Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2021 Ήρθε ο καιρός να αποσυρθεί μετά από 6 χρόνια υπηρεσίας airoh κρανακι μου. Εκτός από 2 στατικές δεν δοκιμάστηκε πουθενά αλλού και έτσι ελπίζω να είναι και το επόμενο. Βλέποντας ότι η τεχνολογία στα κασκετα έχει προχωρήσει αρκετά από το 2015 και με το επίκεντρο να είναι οι λοξές κρούσεις θα ήθελα κάτι που να με καλύψει στο γνωστό βολτακι της Κυριακής και το όχι τόσο συχνό track day. Ελάχιστα δεδομένα θέτω το βάρος με το ταβάνι τα 1300γρ +/-50, τις καλύτερες δυνατές εγκρίσεις τύπου , όχι πλαστικά είτε λέγονται abs είτε πολυκαρμπονατα. Ο θόρυβος δεν με απασχολεί ιδιαίτερα . Δεν καβαλάω για ώρες συνήθως. Επίσης αν κάποιος μπορεί να με ενημερώσει τι παίζει με την εφαρμογή της έγκρισης FIM στα κράνη που αγοράζει ο απλός καταναλωτής θα ήταν κατατοπιστικό . Για λόγους ευκολίας ας υποθέσουμε ότι το μπαγιοκο βρίσκεται κάπου στα 5 με 6 πράσινα. Δυο κρανακια που έχω δει (στο νετ)και μου αρέσουν είναι το xlite 803 rs ultra carbon , και το suomy sr- GP. Αν υπάρχουν ιδιοκτήτες από αυτά τα κράνη ας μας κάνουν μια μίκρη ανασκόπηση . Προτάσεις και γνώμες ευπρόσδεκτες , ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2021 ..εχει το Lidl. Τα Καρμπόν, είναι δίπλα στα ζαμπόν. Πάς χορτάτος. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2021 πριν 12 λεπτά, το μέλος innova 04 έγραψε: ..εχει το Lidl. Τα Καρμπόν, είναι δίπλα στα ζαμπόν. Πάς χορτάτος. https://www.instyle.gr/omorfia/cult-mondays-zele-flipper-zi-ke-vasilevi/ 1 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.976 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2021 (τροποποιήθηκε) Airoh GP500: Ελαφρύ, 1.250gr ζυγισμένο στο medium, φοβερή αεροδυναμική, δεν μπαζει αέρα στις υψηλές ταχύτητες, δεν κουνάει, αλλά σε μεγάλη απόσταση καλό θα είναι να φοράς ωτοασπιδες. Bell race star: Σαφώς πιο βαρύ λόγω Snell, ποιότητα υλικών και κατασκευής που δεν συναντάς εύκολα, αεροδυναμική κλπ δεν χρειάζεται καν να μπω στον κόπο να γράψω. HJC RPHA 11: Επίσης πολύ καλή επιλογή από άποψη κατασκευής, βάρους και αεροδυναμικής. Λένε ότι είναι πιο θορυβώδες από τα υπόλοιπα της κατηγορίας, προσωπικά δεν το έχω διαπιστώσει. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2021 από τον ΓιωργοςΤΤ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2021 X lite μέχρι να σβήσει ο ήλιος από εμένα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: X lite μέχρι να σβήσει ο ήλιος από εμένα To xlite είναι swaggg. @ΓιωργοςΤΤ Airoh δεν είμαι τόσο ιν στο να ξαναπάρω θέλω κάτι διαφορετικό. Το bell το κοίταξα να πω την αλήθεια αλλά το βάρος +250 γρ. Από αυτά που είπα πιο πάνω με κολλάει λίγο. Βέβαια το prostar rachet , είναι πανέμορφο. Hjc φαίνεται να είναι γενικά η hot μάρκα της αγοράς εδώ και 1-2 χρόνια δεν ξέρω γιατί , δεν έχω εμπειρία με κράνη της. Πριν λίγο καιρό δεν την ήξερα καν σκέψου. Κάποια άλλη εναλλακτική που θα έπρεπε να διερευνηθεί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2021 πριν 23 λεπτά, το μέλος Denzo έγραψε: Βέβαια το prostar rachet , είναι πανέμορφο. Το έχω. X lite all the way , επιμένω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.540 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2021 X-803 rs θα ειναι το επομενο μου. Hjc r-pha10 plus ,πολυ ικανοποιημενος απο την επιλογη αυτη και θεωρω οτι εχει βγαλει τα λεφτα του στο επακρο τα τελευταια περιπου 6 χρονια που το εχω,ειδικα στα 280 που το ειχα παρει απ εξω. Θα πηγαινα και στο 11αρι αλλα θελω να δοκιμασω κατι αλλο....και το rs ειναι αυτο το κατι. Εχει φιλος το bell pro star,η ποιοτητα του ειναι κορυφαια αν και στο χερι ειναι λιγο βαρυ θεωρω στο κεφαλι δεν θα το καταλαβαινεις (οπως συμβαινει και στα arai) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
merciless 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2021 Shoei nxr 1250γρ σε small.... Το ίδιο και το x lite που ειναι φουλ καρμπον απλά δεν μου έκανε. Στην Αμερική έχει βγει το νέο nxr κάποια στιγμή θα έρθει και εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2021 Ιανουαριο του 19 ειχα το xlite κ μετα απο στουκα του κεφαλιου μου με την ασφαλτο, νομιζα οτι επεσα στο μαξιλαρι μου! Αμεσως πηρα το rpha 11! Ενα θα σου πω! Δεν υπαρχει επαφη πουθενα! Το xlite καλυτερο σε ολα! Το πιο απλο θα σου πω που το εχω συζητησει κ με αλλα ατομα που εχουν το hjc ειναι οτι στην βροχη περναει νερο μεσα απο την ζελατινα στο κεντρο κ θολωνουν τα παντα (pinlock κ ζελατινα)! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 22 ώρες, το μέλος Denzo έγραψε: Ήρθε ο καιρός να αποσυρθεί μετά από 6 χρόνια υπηρεσίας airoh κρανακι μου. Εκτός από 2 στατικές δεν δοκιμάστηκε πουθενά αλλού και έτσι ελπίζω να είναι και το επόμενο. Βλέποντας ότι η τεχνολογία στα κασκετα έχει προχωρήσει αρκετά από το 2015 και με το επίκεντρο να είναι οι λοξές κρούσεις θα ήθελα κάτι που να με καλύψει στο γνωστό βολτακι της Κυριακής και το όχι τόσο συχνό track day. Ελάχιστα δεδομένα θέτω το βάρος με το ταβάνι τα 1300γρ +/-50, τις καλύτερες δυνατές εγκρίσεις τύπου , όχι πλαστικά είτε λέγονται abs είτε πολυκαρμπονατα. Ο θόρυβος δεν με απασχολεί ιδιαίτερα . Δεν καβαλάω για ώρες συνήθως. Επίσης αν κάποιος μπορεί να με ενημερώσει τι παίζει με την εφαρμογή της έγκρισης FIM στα κράνη που αγοράζει ο απλός καταναλωτής θα ήταν κατατοπιστικό . Για λόγους ευκολίας ας υποθέσουμε ότι το μπαγιοκο βρίσκεται κάπου στα 5 με 6 πράσινα. Δυο κρανακια που έχω δει (στο νετ)και μου αρέσουν είναι το xlite 803 rs ultra carbon , και το suomy sr- GP. Αν υπάρχουν ιδιοκτήτες από αυτά τα κράνη ας μας κάνουν μια μίκρη ανασκόπηση . Προτάσεις και γνώμες ευπρόσδεκτες , ευχαριστώ. καλημερα, Εγω εχω το hjc και φιλος το 803, οχι το rs. Η διαφορα τους ειναι στο πλαστικο που εχει πισω. Το 803 το εχω βαλει μονο στατικα. Διαφορες που καταλαβα ειναι Ενα συν στο 11 για την ζελατινα και το κουμπωμα τις. Πολυ κακος μηχανισμος στο 803 στο να βαλεις και στην ασφαλεια (το 803 ασφαλιζει απο το πλαι το 11 απο μπροστα κατευθειαν) Φοβερο εσωτερικο στο 803. Δεν ξερω πως θα κατσει σε σενα αλλα οταν το φορεσα εγω ηρθε ακριβως. Δεν θυμαμαι να μου αρεσε τοσο το 11 οταν το πρωτοπηρα. Πολυ ελαφρια ειναι και τα δυο. Διαφορα δεν καταλαβα. Νομιζω πως στο 803 του λειπουν 1-2 αεραγωγοι. Δεν το πηγα βολτα για να το δω αλλα ετσι διπλα διπλα που τα ειχα φαινοταν η διαφορα στις διαμετρους τρυπας. Αλλα δεν το ξερω με σιγουρια. Τελος το 803 ειναι πανεμορφο στο σχεδιο. Το Pure carbon ειναι απο τα πιο ομορφα κρανη που εχω δει. Το ζηλεψα. Αρχισα να τα ψιλολοκοιταω.... Η συμβουλη μου ειναι να παρεις το 803 το απλο και οχι το rs. Αυτο το παπαρακι αν κανει δουλεια θα κανει σε πιστα με σοβαρη φορμα και πανω απο 200-250. Νομιζω θα γλυτωσεις αρκετα ευρω για ενα πλαστικο που με μια στατικη πτωση μπορει να σπασει. φτου φτου ακομη δεν το πηρε ο ανθρωπος.... Αυτα. υ.γ. Αυτα που λεει ο φιλος πανω ηθελα να τα σχολιασω αλλα το κρατησα με δυσκολια.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2021 από τον giorgos.boun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ArisD 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2021 (τροποποιήθηκε) Δυο είχε ο φίλος στο μυαλό του και του προτείνατε/μαι άλλα 22 ! Για το xlite 803 και suomy sr- GP δεν έχω άποψη. Για όλα τα υπόλοιπα όμως έχω προσωπική εμπειρία - είτε βρίσκονται στη κατοχή μου - είτε τα έχει φίλος μου σε ίδιο μέγεθος και τα έχω δοκιμάσει. - Θέλω να πω επίσης πως οι προτάσεις που έγιναν ναι μεν είναι όλες στην ίδια τοπ κατηγορία - και προφανώς είναι όλα καλά σε γενικές γραμμές - άσε που όποιο σου καθίσει καλύτερα στο κεφάλι σου θα πάρεις - αλλά δεν βρίσκονται στην ίδια κλίμακα οικονομικά !!! Και εξηγούμαι με τιμές τις χαμηλότερες τιμές στην Ελλάδα: BELL RACE STAR 499,90€ BELL PRO STAR 544,90€ XLITE 803 377€ XLITE 803RS 507€ SHOEI NXR 384,46€ SUOMY SR 399€? HJC RPHA11 279,90€ Αλλού τα 280€ του hjc αλλού τα 500+ του bell ή του shoei - Σαν κάτοχος και των τριών θα σου πω πως αυτή η διαφορά δεν φαίνεται !!! Και αν φαίνεται δεν είναι ανάλογη. Επίσης το rpha σου δίνει μαζί με την αγορά και σκουρόχρωμη ζελατίνα - που 9/10 θα τη αγοράσουμε ξεχωριστά οπότε +50€ Από την άλλη το shoei σου δίνει τη δυνατότητα αγοράς φωτοχρωμικής ζελατίνας - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και πολύ πρακτικό αλλά η τιμή της (165€) καθόλου ευχάριστη ! Πρόταση μου είναι να δοκιμάσεις το rpha11, που εγώ και πολλοί άλλοι δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα σε βροχή, όπως ο φίλος πιο πάνω. Βέβαια είναι λίγο πιο θορυβώδες πράγμα που θα σε ενοχλήσει μόνο σε ταξιδάρες αλλά θα σε ευχαριστήσει με τον αερισμό του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε τι πωλήσεις έχει κάνει και ότι έχει καταφέρει να μπαίνει στην ίδια κατηγορία - συζήτηση με όλα τα υπόλοιπα top κράνη. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2021 από τον ArisD 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος ArisD έγραψε: BELL RACE STAR 499,90€ BELL PRO STAR 544,90€ XLITE 803 377€ XLITE 803RS 507€ SHOEI NXR 384,46€ SUOMY SR 399€? HJC RPHA11 279,90€ Αλλού τα 280€ του hjc αλλού τα 500+ του bell ή του shoei - Σαν κάτοχος και των τριών θα σου πω πως αυτή η διαφορά δεν φαίνεται !!! Και αν φαίνεται δεν είναι ανάλογη. Επίσης το rpha σου δίνει μαζί με την αγορά και σκουρόχρωμη ζελατίνα - που 9/10 θα τη αγοράσουμε ξεχωριστά οπότε +50€ Από την άλλη το shoei σου δίνει τη δυνατότητα αγοράς φωτοχρωμικής ζελατίνας - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και πολύ πρακτικό αλλά η τιμή της (165€) καθόλου ευχάριστη ! Πρόταση μου είναι να δοκιμάσεις το rpha11, που εγώ και πολλοί άλλοι δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα σε βροχή, όπως ο φίλος πιο πάνω. Βέβαια είναι λίγο πιο θορυβώδες πράγμα που θα σε ενοχλήσει μόνο σε ταξιδάρες αλλά θα σε ευχαριστήσει με τον αερισμό του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε τι πωλήσεις έχει κάνει και ότι έχει καταφέρει να μπαίνει στην ίδια κατηγορία - συζήτηση με όλα τα υπόλοιπα top κράνη. εχεις ενα μπερδεμα ή μου φαινεται? ο φιλος μιλαει για 803 rs ή μη, CARBON. rpha11 CARBON. suomy sr-GP καλα το NXR ακυρο τελειως απλα μια κατηγορια. Εδω βαζεις X-Spirit III Στα bell καλα εισαι, 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2021 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά φαίνεται ότι η το mybike είναι team x-lite και εγώ μαζί . Θα πάω αύριο να δοκιμάσω αν γίνεται σε ένα μαγαζί που να έχει και το rapha 11 και το suomy και το xlite . Τώρα για το 803 αν θα είναι rs η οχι δεν ξέρω σίγουρα δεν έχουν καμία διαφορά εκτός από την σαξοραλο-αεροτομη ? Αν δεν έχουν το ξερό ίσως είναι καλύτερο σώζεις και ένα χρηματικό ποσό. Shoei μου αρέσουν , το xspirit 3 είναι και αυτό πανέμορφο (ειδικά το μπλε motegi tc2)αλλά λίγο τσιμπημενο στα 750 που ζητάνε σε σχέση με το xlite που είναι 120-200 ευρα κάτω. Θα ενημερώσω για τυχόν νεότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2021 πριν 19 λεπτά, το μέλος Denzo έγραψε: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά φαίνεται ότι η το mybike είναι team x-lite και εγώ μαζί . Θα πάω αύριο να δοκιμάσω αν γίνεται σε ένα μαγαζί που να έχει και το rapha 11 και το suomy και το xlite . Τώρα για το 803 αν θα είναι rs η οχι δεν ξέρω σίγουρα δεν έχουν καμία διαφορά εκτός από την σαξοραλο-αεροτομη ? Αν δεν έχουν το ξερό ίσως είναι καλύτερο σώζεις και ένα χρηματικό ποσό. Shoei μου αρέσουν , το xspirit 3 είναι και αυτό πανέμορφο (ειδικά το μπλε motegi tc2)αλλά λίγο τσιμπημενο στα 750 που ζητάνε σε σχέση με το xlite που είναι 120-200 ευρα κάτω. Θα ενημερώσω για τυχόν νεότερα. Δεν νομιζω να ειμαστε team x-lite απλα ειμαστε καλογουστοι. Περα απο την πλακα εγω που εβαλα το 11 με 803 διπλα διπλα ε ενταξει εχει διαφορα στην ομορφια. Καλα και κακα εχουν ολα. Παντως σιγουρα διαφορα τα 803 δεν εχουν εκτος την αεροτομη. Αφου πας να δεις στο μαγαζι δεν ριχνεις και μια ματια εδω https://www.championhelmets.com/de/helme/racing-helme.html ειναι ολλανδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 578 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2021 πριν 35 λεπτά, το μέλος Denzo έγραψε: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά φαίνεται ότι η το mybike είναι team x-lite και εγώ μαζί . Θα πάω αύριο να δοκιμάσω αν γίνεται σε ένα μαγαζί που να έχει και το rapha 11 και το suomy και το xlite . Τώρα για το 803 αν θα είναι rs η οχι δεν ξέρω σίγουρα δεν έχουν καμία διαφορά εκτός από την σαξοραλο-αεροτομη ? Αν δεν έχουν το ξερό ίσως είναι καλύτερο σώζεις και ένα χρηματικό ποσό. Shoei μου αρέσουν , το xspirit 3 είναι και αυτό πανέμορφο (ειδικά το μπλε motegi tc2)αλλά λίγο τσιμπημενο στα 750 που ζητάνε σε σχέση με το xlite που είναι 120-200 ευρα κάτω. Θα ενημερώσω για τυχόν νεότερα. To helmet city έχει προσφορά το arai rx7v στα 580 ευρω με γραφικά. Κοίτα στην Yamaha και για το shark race r pro. Στο moto market έχει και το Airoh gp550 στα 360 ευρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 Στο helmet city δεν παίζει καπελάκι Μπόρις Τζόνσον? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ArisD 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 πριν 19 ώρες, το μέλος giorgos.boun έγραψε: εχεις ενα μπερδεμα ή μου φαινεται? ο φιλος μιλαει για 803 rs ή μη, CARBON. rpha11 CARBON. suomy sr-GP καλα το NXR ακυρο τελειως απλα μια κατηγορια. Εδω βαζεις X-Spirit III Στα bell καλα εισαι, Σωστός. Διορθώσεις : Rpha11 από :369,90€ Xlite 803 από: 443€ Suomy sr-gp δεν βρίσκω τιμή στην Ελλάδα - για αυτό το έβαλα με ερωτηματικό γιατί η τιμή αφορά το απλό Sr. Το ΝΧR δε το έβαλα επειδή ήδη προτάθηκε - ναι το αντίστοιχο είναι το X-spirit3 Παρόλα τα λάθη μου η ουσία θεωρώ πως μένει η ίδια ! Αλλού τα 370 αλλού 550 ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2021 Λοιπόν μίνι ενημέρωση για το θέμα. Δοκιστηκαν : Xlite 803 uc rs Suomy sr-gp carbon glossy Shoei xspirit 3 rpha11 carbon Στο κεφάλι μου αλλά και στο χέρι από άποψη ποιότητας το xlite μου φάνηκε το καλύτερο με 2ο αλλά κοντά το sr-gp και στα ίδια me το σουομι από εφαρμογή και ποιότητα το Shoei. To hjc ήταν λίγο πιο κάτω σε ποιότητα ενώ η εφαρμογή δεν ήταν η ιδανική. Οποτε πάω για το xlite rs μάλλον. Απλά υπόψη κάτι που ειπώθηκε για τη διαφορά τιμής το απλό (όχι rs) δεν παρέχει μέσα στην συσκευασία φιμε ζελατίνα οπότε ένα καλό ποσοστό διαφοράς είναι εκεί. Το σποιλερ άμα δεν το θες βγαίνει για να μην κυκλοφορείς παγκοζζζζμιος σπεκ στους δρόμους. Αυτά, αναμονή ώστε με την παραλάβη να υπάρξουν και εικόνες. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2021 @Denzo Αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά στα suomy, ο τρόπος αφαίρεσης της ζελατίνας σε σχέση με τον μηχανισμό του Xlite ήταν από μόνος του παράγοντας για να μην το επιλέξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2021 πριν 6 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: @Denzo Αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά στα suomy, ο τρόπος αφαίρεσης της ζελατίνας σε σχέση με τον μηχανισμό του Xlite ήταν από μόνος του παράγοντας για να μην το επιλέξεις. Σε βίντεο που είδα δεν μου φάνηκε δύσκολο. Αν και λίγο βίαιο. Καλό κρανακι παναλαφρο ειδικά στο full carbon που το δοκίμασα έρχεται στα 1250+/- γρ . Αλλά τα +150-200ε που ζητάνε έξτρα δεν τα είδα πουθενά αλλού(επένδυση π.χ.) εκτός βάρους . Επιπλέον καθόταν καλά αλλά όχι όσο καλά το xlite. Oπότε για 70 γραμμάρια πάνω και όχι τέλεια εφαρμογή δεν σκάω τη διαφορά. Ίδια περίπτωση και με το shoei που εκεί δεν υπάρχει ούτε η διαφορά βάρους. Bonus πόντοι για το 803 με το κόλπο που έχει πίσω για να μικραίνει το μέγεθος με το κλιπακι για καλή εφαρμογή. 2 σκαλάκια κάνουν διαφρορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: @Denzo Αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά στα suomy, ο τρόπος αφαίρεσης της ζελατίνας σε σχέση με τον μηχανισμό του Xlite ήταν από μόνος του παράγοντας για να μην το επιλέξεις. αν καταλαβα καλα ακομη πιο δυσκολος και απο του 803? γιατι σε αυτο με ειχε παιδεψει κανενα 10λεπτο για να καταφερω να βγαλω την ζελατινα και να βαλω την φιμε. @Denzo αφου σου εκανε καλυτερα το 803 δεν το συζητας. Παντως μου κανει εντυπωση αυτο με την ζελατινα δωρο στο απλο. Το λεω γιατι προσφατα που το πηρε φιλος εδινε. Και επειδη δεν ειχαν να του δωσουν την συγκεκριμενη στιγμη του κανανε δωρο να παρει οτι θελει σαν συγνωμμη 40-50 ευρω. Το site πιο πανω το τσεκαρες. Ειναι απο ολλανδια και γλυτωνεις τα τελωνεια που εχει απο Αγγλια. Αν σε συμφερει βεβαια η τιμη. Να το χαρεις φιλε πραγματικα εντυπωσιακο κρανος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2021 @Denzo @giorgos.boun Λανθασμένα μιλούσα για το Suomy SR και όχι το Suomy SR GP. Το έχει ο @kouler και θυμόμουν ότι είχε ισχυρή ροπή στη ζημιά ο μηχανισμός κάτι που μου επιβεβαίωσε και τηλεφωνικά ο ίδιος. Βέβαια στο GP μου είπε πως το έφτιαξαν αυτό οπότε θεωρήστε άκυρη τη συζήτηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2021 (τροποποιήθηκε) Ιστορία ξενερας Νο128 βολ2 Μπαίνω σήμερα στο μαγαζί που είχα κρατήσει το κράνος με το υπόλοιπο μπαγιοκο στη τσέπη και ύφος υπεύθυνου πολίτη που θα βοηθήσει να διατηρηθούν θέσεις εργασίας στην ελληνική αγορά. Πάω στο ταμείο : -Γεια σας την κράτηση με την εξόφληση παρακαλώ. -Το 803rs 23? -Nαι - Αμέσως κύριε , μου το φέρνουν . - Παρακαλώ να μου βάλετε την φιμε ζελατίνα για να δω πως δουλεύει ο μηχανισμός. -"Εννοείται" λέει η παρουσία στο ταμείο. Έρχεται ένας εργαζόμενος εκεί το κάνω ακόμα μία δοκιμη ,για σιγουριά και του το δίνω να την αλλάξει .Μου δείχνει τον μηχανισμό , όλα οκ. Βγάζει την διάφανη και το ακουμπάει σε μια ψευτοβαση πάνω σε ένα γραφείο/ράφι . Όπως πάει να γυρίσει να πιάσει την φιμε, γυρίζω και εγώ μαζί και ακούγεται ένα κααακγ..(όλοι ξέρουμε αυτόν τον ήχο) instant cringαρισμα . Έπεσε από 1 μέτρο κάτω στο πάτωμα το σποιλερ έγινε με χαρακιές και έσπασε στη βάση. Σιγή για κάποια δευτερα , ο τυπακος άσπρος λέγοντας ένα" οοοχι ρε" Και λέει ο τυπακος , -Να το φτιάξουμε και βλέπεις αν το θες τελικά. Του λέω, όχι αν, δεν το θέλω. Βγάζω απόδειξη από την τσέπη και πάω στο νετο επί του ταμείου. Της λέω , το και το. Η μπαγιοκο πίσω η αν έχετε ίδιο στοκ. Κάνει 2-3 τηλέφωνα δεν υπάρχει ίδιο μου λέει στοκ ούτε στον αντιπρόσωπο, Παραγγελία μόνο .(χειροποίητο κράνος 2-4 μήνες μου λέει). -Νοτ τουνταιει μπέιμπι , ρίξε το μαρούλι . Κάπου εκεί βγαίνει το παλικάρι που με εξυπηρέτησε χθες (έχει και αυτός ένα 803) -Ελα ήρθες να το πάρεις , ? -Ναι εγώ ήρθα , αλλά το έριξαν κάτω. Και τα καρφώνω όλα, σαν σπασικλακι δημοτικού για σειμινγκ . -Πωωωωω λέει , κάπου εκεί πετάγεται η κοπελιά . - Γιώργο όχι έτσι μπροστά στον πελάτη. Χαχαχαχ αυτός ξενέρωσε τη μάπα του και πήγε να βρει τον θύτη. Άκουσα τι είχαν να πουν, είπα δεν πειράζει (και καλά) ,μετρησα το μαρούλι κ έφυγα... Ξενεραα μιλάμε.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2021 από τον Denzo 1 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2021 Ισως το συμπαν προσπαθει να σου πει κατι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες