1sokin1 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2021 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά, Σήμερα μεταβίβασα το MT-03 660 που πήρα πριν 10 μήνες.Με μόνη εμπειρία ένα pcx που είχα για δύο χρόνια μου φάνηκε τόσο φιλικό και ευκολοδηγιτο από τη πρώτη βόλτα, θα το έλεγα σχολείο, με όσα μπορούσα να στρίψω έστριβε χωρίς να κάνει κιχ και χωρίς να σε τρομάξει, η διαφορά που είδα ή νομίζω ότι είδα στους 10 μήνες ήταν τεράστια στο πώς οδηγούσα δε λέω ότι έγινα rossi αλλά με το σκούτερ δε μαθαίνεις να οδηγάς μηχανή μαθαίνεις να μετακίνησε με μηχανή, που είναι πολύ σημαντικό για να βρεις τη θέση στο δρόμο ανάμεσα στα αυτοκίνητα και να διαβάζεις τους κινδύνους. Παρόλαυτα δεν άργησε να έρθει η ώρα που πλέον δε μου αρκούσε και το είχα πλέον βαρεθεί κάτι η λειτουργία του μονοκύλινδρου κάτι που μετά τα 130 ήταν ψοφιο ,έτσι με το σκεπτικό ότι δεν είναι ένα εμπορικό μηχανάκι μπήκε αγγελία σε υψηλή τιμή και λέω αν βρεθεί αγοραστής το δίνω, και να που βρέθηκε. Μετά από αυτή τη μεγάλη εισαγωγή όσοι άντεξαν θα ήθελα τη γνώμη τους , * Να πάρω ένα μεγάλο σκούτερ x-max 400 που μου αρέσει και μπορεί να κάνει ταξίδι και μόλις βγάλω απεριόριστο παίρνω ένα daytona 675 και να μου μένει το σκούτερ με μικρή κατανάλωση-συντήρηση για κάθε μέρα. Ή *Να πάρω ένα Honda cb500x ή cbr500r τα οποία θα στοιχίσουν το λιγότερο 1000 ευρώ πάνω από το x-max και σε 1.5-2 χρόνια θα ψάχνω να τα δώσω έχοντας χάσει αρκετά από την αξία τους πιστεύω. Η λογική μου λέει να κάνω το πρώτο αλλά πραγματικά δε ξέρω αν θα αντέξω 2 χρόνια χωρίς μηχανή τώρα που είδα πως είναι. *Μιλάμε πάντα για μεταχειρισμένο Κάθε άποψη δεκτή παιδιά , ευχαριστώ για το χρόνο σας. https://ibb.co/54tv4Qr Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2021 από τον 1sokin1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2021 Παπί , υπομονή και 675. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2021 (τροποποιήθηκε) Απο τη στιγμη που υπαρχει το ταβανι που λεγεται Α2 δεν εχεις πολλες επιλογες, να παρεις το cbx ή R και να κερδισεις τι σε σχεση με αυτο που ειχες? Απο τη στιγμη που θελεις να παρεις μηχανη ξανα, οταν βγαλεις το απεριοριστο, παρε κατι που δεν θα κοστισει πολλα, θα πουληθει ευκολα σε περιπτωση που αλλαξεις γνωμη, και θα μπορει να σε εξυπηρετει στην καθημερινοτητα σου, αν αυτο λεγεται xmax τοτε μεγεια σου! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2021 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1sokin1 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2021 Καλησπέρα , Ξέχασα να αναφέρω ότι τη μηχανή πέρα από μεταφορικό μέσα καθημερινά τη θέλω για να κάνω μες στη βδομάδα 3-4 μεγάλες βόλτες 1-2 ώρες και να μπορεί να κάνει "ταξίδια" των 300-400 χιλιομέτρων δε ξέρω πόσες φορές θα γίνει αυτό μέσ' το χρόνο αλλά σίγουρα πάνω από 1. Η λύση του παπιου θα ήταν καλή από άποψη οικονομίας (αγορά-συντήρηση) αλλά ποτέ δε τα συμπάθησα.Συν ότι δε κανει τίποτα από τα παραπάνω. Από γνωστό έμπειρο αναβάτη που έχει αλλάξει διάφορες μηχανές και τώρα έχει ένα gs του 19' και ένα x-max 400 13 μου λέει πως έχει κάνει άνετο ταξίδι με δύο άτομα και σταθερή ταχύτητα 130-140 στην εθνική. Περιμένω μες στη βδομάδα να το πάω βόλτα να δω πως θα μου φανεί. Ευχαριστώ για τις απόψεις σας παιδιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2021 Mε Zontes κι υπομονή, θα κάνεις τη δουλειά σου. Το πιό εμπορικό κατασκεύασμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2021 Εδωσε το ΜΤ-03 και θα παρει Ζόντες? μου φαινεται οτι αντι να παει μπροστα καρφωνει οπισθεν. 1 1 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Εδωσε το ΜΤ-03 και θα παρει Ζόντες? μου φαινεται οτι αντι να παει μπροστα καρφωνει οπισθεν. Απο την άποψη της εμπορικότητας. Ολο και κάποιος "απλός πολίτης" (δηλαδή πανάσχετος) θα το πάρει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Αν θες Daytona μετά , πάρε κάτι που να οδηγιέται σαν Daytona στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό. Το μίνιμουμ δηλαδή που θα χρειαστείς είναι ένα ντεπόζιτο να στηρίζεσαι πάνω στη μηχανή. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Σωστός ο Γιάννης, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει, εφόσον λες οτι δεν σ αρεσει τόσο η κατηγορία σκούτερ, εγώ θα έπαιρνα το CB x-r και αν θες αλλαγή το κοιτάς τότε. Το οτι τ΄ψρα λες οτι θα το κρατήσεις πχ για 2 χρόνια, δεν σημαίνει οτι έτσι θα γίνει 100%. Πάρε μια μοτοσυκλέτα να γουστάρεις όσο γίνεται περισσότερο. Όσο γίνεται να γουστάρεις με ένα HONDA δηλαδή, αλλά τέλος πάντων Αν δεν έλεγες για βόλτες θα σου έλεγα σκούτερ. Εφόσον βάζεις και τον παράγοντα βόλτα, τότε μοτοσυκλέτα. Το έκανα και εγώ αυτό το λάθος, αλλά απο την ανάποδη Πήρα σκουτερ για βόλτες και απειροελάχιστο καθημερινό λόγω δουλειάς. Ε μάντεψε.. Το σκούτερ κάθεται, έληξε η εγγύηση και έχει 5000χμλ στο κοντέρ. Για βόλτα πιστεψε με δεν θα βγάλω το σκούτερ. προτιμώ το αμάξι. Αν είχα μοτοσυκλετα θα έβγαινα Γενικά και να τελειώσω. Άσε τι λέμε εμείς, ( προφανώς και να συζητήσουμε ό,τι θες) αλλά πάρε αυτό που λεει η καρδιά σου και όχι η λογική ( στα μέτρα του δυνατού πάντα. ) 4 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1sokin1 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 (τροποποιήθηκε) Μόλις έμαθα για ένα trk 502 18' με 4.5 χίλιαδες χιλιόμετρα από άνθρωπο που το φύλαγε μέσα σπίτι δε το έβγαζε σε βροχή και δεν άφηνε να έχει πάνω ούτε σκόνη. Βάζω ένα γνωστό να το πάρει τηλέφωνο γιατί το πούλαγε και του λέει ότι τη παρασκευή έκανε μεταβίβαση . Να πω ότι είμαι σε νησί και το να βρω μηχανή εδώ είναι δύσκολο οπότε 99% θα έρθω Αθήνα για να πάρω μηχανή. Επίσης πήγα και είδα το xmax του γνωστού αλλά δυστυχώς δε μπόρεσα να το πάρω βόλτα γιατι βιαζόταν και για να το βγάλω έπρεπε να μετακινήσουμε δύο μηχανές σκεπασμένες με σεντόνι και κουκούλα μέσα σε γκαράζ, έχω μπλέξει με όλους τους ψείρες, η εικόνα που μου άφησε είναι ότι φαίνεται πολύ φαρδύ και δε ξέρω πόσο ευέλικτο θα είναι μέσα στο κέντρο αν και δε θα μπαίνω συχνά. Πάντως η ιδέα του trk μου αρέσει θα πάω να το δω από κοντά στην έκθεση τη Δευτέρα να κάτσω πάνω και να δω αν έχουν test drive. Η αλήθεια είναι πως το είχα ξανακοιταξει στο παρελθόν και θυμάμαι ότι είχε αρκετά φθηνιαρικους διακόπτες, πάντως αυτός που το πούλησε μου είπε ότι δε του έβγαλε κανένα θέμα ,βέβαια το έδωσε καινούργιο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2021 από τον 1sokin1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Το βάρος του TRK 502 είναι περίπου 7 κιλά λιγότερο από ένα Μουλτιστραντα 1260 και 2-3 κιλά περισσότερο από ενός gs1200 του 12. Δηλαδή για όνομα του Θεού, ποιος άνθρωπος δίνει χρήματα σε κάτι τέτοιο ; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Εγώ αν είχα δίπλωμα Α2, σε καινούριο θα κοίταγα αν βγαίνει το Aprilia RS660 ή το Honda CBR650R, στην έκδοση Α2. Όταν θα έπαιρνα το δίπλωμα Α, τα απελευθερώνω και δεν χρειάζεται να χάνω λεφτά-χρόνο-κόπο σε δώσε-πάρε άλλο. Και είναι και τα δύο από ότι διαβάζω ''τα supersport που χρειάζεσαι'' 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1sokin1 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 (τροποποιήθηκε) Από ότι είδα το trk είναι περίπου 35 κιλά περισσότερα από το mt που είχα με υγρα και τα δυο, κάνουν τόσο μεγάλα διαφορά στο δρόμο ?(δε ρωτάω ειρωνικά επειδή ο γραπτός λόγος εύκολα δημιουργεί παρεξηγήσεις) Η λύση που αναφέρεις θα ήταν πολύ καλή αλλά το budget μου έχει ταβάνι τις 5 χιλιάδες .Από την αντιπροσωπεία ήθελα να πάω για να δω πως ειναι η μηχανή από κοντά και πως κάθομαι πάνω. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2021 από τον 1sokin1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Πόσα κιλά ήταν το ΜΤ 03 ; Το ΤRK το δίνουν 213 άδειο ( dry ) ενώ το Γιαμαχα ( αν βλέπω το σωστό μοντελο ) το βλέπω στα 167 γεμάτο. Φυσικά κάνουν μεγάλη διαφορά τα +40 κιλά, ειδικά με το βάρος τόσο ψηλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Aν η λύση του gouk7 σου κάνει τότε υπάρχουν λύσεις . https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/32869880-ktm-rc-390 (σουπιτσα αλλά είναι και φθηνό αλλιώς +1κ ) 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: Το βάρος του TRK 502 είναι περίπου 7 κιλά λιγότερο από ένα Μουλτιστραντα 1260 και 2-3 κιλά περισσότερο από ενός gs1200 του 12. Δηλαδή για όνομα του Θεού, ποιος άνθρωπος δίνει χρήματα σε κάτι τέτοιο ; Ο γνωστός "απλός πολίτης" (δηλαδή πανάσχετος) που είπα και πιό πάνω, που βλέπει μόνο εμφάνιση και απολύτως τίποτα άλλο... χωρίς να εξαιρώ και το φίλο @1sokin1, ο οποίος όμως έκανε τη σωστή κίνηση να ρωτήσει εδώ, το οποίο τον ανεβάζει κατηγορία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1sokin1 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Πιθανών να βλέπεις το καινούριο mt εγώ είχα το 660 το παλιό και το είδα 190 γεμάτο. Δύο ώρες ψάξιμο ήταν υπέρ αρκετές για να βρω τα πάντα για το trk πιθανών να ήταν μια τίμια αγορά με κάποιες παραχωρήσεις για κάποιον που το πήρε καινούργιο σε προσφορά 6 χιλιάδες έναντι του cbx που παιζει στα 7+.Αλλά στο μεταχειρισμένο όπου βρίσκονται στα ίδια λεφτά δεν υπάρχει καν λόγος σύγκρισης.Παντως δε παύει να ειναι εντυπωσιακό στην όψη. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1sokin1 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2021 Καλησπέρα παιδιά , Εκτός απροόπτου την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνω κάτοχος ενός cbr500r. Το σκέφτηκα και όπως σωστά είπε και ο Ηλίας ποιος ξέρει σε δύο χρόνια από τώρα τι γίνεται. Επόμενος βρήκα ένα με 4χιλ χιλιόμετρα του 19 και το έκλεισα.θα πάω να το δω και αν μου αρέσει και είναι καλό θα το πάρω. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1sokin1 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2021 Χαιρετώ τη παρέα. Τη προηγούμενη Τετάρτη όπως ήταν προγραμματισμένο πήγα για τη μηχανή. Μόλις έφτασα και το είδα μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ περισσότερο από τις φωτογραφίες ,αφου το βγάλαμε από το μαγαζί για να γίνει η πρώτη επαφή με το μηχανάκι μου έκανε εντύπωση πως κούμπωσα επάνω στη μηχανή και όλα ήταν στη θέση που έπρεπε εκτός από το διακόπτη των φλας όπου τη θέση του είχε δώσει στη κόρνα .Να πω ότι δεν είχα δει cbr από κοντά. Έκανε μια μικρή δέκα λεπτή βόλτα και η διαφορά ήταν τεράστια σε σχέση με το mt πολύ ωραία ποιότητα κύλισης γραμμικό μοτέρ με όμορφη λειτουργία πολύ ωραίο σασμάν σφιχτό και σαφές. Επιστροφή στο μαγαζί και απευθείας συγκοινωνιών για μεταβίβαση.Αφου τελειώσαμε με τα γραφειοκρατικά ξεκίνησε ο δρόμος της επιστροφής όπου εκεί καταλάβα ότι για να ταξιδέψεις με μηχανή δεν αρκεί ένα καλό μπουφάν γάντια και κράνος. Η μηχανή ήταν πολύ άνετη η σέλα άρχισε να ενοχλεί μετα τα πρώτα 180χλμ σερί, κινήθηκα με ταχύτητες 110-140 και κάποια ανοίγματα με κατανάλωση 4.5 λίτρα βέβαια να πω ότι είχε τρομερό αέρα 5-7 μποφόρ, παρόλαυτα η μηχανή ήταν πολύ σταθερή . Από τότε έχω κάνει 230 χλμ με οδήγηση παρόμοια με το Mt και έχω κατανάλωση 4-4.2 εκεί που με το Yamaha είχα 5.5-6 . Να πω ότι με ήρεμη οδήγηση μπορείς να δεις κατανάλωση 3.5 λίτρα. Overall νομίζω είναι μια καλή αγορά και το έχω χαρεί πολύ.Η μηχανή αγοράστηκε με 3.900 χιλιόμετρα από ένα κύριο 60 χρόνο όπου το έβλεπε στη Χόντα του άρεσε και το πήρε, βέβαια δε τον βόλεψε και το άφησε για πούλημα να πάρει ένα σκούτερ, οι λαιμοί από τις εξατμίσεις να φανταστείτε δεν είχαν πυρωσει ήταν ακόμα ασημί,στο ταξίδι έγιναν μωβ. Ευχαριστώ για τη βοήθεια όσους ασχολήθηκαν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες