Madbiker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 Έχω ένα κτμ που έχει χαλάσει το σπειρωμα στο μπουζι το πήγα σήμερα σε ένα μηχανουργειό και μου είπαν για να το φτιαξουν πρέπει να λυθεί η κεφαλη αυτην την στιγμή δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το λύσω και το χρειαζομαι άμεσα για να πάω στην δουλειά μου μπορώ να το κολλήσω κάπως με κολα για σπειρωματα η καμιά άλλη λύση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 (τροποποιήθηκε) Helicoil θες , το θέμα είναι πως θα γίνει τα γρεζια να μην πέσουν μέσα στον κύλινδρο καθώς ανοίγει το σπείρωμα. Σε τάπα κάρτερ συνήθως γίνεται πιο εύκολα καθώς με ένα μαγνήτη και μπόλικο μηχανολαδο ξεπλένεται. Αλλά μπουζοτρυπα δεν ξέρω πως γίνεται χωρίς να αφαιρεθεί. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2021 από τον Denzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 10 λεπτά, το μέλος Denzo έγραψε: Helicoil θες , το θέμα είναι πως θα γίνει τα γρεζια να μην πέσουν μέσα στον κύλινδρο καθώς ανοίγει το σπείρωμα. Τόσο μεγάλο τρυπάνι, κολαούζο δύσκολα να έχει κάποιος στο σπίτι, όποτε το μηχανουργείο είναι μονόδρομος, ότι άλλο κάνεις θα είναι τσαπατσουλιά. Δεν μας είπες τι μηχανάκι είναι, αλλά δεν πρέπει να είναι πολύ δουλειά να βγάλεις την κεφαλή. Την βγάζεις το απόγευμα, του την πας πρωί - πρωί, αφού κάνεις μια συνεννόηση να σε βάλει σε priority line και είσαι έτοιμος μέχρι το μεσημέρι, το αργότερο. Το κακό είναι ότι μετά μάλλον θα χρειαστείς και φλάντζες. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2021 από τον Canardo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Madbiker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 Ktm lc4 το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το λύσω μόνος μου δεν έχω τα κατάλληλα εεργαλεία και στο μηχανουργειο μου είπαν ότι δεν μπορούν χωρίς να το λύσω για αυτό ρωτάω άμα μπορώ να βάλω μια κολα που κάνει για σπυρωματα κάτι προσωρινό τουλάχιστον μέχρι να φτιάξω κανονικά πριν 12 λεπτά, το μέλος Canardo έγραψε: Τόσο μεγάλο τρυπάνι, κολαούζο δύσκολα να έχει κάποιος στο σπίτι, όποτε το μηχανουργείο είναι μονόδρομος, ότι άλλο κάνεις θα είναι τσαπατσουλιά. Δεν μας είπες τι μηχανάκι είναι, αλλά δεν πρέπει να είναι πολύ δουλειά να βγάλεις την κεφαλή. Την βγάζεις το απόγευμα, του την πας πρωί - πρωί, αφού κάνεις μια συνεννόηση να σε βάλει σε priority line και είσαι έτοιμος μέχρι το μεσημέρι, το αργότερο. Το κακό είναι ότι μετά μάλλον θα χρειαστείς και φλάντζες. Οι φλαντζες μονο κάνουν 80 ευρώ συν δεν ξέρω πόόσα τα εργατικά και να τα πάω και σε μηχανουργείο μετά δεν είμαι σε αυτήν την φάση τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 πριν 49 λεπτά, το μέλος Madbiker έγραψε: άμα μπορώ να βάλω μια κολα που κάνει για σπυρωματα Δεν κάνει, θα καεί αμέσως. Δοκίμασε φλαντζόκολλα, μερικές αντέχουν 600 βαθμούς (και πάλι δε φτάνει αλλά καλύτερα). Και εγώ προσωπικά δεν θα έβγαζα κεφαλή από LC4 αν δεν ξερω πολύ καλά τι κάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Madbiker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 πριν 4 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Δεν κάνει, θα καεί αμέσως. Δοκίμασε φλαντζόκολλα, μερικές αντέχουν 600 βαθμούς (και πάλι δε φτάνει αλλά καλύτερα). Και εγώ προσωπικά δεν θα έβγαζα κεφαλή από LC4 αν δεν ξερω πολύ καλά τι κάνω. Φίλε ο μάστορας μου είπε να βάλω locktite κολα εσύ τι λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος Madbiker έγραψε: Φίλε ο μάστορας μου είπε να βάλω locktite κολα εσύ τι λες? Λεω όχι. Καλά όλα αυτά είναι πατέντες της πλάκας, αν δεν πας συνεργείο να στο λύσει -δέσει και να στο πάνε αυτοί στο μηχανουργείο, δουλειά δεν κάνεις. Εγώ θα το άφηνα στην άκρη μέχρι να μπορέσω να το φτιάξω όπως πρέπει, είναι μοτέρ υψηλής απόδοσης και δε σηκώνει μαλακίες, για να το πω και έτσι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 (τροποποιήθηκε) Κοίτα η μεσαία υποτίθεται ότι αντέχει μέχρι 150° C, αλλά από τους 90° C και μετά χάνει τις ιδιότητες της. Αν χρησιμοποιήσεις ισχυρή θα χρειαστείς μετά πάνω από 250° C για να βγάλεις το μπουζί. Η φλαντζόκολα έχει ελαστικότητα, δεν ξέρω αν θα βοηθήσει. Η λύση είναι λύσιμο και μηχανουργείο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2021 από τον Canardo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 πριν 5 λεπτά, το μέλος Madbiker έγραψε: Φίλε ο μάστορας μου είπε να βάλω locktite κολα εσύ τι λες? Βρες κοκκινόχωμα, βρέξτο να γίνει πηλός και βάλτο να γεμίσει γύρω από το μπουζί. Με την θερμότητα του μοτέρ θα ψηθεί ο πηλός, θα γίνει κεραμικό, δεν θα καίγεται και δεν θα ξαναχαλάσει. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 πριν 27 λεπτά, το μέλος Canardo έγραψε: Αν χρησιμοποιήσεις ισχυρή θα χρειαστείς μετά πάνω από 250° C για να βγάλεις το μπουζί. Τι θερμοκρασίες αναπτύσσονται μέσα σ ένα θάλαμο καύσης; Με πιάνεις πιστεύω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Madbiker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 πριν 40 λεπτά, το μέλος Canardo έγραψε: Κοίτα η μεσαία υποτίθεται ότι αντέχει μέχρι 150° C, αλλά από τους 90° C και μετά χάνει τις ιδιότητες της. Αν χρησιμοποιήσεις ισχυρή θα χρειαστείς μετά πάνω από 250° C για να βγάλεις το μπουζί. Η φλαντζόκολα έχει ελαστικότητα, δεν ξέρω αν θα βοηθήσει. Η λύση είναι λύσιμο και μηχανουργείο. Ρε μαγκες αυτην την στιγμη δεν εχω την δυνατοτητα να το λυσω θα το κανω καποτε και αυτο αλλα οχι αυτην την στιγμη εχω παραγγειλει την ισχυρη κολα που ειναι πανω απο 250 C θα κανει δουλεια τουλαχιστον για λιγο καιρο η τζαμπα θα προσπαθησω και θα μου το πεταξει εξω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος Madbiker έγραψε: Ρε μαγκες αυτην την στιγμη δεν εχω την δυνατοτητα να το λυσω θα το κανω καποτε και αυτο αλλα οχι αυτην την στιγμη εχω παραγγειλει την ισχυρη κολα που ειναι πανω απο 250 C θα κανει δουλεια τουλαχιστον για λιγο καιρο η τζαμπα θα προσπαθησω και θα μου το πεταξει εξω ? Θα κάνει δουλειά. Για κακό και για κακό, μαζί με την κόλα, τύλιξε από πάνω με κοτετσόσυρμα την μπουζόπιπα να πατάει όλο το μπουζί προς τα κάτω. Δέσε από σταθερά σημεία στο πλαίσιο το κοτετσόσυρμα. Λυσίματα κι αηδίες, λεφτά να μας τρώνε θέλουν φίλε, κάνεις δουλειά και χωρίς αυτά. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 Αυτό που σου λένε τα παιδιά παραπάνω είναι ότι φθηνή λύση που θα δουλέψει εγγυημένα, δεν υπάρχει. Είτε βάζεις το μηχανάκι στην άκρη και βρίσκεις κάποιον άλλο τρόπο για να εξυπηρετηθείς από την άποψη της μετακίνησης, μέχρις ότου να είσαι καλύτερα οικονομικά, ή δοκιμάζεις πρόχειρες λύσεις (κόλλα κλπ), χωρίς όμως να μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί ότι δε θα κάνεις μεγαλύτερη ζημιά με πολλαπλάσιο κόστος. Αυτά. 1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 Παντως τη μερα την πετυχαμε. Τριτη σημερα. Τα μεταξωτα βρακια θελουν κι επιδεξιους κωλους... Μετα μας φταινε τα lc4. Οχι πως ειναι αθωα κι αυτα, αλλα καπως ετσι γιγαντωνεται ο μυθος. 3 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Madbiker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 4 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Παντως τη μερα την πετυχαμε. Τριτη σημερα. Τα μεταξωτα βρακια θελουν κι επιδεξιους κωλους... Μετα μας φταινε τα lc4. Οχι πως ειναι αθωα κι αυτα, αλλα καπως ετσι γιγαντωνεται ο μυθος. Φιλαρακι για να ξερεις αυτην την βδομαδα εχω δωσει για καινουργια μπαταρια που μετα απο καποιες μερες μου την ξανα εκαψε ο χαλασμενος ο ανορθωτης που ειχα και δεν το ξερα οποτε πηρα και αλλη μπαταρια και καινουργιο ανορθωτη +σερβις λαδια φιλτρα ρυθμισμα βαλβιδων και ειπα να αλλαξω και το μπουζι και εγινε αυτη η μαλακια Καλυμμενος; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2021 από τον Madbiker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 πριν 6 λεπτά, το μέλος Madbiker έγραψε: Φιλαρακι για να ξερεις αυτην την βδομαδα εχω δωσει για καινουργια μπαταρια που μου την εκαψε ο χαλασμενος ο ανορθωτης οποτε πηρα και αλλη μπαταρια και καινουργιο ανορθωτη +σερβις λαδια φιλτρα ρυθμισμα βαλβιδων και ειπα να αλλαξω και το μπουζι και εγινε αυτη η μαλακια Καλυμμενος; Και πού να το ξερω ρε συ solococa οτι εισαι εσυ, να μυρισω τα νυχια μου; Αφου για καθε προβλημα ανοιγεις και νεο account. Ενα λογος παραπανω να μην κανεις τσαπατσοδουλεια τοτε. Δε λυπασαι τα λεφτα που εδωσες; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Madbiker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 πριν 2 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Και πού να το ξερω ρε συ solococa οτι εισαι εσυ, να μυρισω τα νυχια μου; Αφου για καθε προβλημα ανοιγεις και νεο account. Ενα λογος παραπανω να μην κανεις τσαπατσοδουλεια τοτε. Δε λυπασαι τα λεφτα που εδωσες; Γαμησετα ξεχναω τους κωδικους Λυπαμαι τα λεφτα που εδωσα για αυτον τον λογο δεν θελω να δωσω παραπανω αυτην την στιγμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ArisD 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 Αν τα λυπάσαι ρε φίλε φτιάξτο σωστά και μια φορά γιατί όπως λέει ο λαός η φτήνια τρώει τον παρά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 πριν 36 λεπτά, το μέλος Madbiker έγραψε: ... και ειπα να αλλαξω και το μπουζι και εγινε αυτη η μαλακια Ποιος την έκανε εσύ ή ο μάστορας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 (τροποποιήθηκε) Γενικά το μπουζί δεν είναι παξιμάδι από ζάντα σε φορτωτή caterpillar, δεν θέλει πολύ σφίξιμο, αυτό για να στο πετάει λογικά έγινε σώβρακο. Επισης θέλει προσοχή, μη βιδώσετε κανενα μπουζί με πιο χοντρό σπειρωμα και ραγίσει. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2021 από τον Tasos Meli 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arne 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2021 Υπάρχει και μια άλλη λύση. https://tools4cars.gr/kit_episkeuhs_speirwmatos_mpouzi_m12x1-25 12 χιλιοστά δεν είναι? αν δεν είναι βρες το κατάλληλο για τα χιλιοστά που θες. Βούτα το εργαλείο κοπής σπειρώματος σε γράσσο,πριν κόψεις βιδώνοντας, για να σου κρατήσει το γράσο τα γρέζια. κόψε σιγά σιγά και εκεί που θα κοντράρει,κάνε λίγο πίσω ξεβιδώνοντας και συνέχισε μετά κανονικά.¨οχι με την μία. Καθάρισε το γράσο,βάλε και μια σκούπα ηλεκτρική μετά να ρουφήξεις. βάλε το hellicoil. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες