costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 Το Πιστεύω το λέμε στην Εκκλησία. Κανόνισε τπτ test ride για να έχεις άποψη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 πριν 45 λεπτά, το μέλος KOSTAS150 έγραψε: προς θεου δεν συγκρινετε η yamaha με την benelli απλως πιστευω οτι το mt 03 ειναι για μεσα στην αθηνα για ταξιδακι πιστευω θα τρως σφαλιαρες απ τον αερα δεν θα ειναι σταθερο Ταξίδι από ταξίδι, έχει διαφορά. Τι εννοείς ''να ταξιδέψει''; Να πιάσει την Εθνική οδό και να πηγαίνει; Να πιάσει τους επαρχιακούς και να πηγαίνει; Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 Τα 180 χλμ από απέχει το Αίγιο από την Αθήνα είναι αστεία απόσταση για να αναρωτιέται κανείς αν μπορεί να την διανύσει μια σύγχρονη μοτοσυκλέτα. Είτε μιλάμε για νέα εθνική, είτε για παλαιά εθνική - επαρχιακό οδικό δίκτυο. @KOSTAS150 Για να καταλάβεις, το καλοκαίρι έκανα 250 χλμ σε μια μέρα με δίχρονο 125 και δικαβαλος, έχοντας και μια τσάντα πράγματα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Η ξυριστική και η φωτογραφική μετράνε ή οχι? Είστε προκλητικός και αδαής κύριε μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 απο οτι καταλαβα μονο japan να μην ρισκαρω . Tα 250 σαρια της suzuki (vstrom , gsxr) πως τα βλεπετε στεκοντε στην εθνικη; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 πριν 55 λεπτά, το μέλος KOSTAS150 έγραψε: απο οτι καταλαβα μονο japan να μην ρισκαρω . Tα 250 σαρια της suzuki (vstrom , gsxr) πως τα βλεπετε στεκοντε στην εθνικη; Δεν είναι ακριβώς αυτό. Κατά τη δική μου γνώμη, είναι πολλά τα 5.000 ευρώ για ένα μικρό κινέζικο μηχανάκι με "LCD LED 1080p 3D Sony Technology" (google it). Με 5.300 υπάρχει το MT, γύρω από τα 5χιλιάδες υπάρχουν δεκάδες μοντέλα διαφόρων χρονολογιών και κατάστασης στα μεταχειρισμένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 πριν 5 ώρες, το μέλος KOSTAS150 έγραψε: Tα 250 σαρια της suzuki (vstrom , gsxr) πως τα βλεπετε στεκοντε στην εθνικη; Εχει πολυ καλη ποιοτητα κυλισης και ειναι πολυ σταθερο (βοηθαει πολυ και το μεταξονιο που ειναι μεγαλης μηχανης και οχι απο 250αρι). Αν δεν καιγεσαι για επιδοσεις ειναι πολυ καλη επιλογη. Οι επιδοσεις παντως ειναι αντιστοιχες μιας μηχανης 200 κυβικων λογω της αναλογιας βαρους/δυναμης (181 κιλα, 25 αλογα). Αν σε καλυπτει μια ταχυτητα ταξιδιου στα 110-120 χαω ειναι κορυφαια επιλογη. Παρεμπιπτοντως, τα δυο suzuki ειναι ουσιαστικα η ιδια μηχανη. Το λεω αυτο γιατι τα V-Strom πουλιουνται πολυ πιο ακριβα χωρις να προσφερουν κατι παραπανω απο το αντιστοιχο gsxr. Και κατι τελευταιο, η suzuki τα πουλουσε με τετραετη εγγυηση και δωρεαν οδικη βοηθεια. Οποτε αυτη η μηχανη εχει εγγυηση για πανω απο τρια χρονια, κοινως περισοτερο απο ενα καινουριο Honda, Yamaha, κοκ. Απλα να ξερεις οτι ο συγκεκριμενος πωλητης την αγορασε στα 2850 με το κλειδι στο χερι. Με αλλα λογια, ακομα και αν υπολογισουμε τα aftremarket πραγματα που εχει βαλει επανω, πουλαει πιο ακριβα απ'οσο αγορασε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 (τροποποιήθηκε) εννοειται οτι δεν κυνηγαω επιδοσεις με 110 σε εθνικη μια χαρα θα μαι . Ναι μ αρεσει το gsxr 250 αν μπορουσα να δεσω και καμια τσαντα πισω σουπερ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2021 από τον KOSTAS150 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 πριν 49 λεπτά, το μέλος KOSTAS150 έγραψε: εννοειται οτι δεν κυνηγαω επιδοσεις με 110 σε εθνικη μια χαρα θα μαι . Ναι μ αρεσει το gsxr 250 αν μπορουσα να δεσω και καμια τσαντα πισω σουπερ Δε σε πάει το sh Αίγιο Κώστα? Εχει προσφορά το cf650 στα 4800 με 4 χρόνια εγγύηση. Καλύτερη τιμή με ανάποδα μπροστά,επώνυμα περιφερειακά (ψεκασμό,φρένα,αβς) δικυλινδρο δε θα βρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 πριν 3 λεπτά, το μέλος Νικος ο μεγαλοπρεπης έγραψε: Δε σε πάει το sh Αίγιο Κώστα? Εχει προσφορά το cf650 στα 4800 με 4 χρόνια εγγύηση. Καλύτερη τιμή με ανάποδα μπροστά,επώνυμα περιφερειακά (ψεκασμό,φρένα,αβς) δικυλινδρο δε θα βρεις το cf 650 εννοεις cf moto . Ειδες ομως οτι η παρεα με κραζει λεει μονο japan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 Τώρα δα, το μέλος KOSTAS150 έγραψε: το cf 650 εννοεις cf moto . Ειδες ομως οτι η παρεα με κραζει λεει μονο japan Κώστα το cf650 mt το λες και ευκαιρία. Δες κάνα rewiew στο yutube Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 πριν 2 λεπτά, το μέλος Νικος ο μεγαλοπρεπης έγραψε: Κώστα το cf650 mt το λες και ευκαιρία. Δες κάνα rewiew στο yutube εχεις ακουσει καλα λογια για αξιοπιστια κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 Τώρα δα, το μέλος KOSTAS150 έγραψε: εχεις ακουσει καλα λογια για αξιοπιστια κτλ Δεν έχω ακούσει για προβλήματα αλλά είναι νωρίς ακόμα Αντιπροσωπεία έχει η κύμκο για την cf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 Παίδες από περιέργεια ρωτάω , υπάρχει ΕΝΑ βιντεάκι με δοκιμή μηχανής η οποία παραχωρήθηκε από την εταιρεία στον δημοσιογράφο και αυτός να εξέφρασε οτιδήποτε το αρνητικό για το μοντέλο ; Απορία το έχω. ΥΓ: Πάτησα το βίντεο με την ελπίδα να δω Άντον αλλά ξενέρωσα. Έπεσα στον Μουρικαρο τον Θεό που αν θυμάμαι καλά είχε δοκιμάσει το ΜΤ 09 στα Μέγαρα μέρα μεσημέρι και έλεγε πόσο καλά ήταν τα φώτα του, μπορεί και όχι. Προχωράμε. 1 1 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 (τροποποιήθηκε) Πάντως mt-03 και Versys 300 που τα είδα από κοντά και τα 2 δεν μου φάνηκαν και τόσο διαφορετικά από τις Κινεζιές Βασικά αν δεν είχαν πάνω τα σήματα των εταιρειών για κινέζικα θα τα έπαιρνα και τα 2. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2021 από τον Wolf1138 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2021 (τροποποιήθηκε) Quote ΠΟΣΟ ΤΙ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ειλικρινά πίστευα οτι αναφερόσουν σε αυτό για την ταμπακιέρα , πιστεύω οτι το σωστό ερώτημα είναι ποιος έχει καλύτερη αντιπροσώπευση στη χώρα μας Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2021 από τον crussifier Συγχωρεμένα 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος crussifier έγραψε: ειλικρινά πίστευα οτι αναφερόσουν σε αυτό [...] Εμένα μου ήρθε το Ημισκουμπριακό "Με τη Μπουμπουλίνα, χορεύαμε στη ντίσκο Ακούγαμε Φατμέ Τη βρίσκω με το ρίσκο" 1 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ArisD 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2021 Την 14/3/2021 at 11:44 ΜΜ, το μέλος Gouky7 έγραψε: Παίδες από περιέργεια ρωτάω , υπάρχει ΕΝΑ βιντεάκι με δοκιμή μηχανής η οποία παραχωρήθηκε από την εταιρεία στον δημοσιογράφο και αυτός να εξέφρασε οτιδήποτε το αρνητικό για το μοντέλο ; Απορία το έχω. ΥΓ: Πάτησα το βίντεο με την ελπίδα να δω Άντον αλλά ξενέρωσα. Έπεσα στον Μουρικαρο τον Θεό που αν θυμάμαι καλά είχε δοκιμάσει το ΜΤ 09 στα Μέγαρα μέρα μεσημέρι και έλεγε πόσο καλά ήταν τα φώτα του, μπορεί και όχι. Προχωράμε. Απόλυτη αλήθεια !!! Σε 2 και 4 τροχούς όλα είναι υπέροχα ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2021 Άμα πει ''κακά λογάκια'' το κάθε μορφής άρθρο-βίντεο-εκπομπή κ.ο.κ. θα πέσει ΜΑΥΡΟ από την αντιπροσωπεία. Ποιός να πάει κόντρα σε αυτό, ο ιδιώτης youtuber, η webtv εκπομπή που ίσα-ίσα βγαίνει με την διαφήμιση ή το σουπερ-ντούπερ ''ιστορικό'' περιοδικό που αγωνίζεται να περάσει τα 700 φύλλα τον μήνα; (κάτι παλιά ρεκόρ 30.000 φύλλα, είναι σαν την Κωνσταντινούπολη). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2021 Κώστα τι μηχανάκια είχες/έχεις? Μιλάμε για ενα ταξίδι περίπου 2 ώρες σε εθνική με 110 - που όπως λες είσαι καλυμμένος με αυτή την ταχύτητα - και με παπί το κάνεις στην κυριολεξία, ε μην το τερματίσουμε κιόλας οτι το MT 03 δεν θα είναι "σταθερό" στην εθνική και είναι μόνο για μέσα στην πόλη κτλπ. Δεν βρίσκω λόγο να δώσει κανείς για κινέζικο τόσα λεφτά (ΕΚΤΟΣ αν έχει τόσα λεφτά που δεν είναι καν πρόβλημα και γουστάρει να τα πετάει στα μηχανάκια ξερω γω γιατί έτσι βγάζει το γούστο του.) Άν ήταν έτσι όμως, δεν νομίζω να έμπαινες στην διαδικασία να έκανες thread στo mybike για πληροφορίες και απλά θα πήγαινες και θα το αγόραζες - γιατι όπως είπαμε τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα - οπότε θεωρώ οτι δεν τα έχεις και για πέταμα. Εφόσον δεν τα έχεις για πέταμα λοιπόν και απο ότι κατάλαβα όλο αυτό γίνεται γιατι θέλεις κάτι καινούριο για τους χ-ψ λόγους, όταν με αυτά τα λεφτά παίρνεις καινούρια μηχανάκια που είναι καλύτερα σε όλα, όπως το KTM 390 ή το ΜΤ 03, ε το λές και μαζοχισμό το να αγοράσεις κινέζικο. by the way, για το benelli, 2κύλινδρο 300cc - 38hp - 203 κιλά? Σοβαρά τώρα? Τι σου αρέσει ακριβώς σε αυτά τα specs έτσι όπως τα διαβάζεις δηλαδή? Δεν παίρνεις scooter καλύτερα να μην κρυώνουν και τα πόδια σου? Ήρεμα ρωτάω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2021 Την 14/3/2021 at 10:44 ΜΜ, το μέλος Gouky7 έγραψε: Παίδες από περιέργεια ρωτάω , υπάρχει ΕΝΑ βιντεάκι με δοκιμή μηχανής η οποία παραχωρήθηκε από την εταιρεία στον δημοσιογράφο και αυτός να εξέφρασε οτιδήποτε το αρνητικό για το μοντέλο ; Απορία το έχω. Ok, αυτοκινητάδικο καναλι (αν και έχει αρκετές μοτοσυκλέτες ο τύπος), αλλά στο Harry's Garage νομίζω ακούς αρκετά και για τα αρνητικά που "στρογγυλευονται" από μεγαλύτερα κανάλια, συχνά και λόγω άγνοιας. Ο Harry είναι πρώην αρθρογράφος του βρετανικού evo και...αρκουντως ευκατάστατος, όπως φαίνεται από την συλλογή του. Συχνά οι παρουσιάσεις του είναι για άλλα βαλαντια, αλλά αξίζει μια ματιά 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2021 πριν 19 ώρες, το μέλος graves έγραψε: Κώστα τι μηχανάκια είχες/έχεις? Μιλάμε για ενα ταξίδι περίπου 2 ώρες σε εθνική με 110 - που όπως λες είσαι καλυμμένος με αυτή την ταχύτητα - και με παπί το κάνεις στην κυριολεξία, ε μην το τερματίσουμε κιόλας οτι το MT 03 δεν θα είναι "σταθερό" στην εθνική και είναι μόνο για μέσα στην πόλη κτλπ. Δεν βρίσκω λόγο να δώσει κανείς για κινέζικο τόσα λεφτά (ΕΚΤΟΣ αν έχει τόσα λεφτά που δεν είναι καν πρόβλημα και γουστάρει να τα πετάει στα μηχανάκια ξερω γω γιατί έτσι βγάζει το γούστο του.) Άν ήταν έτσι όμως, δεν νομίζω να έμπαινες στην διαδικασία να έκανες thread στo mybike για πληροφορίες και απλά θα πήγαινες και θα το αγόραζες - γιατι όπως είπαμε τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα - οπότε θεωρώ οτι δεν τα έχεις και για πέταμα. Εφόσον δεν τα έχεις για πέταμα λοιπόν και απο ότι κατάλαβα όλο αυτό γίνεται γιατι θέλεις κάτι καινούριο για τους χ-ψ λόγους, όταν με αυτά τα λεφτά παίρνεις καινούρια μηχανάκια που είναι καλύτερα σε όλα, όπως το KTM 390 ή το ΜΤ 03, ε το λές και μαζοχισμό το να αγοράσεις κινέζικο. by the way, για το benelli, 2κύλινδρο 300cc - 38hp - 203 κιλά? Σοβαρά τώρα? Τι σου αρέσει ακριβώς σε αυτά τα specs έτσι όπως τα διαβάζεις δηλαδή? Δεν παίρνεις scooter καλύτερα να μην κρυώνουν και τα πόδια σου? Ήρεμα ρωτάω εγω φιλε ειχα το aprilia pegaso 650 και ειχα θεμα με τους πλαγιους ανεμους στην εθνικη , εχω οδηγηση επισης v strom και bandit και η διαφορα με τον pegaso ειναι μερα με την νυχτα , ναι εχω ψυχολογικο θελω να βλεπω ΜΗΧΑΝΗ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2021 (τροποποιήθηκε) Είσαι σίγουρος οτι το θέμα του Pegaso ήταν οι πλάγιοι άνεμοι κι όχι κάτι άλλο γύρω από τιμόνι-αναρτήσεις-τροχούς; Δεν έχω καν κάτσει σε κανένα από τα 3 που αναφέρεις, αλλά μου φαίνεται πολύ παράξενο να έχεις διαπιστώσει τόση διαφορά Διότι αν είναι έτσι δε θες ούτε benelli, ούτε τίποτα, πας κατευθείαν για Goldwing. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2021 από τον A-nik-i 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος A-nik-i έγραψε: Διότι αν είναι έτσι δε θες ούτε benelli, ούτε τίποτα, πας κατευθείαν για Goldwing. Skoda Octavia από εμένα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ArisD 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2021 (τροποποιήθηκε) Την 16/3/2021 at 11:12 ΜΜ, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Άμα πει ''κακά λογάκια'' το κάθε μορφής άρθρο-βίντεο-εκπομπή κ.ο.κ. θα πέσει ΜΑΥΡΟ από την αντιπροσωπεία. Ποιός να πάει κόντρα σε αυτό, ο ιδιώτης youtuber, η webtv εκπομπή που ίσα-ίσα βγαίνει με την διαφήμιση ή το σουπερ-ντούπερ ''ιστορικό'' περιοδικό που αγωνίζεται να περάσει τα 700 φύλλα τον μήνα; (κάτι παλιά ρεκόρ 30.000 φύλλα, είναι σαν την Κωνσταντινούπολη). Και τι τους ξεπλένει αυτό ;;; Ίσα ίσα στα αυτιά μου το κάνει χειρότερο ! Ξεπούλημα κανονικό ! πριν 15 ώρες, το μέλος estebahn έγραψε: Ok, αυτοκινητάδικο καναλι (αν και έχει αρκετές μοτοσυκλέτες ο τύπος), αλλά στο Harry's Garage νομίζω ακούς αρκετά και για τα αρνητικά που "στρογγυλευονται" από μεγαλύτερα κανάλια, συχνά και λόγω άγνοιας. Ο Harry είναι πρώην αρθρογράφος του βρετανικού evo και...αρκουντως ευκατάστατος, όπως φαίνεται από την συλλογή του. Συχνά οι παρουσιάσεις του είναι για άλλα βαλαντια, αλλά αξίζει μια ματιά Καλός είναι. Στο εξωτερικό υπάρχουν άνθρωποι που λένε τη γνώμη τους και δεν κάνουν εκπομπές τοποθέτησης προϊόντων που όλα είναι υπέροχα καταπληκτικά και βελτιωμένα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2021 από τον ArisD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες