Christos2002 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2021 Καλημερα στην ομαδα,ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να με βοηθησετε σχετικα με την επιλογη μπροστινης δισκοπλακας για το ιννοβα μου.Εχω κοιταξει μερικες δισκοπλακες οπως η rcb,shark,braking.Ποια πιστευετε οτι ειναι καλυτερη για να εχω καλυτερο φρεναρισμα?Επισης αν εχετε να μου προτεινετε καποια καλυτερη ακομα καλυτερα υγ.: Εχω budget μεχρι 80 ευρω υγ.: Το ιννοβα μου ειναι μαμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.956 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2021 Βάλε μια Braking που είναι επώνυμο προϊόν, οι άλλες δεν είναι τόσο ποιοτικές, ή βάλε τη μαμα, αν το συνδυάσεις με νέο υγρό και ένα σωληνάκι ηψιλης πίεσης θα έχεις μεγάλη βελτίωση στο φρένο σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2021 Νομίζω ο Τάσος σε κάλυψε μια χαρά. Braking πολύ καλές γενικά, RCB, Shark κλπ δεν παίζει να έβαζα στο μηχανάκι μου.... @achilleasv Δώσε τα φώτα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Christos2002 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2021 @Tasos Meli εχεις να μου στείλεις καποια συγκεκριμένη της braking? Ευχαριστώ. @ShapeshifterGR98 καταλαβα,μου το εχουν πει κ μερικοί φιλοι μου αυτο,τοτε θα παω οπως λέτε σε braking.Απλα θελω να εχω καλύτερο φρεναρισμα απο την μαμισια δισκοπλακα κ να είναι εμφανισιακά πιο ωραια.Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Christos2002 έγραψε: .Απλα θελω να εχω καλύτερο φρεναρισμα απο την μαμισια Είτε βάλεις την Braking είτε μια καινούρια μανίσια με σωληνάκια υψηλής θα έχεις καλύτερο φρενάρισμα και στις 2 περιπτώσεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Christos2002 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2021 πριν 23 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Είτε βάλεις την Braking είτε μια καινούρια μανίσια με σωληνάκια υψηλής θα έχεις καλύτερο φρενάρισμα και στις 2 περιπτώσεις. Εγινε,σε ευχαριστω αγορινα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.938 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2021 πριν 8 ώρες, το μέλος Christos2002 έγραψε: υγ.: Εχω budget μεχρι 80 ευρω υγ.: Το ιννοβα μου ειναι μαμα Αναθεώρησε το budget 50% παραπάνω. Δες εδω, όπου 3 χρόνια μετά (και 2 αλλαγες τακακιών), φρενάρει άριστα. Ο δίσκος κάνα 30αρι, τα τακάκια κάνα 10ρικο. Η διαφορά όμως, ειναι στο σωληνάκι Venhill των 40ε που ειναι υψηλής και καθαρίζει μια χαρά. Τα τακάκια επίσης, θέλουν προσοχή στην αγορά, δεν δουλεύουν όλα σωστά ουτε αποδίσδουν πάντα τα αναμενόμενα. Τα ebc βγηκαν εξαιρετικά, όπως και τα γνήσια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Christos2002 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2021 @innova 04 αρα προτείνεις να παρω έναν δίσκο στην ουσια μαμισιο κ να αλλαξω σωληνάκια υψηλής πίεσης μονο?Αυτο συνολο θα μου βγει στα 100€ το πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.938 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος Christos2002 έγραψε: @innova 04 αρα προτείνεις να παρω έναν δίσκο στην ουσια μαμισιο κ να αλλαξω σωληνάκια υψηλής πίεσης μονο?Αυτο συνολο θα μου βγει στα 100€ το πολυ Ναι, διότι δεν ειδα κάνα λίνκ με τι σκεφτεσαι να πάρεις, οπότε σου δειχνω μια λυση δοκιμασμενη, οικονομικη (με τιμες και κωδικους) , και κυριως αποδοτικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Christos2002 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2021 @innova 04 ωραια,σε ευχαριστω φιλε!Καλημερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 773 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2021 Εννοείται braking. Θα δεις άλλο φρένο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες