πριν 35 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Πολύ όμορφο είναι, αλλά μαρσπιεδες για το νετο δεν βλέπω SMR λέμε ρε φίλος, το "σπορ" είναι ατομικό. Όποιος θέλει να κάνει τον ταξιτζή παίρνει πολιτικό. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2021 από τον Canardo 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 Καλοταξιδο! Πολυ ωραιο μηχανακι, οταν κοιτουσα στην κατηγορια ειχα καταληξει σε αυτο ή το 690smc. Ειναι πολυ μικροκαμωμενο, λες και ειναι παιχνιδακι. Απο εμενα ενα μικρο "δωρακι" που θα σου χρειαστει: απ΄οσα σχετικα βιντεο εχω δει αυτο ειναι με διαφορα το καλυτερο. Ακολουθησε τις ασκησεις με τη σειρα που λεει και με τις ωρες που προτεινει ανα ασκηση. Να μαθεις απο την αρχη σωστα για να το ευχαριστιεσαι παραπανω και με ασφαλεια. Συμπληρωματικα αυτο κι αυτο του ιδιου εχουν επισης χρησιμες πληροφοριες. Καλα χιλιομετρα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.922 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 Testarossa, βλέπαμε στη Ριτσώνα. Παλιά. Καλορίζικη η πριόνα, και να αρχίσεις 3η-4η δουλεια ντιλίβερυ σε τίποτε Άγραφα / Μουζάκι / Μεσοχώρα / Μαγευτικο Γύρο Λίμνης Πλαστήρα, θα φας καλά κι εσυ με τα λάστιχα.. Ιντζέξιον δεν ειναι αυτό ? Μ' αυτόν τον ντενεκέ @Denzo που 'μπλεξες, σας βλέπω να συναντιέστε σε κάνα Καρπενήσι για καφέ και κόντρα max τιμής dB. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 Φτου φτου, καλούς δρόμους να έχεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 ΟΚ όλα αυτά και καλορίζικο, πιάσε όμως να σε χαρεί όποιος σε αγαπάει να ξεσκουριάσεις την αλυσίδα και το γρανάζι μπροστά. Και η ερώτηση του 1.000.000 ευρώ. ΤΟ ΔΙΧΡΟΝΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ???? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 Καλόβολτο και καλόκολπο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 ΥΓ Όπως λέει και ο άλλος ο Καναδέζος, αυτή είναι η ελευθερία που δίνουν οι 2 τροχοί. Είσαι 22 χρονών και με λίγα λεφτά την κάνεις και σε Testarossa στην εκκίνηση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 Καλορίζικο ρε Θράσο! Αυτή και αν είναι αναβάθμιση! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 Eιλικρινά σας ευχαριστώ όλους παιδιά, το μηχανάκι ξεπέρασε κάθε προσδοκία που είχα στο μυαλό μου από άποψη οδηγικής ευχαρίστησης. Με υπομονή και επιμονή θα μάθω και πως να το οδηγώ σωστά, και όλα θα έρθουν εν καιρώ. @costikos Όταν γυρίσω στο χωριό βήμα-βήμα θα το περιποιηθώ το μότο, καινούρια αλυσιδογράναζα, λαστιχάκια κ.λπ., μην ανησυχείς. Όσο για τα όσα είπε ο Ryan, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 Έλα το Εργαλείο λέμεε,καλοταξιδο,απεφτω κ ασπαστο. Ότι θα το ευχαριστηθείς είναι σίγουρο πάντως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 (τροποποιήθηκε) Ωραίο είναι, μου αρέσει. Όταν θα το οδηγήσεις λίγο, γράψε μας ένα μίνι άρθρο με εντυπώσεις και συγκριτικό με το προηγούμενό σου. Καλογκάζοστο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2021 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 Θρας αγόρι μου καλοτάξιδο το πριόνι σου. Πρέπει να είναι άλλος κανίβαλος αυτό! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 Καλά χιλιόμετρα και πάντα ορθιος (σε μία ρόδα) εύχομαι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα! πριν 3 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Καλογκάζοστο έχω την εντύπωση πως είναι καλογκάζωτο 1 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος Ravendark έγραψε: Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα! έχω την εντύπωση πως είναι καλογκάζωτο Μόνο αν έχει βάλει άζωτο στα λάστιχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 πριν 11 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Μόνο αν έχει βάλει άζωτο στα λάστιχα Έχει βάλει 80% άζωτο στα λάστιχα, μέσα είναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2021 (τροποποιήθηκε) Ανερχόμενε καγκουραιε μεγιες και από εδώ απεφτο, ασπαστο και καλοστριφτο εύχομαι το εργαλείο. Τα έχουμε πει όλα ξέρεις τι να κάνεις. @Canardo @innova 04 Τώρα για κάτι συκοφαντίες που ακούστηκαν προς το πρόσωπο μου έχω να πω ότι είναι αυτό , απλά συκοφαντίες. Εγώ απλά βοηθήσα με την άποψη μου ένα ανήσυχο πνεύμα να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του. Τώρα αν θα κοιμάται με Ταφ 13 και ενα 10w-60 αγκαλιά είναι δικό του θέμα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2021 από τον Denzo 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2021 Ίσα μαρή πουτ@νίτσα Που έβγαλες τσουτσουνάκι και έγινες μαμίκος Καλορίζικος ρε τσόγλανε. Καλόστριφτος, καλοσούζωτος και ντριφταριστός. Απέφυγε το πολλά πολλά βιντεάκια και όλα θα είναι χαμογελαστά. Υ.Γ.: αν θες να σωθείς, κόψε τα πολλά πολλά με τον καγκουροdenzious 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2021 Πιστολι με τα ολα του!! Να τον χαιρεσαι τον κανιβαλο και να τον ευχαριστηθεις οπως το εχεις φανταστει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2021 Αυτά είναι.... Καλοσουζο το μαναρακι ευγε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2021 κουκλι ειναι το ατιμο, αλητεια σκετη το πισω φτερακι ουτε στη φωτο δε μπορω να το βλεπω,το κρυβω με το χερι κοιταζωντας τη φωτο. με το καλο να το κανεις οπως θες και να το φερεις στα μετρα σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2021 Καλοριζικο το εργαλειο, πραγματικα γουσταρω τα μηχανακια που εχουν αυτο που πραγματικα χρειαζεται για να περασεις καλα, 2 ροδες μια σελα, και καμποσα αλογα (ειδα τα specs και επαθα σοκ...) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2021 Μπράβο βρε Θράσο, χρόνια θυμάμαι πόσταρες τέτοια sumo, να το χαρείς! Ελπίζω να μπόρεσες να κρατήσεις και το Aprilia 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες