Jump to content
Sign in to follow this  
Ratamahatta

Trackday στην Πίστα Μέγαρων

Recommended Posts

Θέλω να  προτείνω για να μην ανοίγουμε θέμα σε κάθε track day (αυτοί οι 2-3 δηλαδή) που μας ενδιαφέρει για τα Μέγαρα,να  γράφουμε εδώ εάν πρόκειται  να λάβουμε μέρος.

Εχώ δηλώσει συμμετοχή μετά από 2 χρόνια για το trackday  3/4/21.... εκτός απροόπτου.

Εάν πρόκειται να πάει κανείς  και ψήνετε ας ενημερώσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 44 λεπτά, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Θέλω να  προτείνω για να μην ανοίγουμε θέμα σε κάθε track day (αυτοί οι 2-3 δηλαδή) που μας ενδιαφέρει για τα Μέγαρα,να  γράφουμε εδώ εάν πρόκειται  να λάβουμε μέρος.

Εχώ δηλώσει συμμετοχή μετά από 2 χρόνια για το trackday  3/4/21.... εκτός απροόπτου.

Εάν πρόκειται να πάει κανείς  και ψήνετε ας ενημερώσει.

Rata θα πάω στο μεθαύριανο εγώ , με ένα φιλαράκι που έγραφε εδω.

Για την επόμενη εβδομάδα δε ξέρω , δεν το αποκλείω πάντως.

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος Denzo έγραψε:

Rata θα πάω στο μεθαύριανο εγώ , με ένα φιλαράκι που έγραφε εδω.

Για την επόμενη εβδομάδα δε ξέρω , δεν το αποκλείω πάντως.

Ωραίος, καλά γυρολογια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 20 λεπτά, το μέλος Denzo έγραψε:

Μάλλον μέσα για το Σάββατο εγώ. Κάνεις άλλος που ψήνεται?

Πανίκος πρέπει να γινόταν εε;;

Αυτό το 15' μέσα από 20' με χαλάει λίγο όπως και ότι θα μπαίνεις ανά 1ωρα αλλά τι να κάνουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Πανίκος πρέπει να γινόταν εε;;

Αυτό το 15' μέσα από 20' με χαλάει λίγο όπως και ότι θα μπαίνεις ανά 1ωρα αλλά τι να κάνουμε.

Ήταν λίγο τρέλα η φάση την Κυριακή είχε πολύ κόσμο το πρωί , όσοι έκατσαν και μετά τίς 13.00-14.00 είδαμε πιο άδεια πίστα με λιγότερα μηχανάκια και πιο ευχάριστα σεσιον.

Ελπίζω να είναι κάπως καλύτερα το ερχόμενο Σάββατο από άποψη κόσμου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και κ λογω εργασίας έπρεπε να ακυρώσω την συμμετοχη ο γκαντεμις, κανόνισα να πάω , Κυριακή 11/4/21  που έχει trackday.

Αν το σκέφτεται κανείς ας ενημερώσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα είχε track day,ο καιρός ήταν  ιδανικός,τα γκρουπ είχαν όσες συμμετοχές έπρεπε,στους αρχάριους που μπήκα ξεκινήσαμε 12, γίναμε 15 και στα τελευταία sessions 10μηχανες...γαμω, κάπως έτσι ήταν και τα υπόλοιπα γκρούπ

Όλα πήγαν καλά, δούλεψα κάποια πράγματα και είμαι ευχαριστημένος αλλά μπορώ ακόμα να δώσω.

Next time.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος! Και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οκ από κόσμο στους ενδιάμεσους το ευχαριστήθηκαμε δηλαδη , αρχαριους είχε αρκετά παραπάνω μηχανάκια και τις 2 περασμένες εβδομάδες.

Από ρυθμό πως ήταν το γκρουπ? Αν δεν μαζεύονται τα μηχανάκια σε ένα σημείο της πίστας είναι καλά.

Ίσως να χτυπήσω άλλο 1 td πρίν τις γιορτές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά ήταν,στα πρώτα 2 session εμπαινα από τους τελευταίους και "έπεφτα σε άλλους, μετά έμπαινα από τους πρώτους και μπορούσα να βρω Ρυθμό  χωρίς να με κόβουν ιδιαίτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ησασταν στο td που πεσανε πολλα ατομα? 

μαθαινω πως παντα εχουν πολυ κοσμο και οι περισσοτεροι συμμετεχωντες ειναι φαση yolo,

προσοχη παιδια, πατε καθημερινες αν ευκαιρειτε, ειναι καλυτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 37 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε:

ησασταν στο td που πεσανε πολλα ατομα? 

μαθαινω πως παντα εχουν πολυ κοσμο και οι περισσοτεροι συμμετεχωντες ειναι φαση yolo,

προσοχη παιδια, πατε καθημερινες αν ευκαιρειτε, ειναι καλυτερα.

Εγώ ήμουν στο πρώτο με πολυκοσμία. 

Yolo ως προς τι?

Καθημερινές δεν έχει τρακ ντει . Ελπίζω να γνωρίζεις ότι η πίστα των Μεγάρων δεν είναι ανοιχτή όπως των Σερρών που πας πληρώνεις είσοδο και κάνεις δουλειά σου ακόμα και καθημερινές .

Σε διαφορετικη περίπτωση ,πρέπει να γίνει ενοικιαση ολόκληρης της πίστας από εσένα .

Οπότε για να μπεις πρέπει να  υπάρχει εκδήλωση από τον εκάστοτε διοργανωτή (aka ντaβa).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 16/4/2021 at 12:04 ΠΜ, το μέλος Denzo έγραψε:

Εγώ ήμουν στο πρώτο με πολυκοσμία. 

Yolo ως προς τι?

Καθημερινές δεν έχει τρακ ντει . Ελπίζω να γνωρίζεις ότι η πίστα των Μεγάρων δεν είναι ανοιχτή όπως των Σερρών που πας πληρώνεις είσοδο και κάνεις δουλειά σου ακόμα και καθημερινές .

Σε διαφορετικη περίπτωση ,πρέπει να γίνει ενοικιαση ολόκληρης της πίστας από εσένα .

Οπότε για να μπεις πρέπει να  υπάρχει εκδήλωση από τον εκάστοτε διοργανωτή (aka ντaβa).

Προ covid κάνανε και Τετάρτες από το μεσημέρι και μετά και ήταν το καλύτερο για να πας. Φαντάσου να γυρίζεις στην πίστα εσύ και άλλοι 3-4. Θυμάμαι την τελευταία φορά που πήγα Τετάρτη ήμασταν 5 μηχανάκια για όλα τα γκρουπ και μας λέει ο διοργανωτής μπείτε όλοι μαζί και ούτε εικοσάλεπτα ούτε τίποτα, όσο άντεχες καθόσουν μέσα. Μετά κατά τις 18:00 ήρθαν καμιά 10αρια ακόμη και μας χώρισε σε γκρουπ. Στο ενδιάμεσο που είχα μπει ήμουν εγώ και άλλος 1. Απίστευτη άπλα στην πίστα να εξασκηθείς όπως θες χωρίς θέματα κίνησης.

Yolo εννοεί ότι δεν τηρούν τους κανόνες και περνάνε από όπου βρουν, λες και κάνουν αγώνα gp, με αποτέλεσμα να γίνονται επικίνδυνοι, ανεξαρτήτως γκρουπ δυναμικότητας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προ κοβιντ εποχή το γνωρίζω ότι έκαναν και Τετάρτες. Σίγουρα η καλύτερη λύση από άποψη εξάσκησης δεν το συζητάμε.

Το ότι κάποιοι νομίζουν ότι είναι στα gp είναι σίγουρο ως προς αυτό δεν θα διαφωνήσω. Αλλά και πάλι θεωρώ είναι με το γκρουπ που θα πέσεις τη συγκεκριμένη μέρα . 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυριο έχει td ο Χάλαρης , έχει δηλώσει ότι θα πάει κανείς άλλος από εδώ ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα. Έχει βρεί καποιος αν προκειται να γινει / εχει ανακοινωθει καποιο td Μεγαρα; Μόνο για Σέρρες εχω δει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε απάντηση που μου έδωσαν σε post μου ανέφεραν ότι αναμένονται ανακοινώσεις σύντομα 

Λογικά μέσα στην άνοιξη θα ξεκινήσουν πάλι, ας ελπίσουμε χωρίς προβλήματα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα